Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακάτω δεν αναφέρεται σε "gamers" αλλά σε μετρήσεις αντανακλαστικών, είτε με απλή αντίδραση είτε με επιλογή αντίδρασης και είναι απ΄τις λίγες που έχουν αρκετά μεγάλο στατιστικό δείγμα και χωρίζουν τα αποτελέσματα σε ηλικιακές ομάδες ανά διετία.

http://www.researchgate.net/publication/7184608_Age_and_sex_differences_in_reaction_time_in_adulthood_results_from_the_United_Kingdom_Health_and_Lifestyle_Survey/file/9c96051a468ebcbd0f.pdf

Το TLDR είναι ότι για απλή αντίδραση τα αντανακλαστικά όντως δεν εμφανίζουν επιβράδυνση μέχρι τα 40+, αλλά όταν εισέρχεται το στοιχείο της επιλογής στην αντίδραση, υπάρχει μια σαφής τάση για επιβράδυνση από τα 25-26 και μετά.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέραν του ότι έχετε ξεφύγει τελείως εκτός θέματος, κάθεστε και μιλάτε ο καθένας για την άποψή του λές και είναι εξακριβωμένο γεγονός.

Παρακαλώ πολύ να μου προωθήσετε τις ακαδημαϊκές/επιστημονικές έρευνες που δείχνουν την καμπύλη αποδοτικότητας ενός gamer σε σχέση με την ηλικία του, το είδος του παιχνιδιού που παίζει και τις ώρες που έχει επενδύσει σε αυτό.

και γω θέλω οι ελληνάρες επιστήμονες-αναλυτές(το βρήκα γιατί δεν έχουμε competitive gaming εδώ,επειδή ΟΛΟΙ ξέρουν,και έχουν γίνει αναλυτές) μας εδώ να μας τα δώσουν αυτά.Να μάθουμε πού κάνουμε εμείς λάθος βρε αδερφέ!

Το παρακάτω δεν αναφέρεται σε "gamers" αλλά σε μετρήσεις αντανακλαστικών, είτε με απλή αντίδραση είτε με επιλογή αντίδρασης και είναι απ΄τις λίγες που έχουν αρκετά μεγάλο στατιστικό δείγμα και χωρίζουν τα αποτελέσματα σε ηλικιακές ομάδες ανά διετία.

http://www.researchgate.net/publication/7184608_Age_and_sex_differences_in_reaction_time_in_adulthood_results_from_the_United_Kingdom_Health_and_Lifestyle_Survey/file/9c96051a468ebcbd0f.pdf

Το TLDR είναι ότι για απλή αντίδραση τα αντανακλαστικά όντως δεν εμφανίζουν επιβράδυνση μέχρι τα 40+, αλλά όταν εισέρχεται το στοιχείο της επιλογής στην αντίδραση, υπάρχει μια σαφής τάση για επιβράδυνση από τα 25-26 και μετά.

και όπως γνωρίζουμε άλλες αντιδράσεις έχει ένα gamer και άλλες ένας που δεν παίζει τίποτα..
Δημοσ.

Ωραία. Όταν θα βρείς επιστημονική έρευνα για το gaming, να ξαναμιλήσουμε, διότι απατάσαι αν πιστεύεις ότι μία έρευνα στα αντανακλαστικά, μπορεί να σου δώσει τα οποιαδήποτε συμπεράσματα για το gaming.

Να μου δείξεις καμπύλη αποδοτικότητας σε κάποιο game, συναρτήση ηλικίας, είδος παιχνιδιού και ώρες εξάσκησης σε αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Ας  δώσω και εγώ την ταπεινή συμβουλή μου.

Πριν αποφασίσεις αν θες να ξοδέψεις μια δεκαετία της ζωής σου στο gaming πήγαινε το καλοκαίρι για ένα μήνα για δουλειά στα χωράφια. Αν τη παλέψεις και δεν έχεις θέμα τότε βουρ για το όνειρο του επαγγελματία gamer.

Στο λέω αυτό γιατί σε μια ηλικία γύρω στα 30 χωρίς δική σου έτοιμη δουλειά και χωρίς κάποια μικρή εξειδίκευση το να βρείς δουλειά θα είναι πολύ δύσκολο. 

Αν ήσουν και γυναίκα τουλάχιστον μπορεί να έβρισκες καμιά δουλειά ως πωλήτρια αλλά άνδρας είναι πιο δύσκολο.

Απλά να έχεις στα υπόψιν σου πως μόλις τελειώσεις από τη φάση Gaming δεν έχει αποκτήσει τίποτα που θα σε βοηθήσει για την μετέπειτα ζωή σου.

Να μου έλεγες ότι θες να γίνεις ροκ σταρ ή ο πιο γαμάτος κιθαρίστας του κόσμου θα σου έλεγα πάνω κάτω τα ίδια αλλά τουλάχιστον θα έχεις μάθει και κάτι που μπορεί να σου δώσει ένα μεροκάματο αύριο αδερφέ όταν ξυπνούσες από το όνειρο.

Και ο Πικάσο καταπληκτικός ζωγράφος αλλά αν δεν είχε και τον πατέρα του στα μέσα και στα έξω με τις σχολές καλών τεχνών και τα μουσεία πιθανότατα θα τον είχε φάει η μαρμάγκα.... 

• Like 2
Δημοσ.

και γω θέλω οι ελληνάρες επιστήμονες-αναλυτές(το βρήκα γιατί δεν έχουμε competitive gaming εδώ,επειδή ΟΛΟΙ ξέρουν,και έχουν γίνει αναλυτές) μας εδώ να μας τα δώσουν αυτά.Να μάθουμε πού κάνουμε εμείς λάθος βρε αδερφέ!

Προτού οι ελληνάρες επιστήμονες αναλυτές σου τα δώσουν (που ήδη αναφέρθηκαν αλλά τέλος πάντων), γιατί δε λες εσύ ποιοί 30ρηδες έχουν συμμετάσχει σε τελικές φάσεις τουρνουά Quake 3, DΟΤΑ, Starcraft 1 - 2, League of Legends, Call of Duty ή Battlefield, ή εν πάσει περιπτώσει από τότε που υπάρχουν τουρνουά? Να μάθουμε και ποιοί είναι δηλαδή.

Δημοσ.

Προτού οι ελληνάρες επιστήμονες αναλυτές σου τα δώσουν (που ήδη αναφέρθηκαν αλλά τέλος πάντων), γιατί δε λες εσύ ποιοί 30ρηδες έχουν συμμετάσχει σε τελικές φάσεις τουρνουά Quake 3, DΟΤΑ, Starcraft 1 - 2, League of Legends, Call of Duty ή Battlefield, ή εν πάσει περιπτώσει από τότε που υπάρχουν τουρνουά? Να μάθουμε και ποιοί είναι δηλαδή.

μην παρεξηγήστε.

χάνεις το θέμα,αλλά δες εδώ τί λέω και τί με βάζεις να ποστάρω

όχι δεν αναφέρθηκαν ΠΟΥΘΕΝΑ..συγνώμη,αλλά ακριβώς ότι λέει και ο @panther_512 ..

αλλά αν θες 30αρη gamer;Ορίστε πάρε τον Athene

έναν από τους top

http://en.wikipedia.org/wiki/Bachir_Boumaaza

μπορείς να ψάξεις και στο esl έχει να βρεις αυτό που ψάχνεις.

μην ξεχάσετε να τρώτε και σωστά ε..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το μονοβπου θα πω αν και μπορει να το ανεφερε και καποιος αλλος δεν τα διαβασα ολα τα ποστ ειναι οτι και αν αποφασισεις να κανεις τελικα τους γονεις σου να τους ακους γιατι ειτε διαβασεις ειτε γινεις ο #1 ganes στον κοσμο οι γονεις θα ειναι εκει διπλα σου

• Like 3
Δημοσ.

Ποια vavle δεν θα επαιρνε εναν pro gamer σε ενα ποστο για να δουλευει πανω σε ιδεες για το Dota και ποια Riot δεν θα επαιρνε εναν αντιστοιχο pro gamer (η ομαδες φυσικα) να δουλεψει πανω στο League of legends?

Εγω πρoσωπικα οσον αφορα θεματα του παιχνιδιου (και οχι του προγραματιστικου μερους προφανως) θα εδινα δουλεια σε καποιους που εφαγαν την ζωη τους σε ενα τετοιο παιχνιδι.

Δημοσ.

Βασικά και ένα 1vs1 να παίξουμε θα δεις 30άρη+ να κάνει παπάδες στα game που ανέφερες, δεν χρειάζεται να τρέχουμε και σε tournaments (sic!)

μην παρεξηγήστε.

χάνεις το θέμα,αλλά δες εδώ τί λέω και τί με βάζεις να ποστάρω

όχι δεν αναφέρθηκαν ΠΟΥΘΕΝΑ..συγνώμη,αλλά ακριβώς ότι λέει και ο @panther_512 ..

αλλά αν θες 30αρη gamer;Ορίστε πάρε τον Athene

έναν από τους top

http://en.wikipedia.org/wiki/Bachir_Boumaaza

μπορείς να ψάξεις και στο esl έχει να βρεις αυτό που ψάχνεις.

μην ξεχάσετε να τρώτε και σωστά ε..

Κατέστρεψες τα όνειρα των teenager pro gamer τώρα με τον Athene και τα link που έδωσες...

Εδώ πάνε εδώ μέσα να βγάλουν ότι είναι 30+ , παραπληγικούς.

Δημοσ.

Πάντως όλοι του λέτε πως το Gaming δεν θα τον ταΐσει και πως δεν είναι ευκαιρία τέτοιες μέρες που περνάμε σε αυτή τη χώρα.

Αν κάτι πληρώνει κάποιον σε αυτή τη χώρα, είναι πολυεθνικές διαφόρων φύσεων, διαφημιστικές και κινητές τηλεφωνίες.

Εάν όντως κολλάς με το Gaming, έχεις χαρακτήρα, προσωπικότητα ή και μάπα, είσαι πολύ δυνατός στο / στα Title σου και βρεις έναν λόγο ΓΙΑΤΙ να θέλει ο κόσμος να μπει και να παρακολουθήσει/παραδειγματιστεί από το δικό σου Gameplay, στο DotA 2 λ.χ.
..μπορούν και βγαίνουν πολύ καλύτερα, και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΕΡΑ χρήματα από το να σερβίρεις.

Δηλαδή, αν εσείς και εγώ, σερβίραμε προσωρινά στις ηλικίες αυτές, το να βγάζαμε τα ΜΙΣΑ από το Gaming ίσως και να ήταν καλύτερη λύση για εμένα. Το αν εγώ τώρα, δε πήγα καν να δώσω Πανελλήνιες λόγω Gaming, και έφτασα σήμερα να βγάζω 1 - 1,5 χιλιάρικο και να είμαι 100% stand alone με τα έξοδά μου.. δεν έχει να κάνει με το πτυχίο αλλά με το τρόπο μου (και οι γονείς, σχεδόν βοήθεια θέλουν).
Επίσης, να αναφέρω πως τα φυτά (πρώην φίλες) με κακοψυχούσαν που δεν διάβαζα, και ενώ εγώ τώρα χτίζω πελατολόγιο 3 έτη τώρα, αυτές δουλεύουν στην Αίγλη.

Ένας άλλος που είχε γράψει ένα κατεβατό στο παιδί, περί "Αν κάθεσαι κλεισμένος και παίζεις δε γνωρίζεις κόσμο".
Οι καλοί φίλοι που έχω σήμερα μετά από τόσα έτη, από το το Online Gaming, να ήταν όλοι σου οι φίλοι τύπε.

Μην γράφετε μικρόμυαλα. Απλά ο μικρός είναι μικρός, μπορεί να είναι άσχημος, μπορεί να μην είναι καλός παίκτης, και να μην αποκτήσει ποτέ Fanbase.

ΕΑΝ έβρισκε τον τρόπο για ένα Fanbase όμως, ε δε πας να κοιτάξεις αλλού από εκεί που θέλεις να κοιτάξεις επειδή στα 30 δεν ξέρεις τι θα κάνεις. Εδώ συνταξιούχοι και δεν ξέρουν τι θα κάνουν την επόμενη εβδομάδα. Κανείς δεν ξέρει τι θα είναι στα 30, ούτε εγώ, ούτε ο Σαμαράς ο ίδιος. Εάν έβγαλα μερικά χιλιάρικα από το Lineage2 στο παρελθόν, μια χαρά κρατιούνται τα αντικείμενα που αγόρασα από τότε πάντως.

Είναι διάσπαρτες ιδέες, δε ξέρω τι άλλο να πω. Πάντως μην είστε στενόμυαλοι γιατί όντως όποιος πληρώνεται σωστά σήμερα, έχει πάρε δώσε με το εξωτερικό. Εδώ είναι όλοι καρκινοπαθής και στυμμένοι. Φίλοι μου ξεκίνησαν το Ελληνικό Gaming Academy, και φαντάσου άλλοι πληρώνουν μηνιάτικο για να μάθουν το κάθε Competitive Game.
Η Razer και η κάθε Razer τους κρατάει. Οι ξένοι είναι 100% ανοιχτοί για ιδέες.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είπε κανείς στον TS να παρατήσει το gaming, αλλά να κρατήσει και μια πισινή, γιατί από ένα σημείο και μετά, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να στραφεί σε άλλη απασχόληση για λόγους βιοπορισμού. Όταν λοιπόν έρθει αυτή η στιγμή, το να έχει κάποιες γνώσεις και πιστοποίηση για αυτές (ΑΚΑ πτυχίο), είναι πολύ πιθανό να τον βοηθήσει.

Επίσης, περί 30+, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψη ότι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο το να έχεις ένα (έστω μικρό) ανταγωνιστικό μειονέκτημα λόγω ηλικίας είναι ασήμαντο.

Ο Athene που κολλάει btw με το pro gaming; Ακτιβιστής είναι, που έψαχνε τρόπο να χτίσει ακροατήριο και το βρήκε μέσω του WoW. Το να είναι κάποιος δημοφιλής streamer/gaming personality δεν είναι το ίδιο με το να είναι επαγγελματίας gamer.

• Like 1
Δημοσ.

Gamers σα τον Athene,Swifty είναι εμπορικοί και για αυτό έχουν τόση επιτυχία. Σαφός και είναι εξαιρετικοί παίχτες αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος που κάνουνε "καριέρα". Έχουνε μεγάλη απήχηση και πολλούς followers στα κανάλια τους. Το σπονσοριλίκι για να σε ζήσει δεν αρκεί μόνο να σαι πολύ καλός παίχτης είναι απλά μια βασική προυπόθεση.

Αξιοπρεπέστατη δουλεία είναι οποιαδήποτε δουλειά δε προσβάλει τα ήθη, αξίες και νοημοσύνη σου είτε δικιά σου είτε εκείνων που συναναστρέφεσαι κάνοντας τη. Ο σερβιτόρος/ρα στην κάθε "Αίγλη" είναι αξιοπρεπέστατος και χαίρει κάθε εκτίμησης απο εμένα, πράγμα που δε μπορώ να πώ για πολλούς "wannabe αυτοδημιούργητους" ανθρώπους με παντελής έλλειψη ταπεινώτητας/σεβασμού για τους άλλους. Πχ στην τηλεόραση η υποκρισία πέφτει σύννεφο όπως και τα φράγκα. Όμως τα λεφτά δε σου προσδίδουν κύρος σαν άνθρωπο.. τουλάχιστο για εμένα. Δυστυχώς η κοινωνία όπως είναι σήμερα έχει δημιουργήσει το πρότυπο του επιτυχημένου σύμφωνα με αυτό που φοράει η οδηγεί, πόσα λεφτά έχει. Αν το καλοσκεφτεί κανείς το πρόβλημα μας σα χώρα δεν είναι τόσο οικονομικό. Είναι πολύ περισσότερο πρόβλημα μόρφωσης,ορθολογισμού πράγματα που αν τα είχαμε όλοι συνειδητά θα απολαμβάναμε καλύτερη κοινωνία. Μορφωση/ήθος/αξίες/σεβασμός, σε αυτά πρέπει να επικεντρωθεί ένας νέος. 'Ολα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.. είτε με τη βοήθεια του gaming είτε χωρίς..

Το topic ενώ έχει πολύ ωραίο θέμα γίνεται διαγωνισμός ποιός "ξέρει" πιο πολλά για το competitive gaming και έχει ξεφυγεί. Επίσης ας γράψει κάτι και το παληκάρι που το ξεκίνησε :)

• Like 3
Δημοσ.

Το topic ενώ έχει πολύ ωραίο θέμα γίνεται διαγωνισμός ποιός "ξέρει" πιο πολλά για το competitive gaming και έχει ξεφυγεί. Επίσης ας γράψει κάτι και το παληκάρι που το ξεκίνησε  :)

Το παλικάρι δεν υπάρχει καν στη κουβέντα κατά 99%. Συνεχίζουμε τέτοια τόπικ με πάθος για α. να μείνουν για άλλον β. γιατί θέλουμε να τα πούμε.

Τέτοια κατεβατά δεν σας βλέπω να γράφετε για άλλα και άλλα.

Αξιοπρεπέστατη δουλεία είναι οποιαδήποτε δουλειά δε προσβάλει τα ήθη, αξίες και νοημοσύνη σου είτε δικιά σου είτε εκείνων που συναναστρέφεσαι κάνοντας τη. Ο σερβιτόρος/ρα στην κάθε "Αίγλη" είναι αξιοπρεπέστατος και χαίρει κάθε εκτίμησης απο εμένα, πράγμα που δε μπορώ να πώ για πολλούς "wannabe αυτοδημιούργητους" ανθρώπους με παντελής έλλειψη ταπεινώτητας/σεβασμού για τους άλλους. Πχ στην τηλεόραση η υποκρισία πέφτει σύννεφο όπως και τα φράγκα. Όμως τα λεφτά δε σου προσδίδουν κύρος σαν άνθρωπο.. τουλάχιστο για εμένα. Δυστυχώς η κοινωνία όπως είναι σήμερα έχει δημιουργήσει το πρότυπο του επιτυχημένου σύμφωνα με αυτό που φοράει η οδηγεί, πόσα λεφτά έχει. Αν το καλοσκεφτεί κανείς το πρόβλημα μας σα χώρα δεν είναι τόσο οικονομικό. Είναι πολύ περισσότερο πρόβλημα μόρφωσης,ορθολογισμού πράγματα που αν τα είχαμε όλοι συνειδητά θα απολαμβάναμε καλύτερη κοινωνία. Μορφωση/ήθος/αξίες/σεβασμός, σε αυτά πρέπει να επικεντρωθεί ένας νέος. 'Ολα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.. είτε με τη βοήθεια του gaming είτε χωρίς..

Πάμε πάλι επεξηγήσεις για τον κάθε τύπο.

Αξιοπρεπέστατη δουλειά, είναι αυτή που σε κάνει να δουλεύεις σαν σκυλί, υπό ανυποψίαστο πρόγραμμα, με μηδενική εξασφάλιση για εισόδημα περί λόγων υγείας, μηδενική αυτοπεποίθηση για το μέλλον, μη μιλήσουμε για οικογένεια, και ενώ δεν έχουν αποδοχές τύπου "Δώρο Χριστουγέννων" εργάζονται από το απόγευμα μέχρι το χάραμα για 600€ το μήνα, και βάλε, και βγάλε. Στα καλύτερα σου χρόνια. Στα καλύτερα όμως ρε.

Αξιοπρέπεια είναι να αναπνέεις, να κάνεις ένα επάγγελμα που να σου δίνει χώρο για να αναπτύξεις το εσωτερικό σου, να παίρνεις το αντίτιμο που σου αξίζει, και να έχεις πέντε ψωροευρώ να δώσεις σε μια οικογένεια πακιστανών που σου χτυπάνε τη πόρτα και τους λυπάσαι, ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ.

Ένας από τους καλύτερους φίλους μου δουλεύει σε μαγαζί του Franchise. Αν δεν χαμογελάνε, δεν τζαμάρουν, δεν είναι φιλικοί και όλα αυτά υπό τις παραπάνω συνθήκες  έχουν ενημερωθεί πως θα την χάσουν και αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.

Το παλικάρι δεν υπάρχει καν στη κουβέντα κατά 99%. Συνεχίζουμε τέτοια τόπικ με πάθος για α. να μείνουν για άλλον β. γιατί θέλουμε να τα πούμε.

Τέτοια κατεβατά δεν σας βλέπω να γράφετε για άλλα και άλλα.

Πάμε πάλι επεξηγήσεις για τον κάθε τύπο.

Αξιοπρεπέστατη δουλειά, είναι αυτή που σε κάνει να δουλεύεις σαν σκυλί, υπό ανυποψίαστο πρόγραμμα, με μηδενική εξασφάλιση για εισόδημα περί λόγων υγείας, μηδενική αυτοπεποίθηση για το μέλλον, μη μιλήσουμε για οικογένεια, και ενώ δεν έχουν αποδοχές τύπου "Δώρο Χριστουγέννων" εργάζονται από το απόγευμα μέχρι το χάραμα για 600€ το μήνα, και βάλε, και βγάλε. Στα καλύτερα σου χρόνια. Στα καλύτερα όμως ρε.

Αξιοπρέπεια είναι να αναπνέεις, να κάνεις ένα επάγγελμα που να σου δίνει χώρο για να αναπτύξεις το εσωτερικό σου, να παίρνεις το αντίτιμο που σου αξίζει, και να έχεις πέντε ψωροευρώ να δώσεις σε μια οικογένεια πακιστανών που σου χτυπάνε τη πόρτα και τους λυπάσαι, ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ.

Ένας από τους καλύτερους φίλους μου δουλεύει σε μαγαζί του Franchise. Αν δεν χαμογελάνε, δεν τζαμάρουν, δεν είναι φιλικοί και όλα αυτά υπό τις παραπάνω συνθήκες  έχουν ενημερωθεί πως θα την χάσουν και αυτήν. 

Χμμ βλέπω θίχτηκες. Έτσι είναι οι αλήθειες όμως. Έχεις παντελώς διεστραμένη άποψη περι αξιοπρέπειας, εργασίας και άρρωστο τρόπο σκέψης. Ευχαριστώ όμως που τα γραφόμενα σου επιβεβαιώνουν αυτό που ακριβώς γράφω. Πάμε ξανά λοιπόν! 

Μορφωση/ήθος/αξίες/σεβασμός, σε αυτά πρέπει να επικεντρωθεί ένας νέος

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...