alex_000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Προτού οι ελληνάρες επιστήμονες αναλυτές σου τα δώσουν (που ήδη αναφέρθηκαν αλλά τέλος πάντων), γιατί δε λες εσύ ποιοί 30ρηδες έχουν συμμετάσχει σε τελικές φάσεις τουρνουά Quake 3, DΟΤΑ, Starcraft 1 - 2, League of Legends, Call of Duty ή Battlefield, ή εν πάσει περιπτώσει από τότε που υπάρχουν τουρνουά? Να μάθουμε και ποιοί είναι δηλαδή. http://en.wikipedia.org/wiki/Daigo_Umehara O Daigo είναι 32 χρονών και ακόμα συμμετέχει στα παγκόσμια τουρνουά όλων των μοντέρνων fighting games (street fighter , marvel vs capcom etc) και μάλιστα σχεδόν ποτέ δεν είναι βγαίνει κάτω από τοπ 5. Ο ανταγωνισμός μάλιστα είναι εξαιρετικά υψηλός, από τότε που βγήκε το sf4 πριν 6 χρόνια που ανέβασε τρελά το gender. και μην ακούσω ότι τα fighting games δεν θέλουν αντανακλαστικά από κάποιον που δεν ασχολείται γιατί θα γελοιοποιηθεί μόνος του, τα combos και τα counters στο street fighter είναι πολλές φορές 1 frame links, δηλαδή απαιτούν 16 ms ακρίβεια o daigo ζει εξ ολοκλήρου από το gaming και τα παράγωγά του και πλέον σποσνοράρεται από την madcatz 3
Vasilius Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Σιωπή λίγο όλοι παίδες, θα ήθελα να ακούσω τον topic starter τι έχει να δηλώσει για όλα αυτά . Υ.Γ Ψηφίστε σε ποια Αίγλη δουλεύουν οι φίλες της KoritsigiaPC . -> I say Μπουρνάζι . 3
telarin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Gamers σα τον Athene,Swifty είναι εμπορικοί και για αυτό έχουν τόση επιτυχία. Σαφός και είναι εξαιρετικοί παίχτες αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος που κάνουνε "καριέρα". Έχουνε μεγάλη απήχηση και πολλούς followers στα κανάλια τους. Το σπονσοριλίκι για να σε ζήσει δεν αρκεί μόνο να σαι πολύ καλός παίχτης είναι απλά μια βασική προυπόθεση. Αξιοπρεπέστατη δουλεία είναι οποιαδήποτε δουλειά δε προσβάλει τα ήθη, αξίες και νοημοσύνη σου είτε δικιά σου είτε εκείνων που συναναστρέφεσαι κάνοντας τη. Ο σερβιτόρος/ρα στην κάθε "Αίγλη" είναι αξιοπρεπέστατος και χαίρει κάθε εκτίμησης απο εμένα, πράγμα που δε μπορώ να πώ για πολλούς "wannabe αυτοδημιούργητους" ανθρώπους με παντελής έλλειψη ταπεινώτητας/σεβασμού για τους άλλους. Πχ στην τηλεόραση η υποκρισία πέφτει σύννεφο όπως και τα φράγκα. Όμως τα λεφτά δε σου προσδίδουν κύρος σαν άνθρωπο.. τουλάχιστο για εμένα. Δυστυχώς η κοινωνία όπως είναι σήμερα έχει δημιουργήσει το πρότυπο του επιτυχημένου σύμφωνα με αυτό που φοράει η οδηγεί, πόσα λεφτά έχει. Αν το καλοσκεφτεί κανείς το πρόβλημα μας σα χώρα δεν είναι τόσο οικονομικό. Είναι πολύ περισσότερο πρόβλημα μόρφωσης,ορθολογισμού πράγματα που αν τα είχαμε όλοι συνειδητά θα απολαμβάναμε καλύτερη κοινωνία. Μορφωση/ήθος/αξίες/σεβασμός, σε αυτά πρέπει να επικεντρωθεί ένας νέος. 'Ολα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.. είτε με τη βοήθεια του gaming είτε χωρίς.. Το topic ενώ έχει πολύ ωραίο θέμα γίνεται διαγωνισμός ποιός "ξέρει" πιο πολλά για το competitive gaming και έχει ξεφυγεί. Επίσης ας γράψει κάτι και το παληκάρι που το ξεκίνησε φλούφλη, όταν πεινάς χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, και σε μια τελειωμένη/κατεστραμμένη απ'όλες τις πάντες χώρα, σε μια χώρα που όπως το πάνε το σκηνικό σε μερικά χρόνια που θα έχει στερέψει το "λίπος" της πρώην μεσαίας τάξης και θα υπάρχουν πχ 100.000 μπρούκληδες και άλλα 12.000.000 ή παραπάνω πειναλέοι όπως γίνεται σε κάθε τριτοκοσμική χώρα που σέβεται τον εαυτό της, τα κουλτουριάρικα - μπουρζουάδικα λεγάμενα σου, για (παρα)μόρφωση (με πτυχίο-λαδόκολα για να δουλέψεις που, σε δουλειές των 300 και βγάλε ευρώ εκ περιτροπής με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη?), σεβασμό (σε ποιούς? στους πακετίνους-λαμόγια-αυλοκόλακες που μας έριξαν στον γκρεμό?), ήθος (αυτό που βλέπουμε στους εκμαυλιστές κάποιων εκατομμυρίων ψυχών να υποθέσω?) θυμίζουν μάο μάο, ουζουμπούρου, καθρεφτάκια και χάντρες για χόμο νεαντερτάλιους στην καλύτερη. Να υποθέσω ότι στάθηκες ικανός - τυχερός και δεν είσαι σε φάση ανάβω_το_κερί_γιατί_μου_έκοψαν_το_ρεύμα_και_βάζω_στο_τηγάνι_τις_σόλες_μου και απλά αμπελοφιλοσοφείς να περάσει η ώρα μωρέ όπως κάνουνε οι καφενόβιοι. Τέσπα εξοκείλαμε ελαφρώς, όποιος είναι εκτός πύργου, έχει συγχρονιστεί με την πραγματικότητα, δεν ανήκει σε καμία master (economic) race και το σημαντικότερο έχει βγάλει τα χρωματιστά γυαλάκια του βλέπει κατάφατσα το θεριό που πλησιάζει, οι λοιποί ένθεν και ένθεν ας συνεχίσουν να κοιμούνται αλλάζοντας πλευρό να μην πιαστούνε κιόλας..
FLOOFLIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Telarin άλλο λέω δεν έχεις καταλάβει καν τι γράφω. Όσο αμπελοφιλοσοφώ εγώ άλλο τόσο και χειρότερα το κάνεις και εσύ. Και εγω στην ίδια μοίρα είμαι με όλους τους υπόλοιπους δε γράφω εκ του ασφαλούς όπως νομίζεις. Δες τον τίτλο του topic, γράψε κάτι πάνω σε αυτό καλύτερα. Οκ όλοι τραβάμε ζόρια αυτή την εποχή αλλα με το να παραληρούμε στο φόρουμ του insomnia δεν θα αλλάξει την κατάσταση στην Ελλάδα. Φιλικά p.s. Α και μη σας βάζουνε να γράφετε πράματα. Ένα κλικ στο προφίλ σου.. λέει πολλά.. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από FLOOFLIS 2
InfernoN Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Tzonasos διάβασα μόνο το reply του topic start, και απλά θα σου απαντήσω προσωπικά βαριέμαι να διαβάσω 5 σελίδες να δω τι ειπώθηκε. Η ιστορία με το gaming έχει ως εξής, αρχικά συγκεντρώσου στις πανελλήνιες και όχι στο gaming, για να πετύχεις στο gaming πρέπει να είσαι υπερβολικά καλός όχι απλά καλός. Αυτοί οι παίχτες που είναι σε επαγγελματικές ομάδες σε οποιοδήποτε game, είχαν individual skill και για να φανούν απλά πήγαν top elo και οι ομάδες τους πρόσεξαν. Δεν είναι κακό το gaming αν σου αρέσει, απλά πιστεύω δεν μπορεί να σε ζήσει έτσι όπως φαντάζεσαι. Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και το gaming είναι ταλέντο και φαίνεται, αν ήσουν παίχτης για επαγγελματική ομάδα θα το είχες καταλάβει μέχρι στιγμής. Γνώμη μου είναι απλά να δώσεις πανελλήνιες μπες σε κάποιο τει/iek που σε ευχαριστεί και θα έχεις χρόνο για gaming, συνδύασε τα όλα. Το να σου αρέσει το gaming απλώς είναι κάτι συνηθισμένο, χρειάζεσαι ταλέντο για κάτι παραπάνω. Και σου απαντάει ένας gamer που έχει θυσιάσει πολλά για το gaming. 3
xristosrr Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Συνταξη πέρνεις στα 65 όχι στα 30... Ενσημα θα έχεις απο το gaming? Ασφάλιση? Εαν όταν παίζεις Dota πετυχαίνεις τον Dendi στο solo queue τοτε μετα τις πανελλήνιες μπορείς να αρχίσεις κανα stream και βλέπεις μετα πως σε πάει. Αλλιώς ξέχνα το επαγγελματικό gaming. Και εγώ ένας συνδιασμός Dendi και Messi ήθελα να γινω οταν ήμουνα μικρος, αλλα.. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ^ Πότε παίρνεις;;Και δεν σ΄ έκανα για πάνω από 50..
panther_512 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Από δώ το πάμε, από κεί το πάμε, πάλι βλέπω γκρινιάζουμε για όλους και για όλα. Η μιζέρια είναι πολύ εθιστικό συναίσθημα. Όλα καταλήγουν στο ποιά είναι η στάση ζωής σας. Δείτε τον εαυτό σας στο καθρέφτη και κάντε την αυτοκριτική σας. Ή είστε άνθρωπος που έχει "θέλω" ή άνθρωπος που θέτει στόχους. Ο πρώτος συνήθως αναλώνεται στο να κατηγορά τους άλλους επειδή δεν υλοποιούνται οι επιθυμίες του. Ο δεύτερος συνήθως είναι απασχολημένος με το να κάνει τους στόχους του πραγματικότητα ή να θέτει νέους στόχους στη ζωή του. Για τα περι σύνταξης, ορίστε ένα ωραίο άρθρο. Λίγη τροφή για τη σκέψη σας. Yes, you can retire before your 40th birthday Αν τώρα το παιδί μου, 16-17 χρονών, μου έλεγε ότι δεν θέλει να σπουδάσει, επειδή θέλει να γίνει competitive gamer, θα του έλεγα ακριβώς τα ίδια που είπα και παραπάνω. Αλλά το σημαντικότερο από όλα: Δεν θα άφηνα το παιδί μου να φτάσει να γίνει 17 χρονών και να μήν ξέρει τί θέλει να κάνει στη ζωή του. Μαζί θα δούμε ποιές είναι οι κλίσεις του από νωρίς. Πού είναι καλό και πού δεν είναι. Τί του αρέσει να κάνει και τί όχι. Δεν θα άφηνα το παιδί μου έρμαιο του εκπαιδευτικού μας συστήματος, να καταλήξει 17 χρονών να μήν ξέρει τί θέλει να κάνει στη ζωή του, με κατεστραμένη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του. Όταν θα έφτανε η στιγμή να αποφασίσει τί θέλει να κάνει, το να μου πεί ότι θέλει να γίνει competitive gamer, θα ήταν φυσική εξέλιξη μιάς πορείας που την είδαμε μαζί από νωρίς και όχι μία κεραμίδα στο κεφάλι, όπως στη περίπτωση του τόπικ starter. 2
ADHD Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Η αποψη μου για το competitive gaming ειναι καπως σαν το ποδοσφαιρο και τους αθλητες γενικα, ναι η ηλικια παιζει ρολο αλλα εαν εισαι πραγματικα καλος θεωρω οτι μπορεις να παιζεις σε υψηλο επιπεδο περισσοτερο καιρο απο τους υπόλοιπους. Ο συνηθης λογος που καποιος μετα τα 30 δεν ειναι τοσο αποδοτικος πιστευω οτι δεν ειναι τοσο τα αντανακλαστικα του(δεν βασιζονται ολα τα competitve games εκει) αλλα το οτι η "πραγματικη ζωη" μπαινει στη μεση καποια στιγμη και σε αποσπα απο αυτο που κανεις. Ακομα και ο kripparrian βρηκε γκομενα τι να λεμε τωρα.. Γενικα αν μεχρι τα 30 εχεις πετυχει μπορεις λογο ονοματος να συνεχισεις να βγαζεις χρημα, τωρα ποσο καιρο δεν ξερω, οπως και με τα περισσοτερα πραγματα αυτου του στυλ και ειδους.. Για εμενα επισης τα VGs πρεπει να ειναι hobby και αποδραση απο την καθημερινοτητα οχι δουλεια..
savoukos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 φλούφλη, όταν πεινάς χάνεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, και σε μια τελειωμένη/κατεστραμμένη απ'όλες τις πάντες χώρα, σε μια χώρα που όπως το πάνε το σκηνικό σε μερικά χρόνια που θα έχει στερέψει το "λίπος" της πρώην μεσαίας τάξης και θα υπάρχουν πχ 100.000 μπρούκληδες και άλλα 12.000.000 ή παραπάνω πειναλέοι όπως γίνεται σε κάθε τριτοκοσμική χώρα που σέβεται τον εαυτό της, τα κουλτουριάρικα - μπουρζουάδικα λεγάμενα σου, για (παρα)μόρφωση (με πτυχίο-λαδόκολα για να δουλέψεις που, σε δουλειές των 300 και βγάλε ευρώ εκ περιτροπής με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη?), σεβασμό (σε ποιούς? στους πακετίνους-λαμόγια-αυλοκόλακες που μας έριξαν στον γκρεμό?), ήθος (αυτό που βλέπουμε στους εκμαυλιστές κάποιων εκατομμυρίων ψυχών να υποθέσω?) θυμίζουν μάο μάο, ουζουμπούρου, καθρεφτάκια και χάντρες για χόμο νεαντερτάλιους στην καλύτερη. Να υποθέσω ότι στάθηκες ικανός - τυχερός και δεν είσαι σε φάση ανάβω_το_κερί_γιατί_μου_έκοψαν_το_ρεύμα_και_βάζω_στο_τηγάνι_τις_σόλες_μου και απλά αμπελοφιλοσοφείς να περάσει η ώρα μωρέ όπως κάνουνε οι καφενόβιοι. Τέσπα εξοκείλαμε ελαφρώς, όποιος είναι εκτός πύργου, έχει συγχρονιστεί με την πραγματικότητα, δεν ανήκει σε καμία master (economic) race και το σημαντικότερο έχει βγάλει τα χρωματιστά γυαλάκια του βλέπει κατάφατσα το θεριό που πλησιάζει, οι λοιποί ένθεν και ένθεν ας συνεχίσουν να κοιμούνται αλλάζοντας πλευρό να μην πιαστούνε κιόλας.. ντα φακ? Το παλικάρι δεν υπάρχει καν στη κουβέντα κατά 99%. Συνεχίζουμε τέτοια τόπικ με πάθος για α. να μείνουν για άλλον β. γιατί θέλουμε να τα πούμε. Τέτοια κατεβατά δεν σας βλέπω να γράφετε για άλλα και άλλα. Πάμε πάλι επεξηγήσεις για τον κάθε τύπο. Αξιοπρεπέστατη δουλειά, είναι αυτή που σε κάνει να δουλεύεις σαν σκυλί, υπό ανυποψίαστο πρόγραμμα, με μηδενική εξασφάλιση για εισόδημα περί λόγων υγείας, μηδενική αυτοπεποίθηση για το μέλλον, μη μιλήσουμε για οικογένεια, και ενώ δεν έχουν αποδοχές τύπου "Δώρο Χριστουγέννων" εργάζονται από το απόγευμα μέχρι το χάραμα για 600€ το μήνα, και βάλε, και βγάλε. Στα καλύτερα σου χρόνια. Στα καλύτερα όμως ρε. Αξιοπρέπεια είναι να αναπνέεις, να κάνεις ένα επάγγελμα που να σου δίνει χώρο για να αναπτύξεις το εσωτερικό σου, να παίρνεις το αντίτιμο που σου αξίζει, και να έχεις πέντε ψωροευρώ να δώσεις σε μια οικογένεια πακιστανών που σου χτυπάνε τη πόρτα και τους λυπάσαι, ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου δουλεύει σε μαγαζί του Franchise. Αν δεν χαμογελάνε, δεν τζαμάρουν, δεν είναι φιλικοί και όλα αυτά υπό τις παραπάνω συνθήκες έχουν ενημερωθεί πως θα την χάσουν και αυτήν. μήπως έχεις μπερδέψει λίγο τον όρο αξιοπρέπεια?Δλδ αν εγώ δουλεύω στην αίγλη ή στην κάθε αίγλη μου στερείτε η αξιοπρέπεια γιατί με κλεβει ο εργοδότης μου?Με αυτήν την λογική να στο θέσω αλλιώς.Ότι δουλειά κ να κάνεις σε κλεβουν(αθάνατο Ελληνικό κράτος)οπότε σου στερούν τα πάντα,ακόμα κ αυτά τα 5 ψωρόευρό που αναφέρεις.Την αξιοπρέπεια δεν μπορούν να στην πάρουν ..είναι δικιά σου.Αν εσύ ντρέπεσαι αν σερβίρεις καφέδες γιατί φοβάσαι ότι θα σε δεί το τεκνο που γουστάρεις ή ο γείτονας σου ή ο οποιοσδήποτε είναι μεγάλη πατάτα. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις