Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και πολυ καιρο ειχε ηγεια 9% αλλα δουλευε κανονικα. σημερα δεν τον βλεπει, και στη διαχειρηση δισκων μου βγαζει αυτα τα μνμ.

ειναι σχεδον γεματος και εχω και καποια σημαντικα "εγγραφα" που πρεπει να βγουν.

πειτε καμια ιδεα πως να τον ανοιξω.

post-123043-0-75948000-1396359595_thumb.png

post-123043-0-93210600-1396359596_thumb.png

Δημοσ.

Ε απο το 9% υγεία που ειχε τωρα παίζει να εχει κατω απο 3 % για αυτο και στα κανει αυτα τώρα μαλλον ειναι στο τέλος , προσπάθησε με καποιο πρόγραμμα να κανεις ανάκτηση πριν ειναι πολυ αργά , δοκίμασε το recuva ή on track easy recovery

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα πατήσεις ok στο mbr αλλά για σιγουριά θα μιλήσει και κάποιος ποιο ειδικός και αφού ο σκληρός σου έλεγε με τον τρόπο του δεν πάω καλά, δεν έπρεπε να είχες βάλει τα έγγραφα και σε ένα δισκάκι; πολλές φορές είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού και πρόβλημα να μην είχε πάλι ήταν καλό να έχεις αντίγραφα.Δεν είναι και το πιο αξιόπιστο σύστημα στον κόσμο οι δίσκοι.Δες και το File Recovery της Active

Δημοσ.

ο δισκος δεν ειναι ενεργος για να μπορεσω να κανω ανακτηση δεδομενων. δεν τον βλεπουν τα προγραμματα ανακτησης.

Δημοσ.

εκει τον βλεπει... αλλα στον υπολογιστη μου δεν φαινεται. στο disk manager λεει οτι δεν εχει εκχωηρθει οποτε δεν ειναι και λειτουργικος. τον εβγαλα να κρυωσει μπας και τον δει μετα

Δημοσ.

Αν την ωρα που ειχε προβλημα μπορουσες και παλι να χεις προσβαση στον δισκο, θα χαν χασει τη μιση δουλεια τους τα data recovery προγραμματα. Δοκιμασε καποιο απ'αυτα που αναφερθηκαν. Επισης δοκιμασες μπας και.. απο Live cd Linux. 

Δημοσ.

ευτυχως μετα απο καμποση ωρα που τον ειχα εκτος λειτουργιας ανοιξε και πηρα οτι ηθελα απο μεσα.. 

επομενο σταδιο ηταν το ψυγειο.!!!!

Δημοσ.

...αν ήταν, δεν θα μπορούσε να πάρει αρχεία "λίγη ώρα μετά που τον άφησε να ηρεμήσει".

Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάποιο πρόβλημα με τον controller του. Συμβαίνει ενίοτε. Πριν όμως φτάσει κανείς σε "απόπειρες" όπως η ψύξη (που στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν είχε σχέση καν), καλό είναι να εξαντλεί οποιοαδήποτε άλλη "μη δυνητικά βλαβερή δοκιμή". Διότι, αν τον έβαζε στο ψυγείο, και μάλιστα (ίσως) αμέσως μετά που θα τον έβγαζε απ' τον υπολογισή, και κυρίως/πιθανότατα χωρίς να τον έχει πρώτα κλείσει σε μερικές "αεροστεγείς" σακκούλες, chances were ότι δεν θα έπαιρνε τα αρχεία του, αλλά τα αρχίδια του...

Για τον λόγο που έγραψε ο καπετάνιος πιο πάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Serioulsy όμως χρήστης διαγνωστικού δίσκων (το οποίο & ειδοποιεί για αντίγραφα ασφαλείας) και περίμενες να σου'ρθει ψυχρολουσία πρώτα;

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά αν και δεν το πίστευα συνεχίζονται τα κρούσματα με τους green να ψοφάνε πριν την ώρα τους , μαλλον ειμαι απο τους τυχερούς ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...