Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ο κάθε δίσκος μπορει να πεθάνει αλλα με τους green πολλα κρούσματα ρε παιδί μου .... εγω εχω 2 και ακομα ειναι στο 100%

Δημοσ.

...αν ήταν, δεν θα μπορούσε να πάρει αρχεία "λίγη ώρα μετά που τον άφησε να ηρεμήσει".

Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάποιο πρόβλημα με τον controller του. Συμβαίνει ενίοτε. Πριν όμως φτάσει κανείς σε "απόπειρες" όπως η ψύξη (που στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν είχε σχέση καν), καλό είναι να εξαντλεί οποιοαδήποτε άλλη "μη δυνητικά βλαβερή δοκιμή". Διότι, αν τον έβαζε στο ψυγείο, και μάλιστα (ίσως) αμέσως μετά που θα τον έβγαζε απ' τον υπολογισή, και κυρίως/πιθανότατα χωρίς να τον έχει πρώτα κλείσει σε μερικές "αεροστεγείς" σακκούλες, chances were ότι δεν θα έπαιρνε τα αρχεία του, αλλά τα αρχίδια του...

Για τον λόγο που έγραψε ο καπετάνιος πιο πάνω.

μην τα παιρνεις τοις μετρητοις κι εσυ.....!!!!!!!!  :devil:

με το παιδι γνωριζομαστε..!  και μαλιστα, του ειχα εκφρασει τους φοβους μου απο την αρχη που τον πηρε τον δισκο..!!!

Δημοσ.

μην τα παιρνεις τοις μετρητοις κι εσυ.....!!!!!!!!  :devil:

με το παιδι γνωριζομαστε..!  και μαλιστα, του ειχα εκφρασει τους φοβους μου απο την αρχη που τον πηρε τον δισκο..!!!

...πού να το 'ξερα, τα πλήκτρα μου μύρισα;  :P

Εντάξει ο κάθε δίσκος μπορει να πεθάνει αλλα με τους green πολλα κρούσματα ρε παιδί μου .... εγω εχω 2 και ακομα ειναι στο 100%

...οι Γκρην "δεν είναι ο κάθε δίσκος" Σπάνκη. Πρόκειται για "όχι ιδιαιτέρως προσεγμένης ποιότητας/κατασκευής" δίσκους. Εξ' ου και φτήνια τους......που τρώει τον παρά. Ή μάλλον, για να το βάλουμε στην απόλυτα σωστή του βάση : παίρνεις (για) ό,τι πληρώνεις, και για συγκεκριμένο ΣΚΟΠΟ. Για παράδειγμα, μια χαρά δίσκος είναι ένας Γκρην για να διατηρείς μπακάπ...

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αλλα και παλι δεν δικαιολογούνται τοσα προβλήματα που φαίνεται να βγάζουν ή μηπως δικαιολούνται ? :unsure:

Δημοσ.

Για να το χάνεις εννοείς... :P

Αρκεί την ίδια στιγμή να μη προκύψει κάτι & στα πρώτα αρχεία :ph34r:

...;

...για να διατηρείς μπακάπ. Όπως ακριβώς το έγραψα.

Δηλαδή όχι για λειτουργικό / όχι για αρχεία "αρχικής αποθήκευσης".

Δίσκος που να μη σε νοιάζ' <<κι αν ρουζ'>>...

Εντάξει αλλα και παλι δεν δικαιολογούνται τοσα προβλήματα που φαίνεται να βγάζουν ή μηπως δικαιολούνται ? :unsure:

Ναι βρε, δικαιολογούνται. Δεν είναι καμμιά προβληματική σειρά που δεν τους πήγε καλά ορ σάμθινγκ. Για "ΤΟΣΟ" είναι...

Δίσκοι για 2-3 χρόνια (συνεχούς χρήσης). Τους οποίους καλύτερα απλά να τους γεμίζεις με τ' αντίγραφά σου, αποσύνδεση, και στο συρτάρι όπως με τα ντιβιντάκια...

Δημοσ.

φανταστείτε εχω 2 green ιδιους ο ενας 9% και ο αλλος 6% υγεια. ποτε ξανα GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

με τέτοιο avatar και να μην πάρεις τον red τι να πώ χάνω πάσαν ιδέα πουτούσου :P τόσα χρώματα υπήρχαν μπλε, μαύρο, "κόκκινο" και παίρνεις πράσινο;

• Like 1
Δημοσ.

...αμ το νίκνέιμ; Σαν πολύ δεν απομακρύνεται από το "Επτά"; Και σαν να πηγαίνει προς το "Δεκατρία"...; Χμχμ!

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν εχω πρόβλημα με τους green οταν και αμα χαλάσουν και επειδή αρχίζω να βλέπω εφιάλτες απο τα post σας :P την επόμενη φορά blue ή red

Δημοσ.

Πλακά πλακα τωρα που ειπες για εγγύηση οι green ποσο εχουν 2 χρόνια ? κανονικα πρέπει να εχει τελειώσει στους δικούς μου

Δημοσ.

...αμ το νίκνέιμ; Σαν πολύ δεν απομακρύνεται από το "Επτά"; Και σαν να πηγαίνει προς το "Δεκατρία"...; Χμχμ!

μακριά απο το 13 μακριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...