Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ναι, γιατί η δύναμη του ανθρώπου μεγιστοποιείται στα 32 έτη και όχι στα 25.Παρόλα αυτά, την καλύτερη φυσική κατάσταση την έχεις στα 25, εφόσον γυμνάζεσαι από τα 20 ας πούμε.Το ολοκληρωμένο κορμί, θέλει γύρω στα 7 χρόνια.
HadesGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ναι, γιατί η δύναμη του ανθρώπου μεγιστοποιείται στα 32 έτη και όχι στα 25.Παρόλα αυτά, την καλύτερη φυσική κατάσταση την έχεις στα 25, εφόσον γυμνάζεσαι από τα 20 ας πούμε.Το ολοκληρωμένο κορμί, θέλει γύρω στα 7 χρόνια. Eξαρτάται και πάλι από πάρα πολλούς παράγοντες , και είναι υποκειμενικό τι θεωρείται ολοκληρωμένο κορμί. Π.Χ. εγώ ασχολούμαι με τον στίβο από τα γεννοφάσκια μου , βλέπω φουσκωτούς στο γυμναστήριο και γελάω προκλητικά, βλέπω κορμιά crossfit και υποκλίνομαι μιας και προσεγγίζουν το δικό μου υποκειμενικό πρότυπο γυμνασμένου κορμιού. Προσωπικά με βρίσκω καλύτερο από τα 25, ξέρω όμως ότι θα φθαρώ με ταχύτατους ρυθμούς στα 45 + αλλά και πάλι...11 χρόνια έχω μπροστά μου...ποιος ζεις ποιος πεθαίνει μέχρι τότε
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Σίγουρα χωρίς ''έξτρα'' πράγματα φτάνεις μέχρι ένα σημείο πάντως, κάτι σώματα τύπου σαν τον Henry Cavill(Superman) ή σαν τον Reynolds(Blade 3) ή σαν του Thor κλπ, θέλουν φαρμακάκι.Το φουσκωτό εμένα προσωπικά δεν μ' αρέσει καθόλου, του γυμναστηρίου οι περισσότεροι είναι για γέλια γιατί έχουν τούμπανο κορμό και τα πόδια τους είναι σαν καλαμάκια. Αλλά έχουμε βγει τελείως εκτός θέματος. 1
HadesGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Σίγουρα χωρίς ''έξτρα'' πράγματα φτάνεις μέχρι ένα σημείο πάντως, κάτι σώματα τύπου σαν τον Henry Cavill(Superman) ή σαν τον Reynolds(Blade 3) ή σαν του Thor κλπ, θέλουν φαρμακάκι.Το φουσκωτό εμένα προσωπικά δεν μ' αρέσει καθόλου, του γυμναστηρίου οι περισσότεροι είναι για γέλια γιατί έχουν τούμπανο κορμό και τα πόδια τους είναι σαν καλαμάκια. Αλλά έχουμε βγει τελείως εκτός θέματος. Έχεις δει τον Reynolds ή τον Μπάτλερ εκτός αναβολικών....ειδικά ο Μπάτλερ είναι άθλιος...πως το καταφέρνουν ειλικρινά αυτό??
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Είναι απλό, όταν θέλουν να κάνουν μια ταινία δράσης, κάνουν μια αγωγούλα 6 μήνες και γίνονται κομμάτια.Το κορμί που φτιάχνεις με αναβολικά σε 6 μήνες, δεν το φτιάχνεις ούτε σε 10 χρόνια χωρίς. 1
Bigi444444 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρε συ Άδη, ψυχικό σου, δε μιλάμε για άρση βαρών ούτε για 7αθλο... Για pro gaming μιλάμε.Ανάλογα και το παιχνίδι βέβαια, αλλά τα αντανακλαστικά πιστεύω παίζουν πρωτεύοντα ρόλο.Τι σημασία έχει πώς νιώθεις εσύ σαν μπαίνεις στον πάγκο στα 35 σου;Είναι ή δεν είναι πιθανό στα 35 σου να έχεις πιο αργές αντιδράσεις απ' ότι μια δεκαετία νωρίτερα;Εγώ χωρίς να είμαι ο ειδικός επιστήμων και χωρίς να είμαι ούτε καν ο επιστήμων του internet πιστεύω πως είναι.Γι αυτό πιστεύω κι εγώ με τη σειρά μου πως στα πιο πολλά competitive games δεν πας να παίξεις εαν είσαι παππούς.
HadesGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ρε συ Άδη, ψυχικό σου, δε μιλάμε για άρση βαρών ούτε για 7αθλο... Για pro gaming μιλάμε.Ανάλογα και το παιχνίδι βέβαια, αλλά τα αντανακλαστικά πιστεύω παίζουν πρωτεύοντα ρόλο.Τι σημασία έχει πώς νιώθεις εσύ σαν μπαίνεις στον πάγκο στα 35 σου;Είναι ή δεν είναι πιθανό στα 35 σου να έχεις πιο αργές αντιδράσεις απ' ότι μια δεκαετία νωρίτερα;Εγώ χωρίς να είμαι ο ειδικός επιστήμων και χωρίς να είμαι ούτε καν ο επιστήμων του internet πιστεύω πως είναι.Γι αυτό πιστεύω κι εγώ με τη σειρά μου πως στα πιο πολλά competitive games δεν πας να παίξεις εαν είσαι παππούς. Παππούς στα 35 ή στα 30 δεν μπορείς να θεωρηθείς σε καμία περίπτωση. Να έκανες μία σύγκριση 25άρη με 50άρη να πω ναι , έχεις απόλυτο δίκιο. Στο θέμα gaming και σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε καλύτερη φάση από τα 25 μου, πάντα μιλάω προσωπικά. Y.Γ. Ο πατέρας μου 62 ετών και κάνει τσόντα κάτι μικρούς στο SC2, είναι και diamond κατηγορία Εκεί να δεις trolling που ρίχνει! ΧΑΧΑΧΑ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Y.Γ. Ο πατέρας μου 62 ετών και κάνει τσόντα κάτι μικρούς στο SC2, είναι και diamond κατηγορία Εκεί να δεις trolling που ρίχνει! ΧΑΧΑΧΑ Τέτοια γενιά που είμαστε κι εμείς, μέχρι τα 80+ online θα παίζουμε. 3
Tobajara Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Συμφωνώ στο σύνολο της ανάρτησης σου αλλά στέκομαι ειδικά στο κομμάτι αυτό, να υποθέσω ότι μετά τα 28 σου χρόνια μειώνεται αισθητά τι?? Η οξυδέρκεια σου , η αντίληψη σου? Ειλικρινά έχω μία απορία γιατί στα 34 μου είμαι καλύτερος από πότε, σωματικά/πνευματικά/νοητικα και θα μου άρεσε να τεκμηριώσεις την άποψη αυτήν. Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει και όχι γυμναστήρια, φυσική κατάσταση κλπ 1) Μειώνεται η δυνατότητα προσήλωσης και συγκέντρωσης (κοινώς επέρχεται πραγματικό "κάψιμο" και κουράζεσαι πιο εύκολα) 2) Μειώνεται η ταχύτητα αντίδρασης και τα αντανακλαστικά 3) Μειώνεται η ευκολία και ταχύτητα εκμάθησης. Το αντίβαρο είναι πως υπάρχει εμπειρία και κάποια πράγματα δεν παίρνουν τόσο χρόνο, αλλά όταν παίζεις με actions per minute και είσαι σε μια διαρκή ένταση η φυσική αυτή φθορά και επιταχύνεται και φαίνεται πιο έντονα. Τα υπόλοιπα είναι στατιστική - πόσοι τριαντάρηδες ενεργοί pro gamers (δηλαδή με συμβόλαιο και μέλη ομάδας ή έστω ημι-επαγγελματίες, όχι απλά high ranking σε κάποιο ladder) υπάρχουν? Όσον αφορά τεκμηρίωση, υπάρχει εκτεταμένη βιβλιογραφία σε ψυχολογικά και αθλητικά journals (υγείας και αθλητικών θεμάτων κυρίως), που μπορείς να την αναζητήσεις αν έχεις γνωστό φοιτητή με πρόσβαση σε βιβλιοθήκη η αν είσαι ελάχιστα τυχερός να δεις και papers που έχουν ανέβει σε open access online journals. Από το abstract που είναι γενικά διαθέσιμο με ένα απλό google search παίρνεις μια ιδέα των αποτελεσμάτων, οπότε είναι εύκολο να αποκτήσεις γνώμη.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παίδες τί λέτε;Στίβος είναι να μην μπορεί να παίξει ο άλλος στα 32-35;Αυτός που προπονείτε καθημερινά με συγκεκριμένη ομάδα,σε game house και όχι ένας στο Λιτόχωρο,άλλος στην Αθήνα,άλλος Μυτιλήνη και άλλος στο Διδυμότειχο.. Επειδή όλες οι εταιρίες για να πουλήσουν τα πράγματα τους,θέλουν νεαρά target groups,γιατί αυτοί είναι που δεν έχουν μυαλό και νομίζουν ότι το razer των 200€ θα τους κάνει παίχτες,πάντα ανεβοκατεβάζουν τις ομάδες και ψάχνουν νέα άτομα,γιατί στο πρόσωπο τους ταυτίζονται όσοι ταυτίζονται.. -- ΑΑααα και θέλετε να μάθετε γιατί δεν έχει η χώρα μας competitive gaming;Διαβάστε ξανά ότι έχετε γράψει όλοι σας εδώ μέσα..
HadesGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παίδες τί λέτε;Στίβος είναι να μην μπορεί να παίξει ο άλλος στα 32-35;Αυτός που προπονείτε καθημερινά με συγκεκριμένη ομάδα,σε game house και όχι ένας στο Λιτόχωρο,άλλος στην Αθήνα,άλλος Μυτιλήνη και άλλος στο Διδυμότειχο.. Επειδή όλες οι εταιρίες για να πουλήσουν τα πράγματα τους,θέλουν νεαρά target groups,γιατί αυτοί είναι που δεν έχουν μυαλό και νομίζουν ότι το razer των 200€ θα τους κάνει παίχτες,πάντα ανεβοκατεβάζουν τις ομάδες και ψάχνουν νέα άτομα,γιατί στο πρόσωπο τους ταυτίζονται όσοι ταυτίζονται.. -- ΑΑααα και θέλετε να μάθετε γιατί δεν έχει η χώρα μας competitive gaming;Διαβάστε ξανά ότι έχετε γράψει όλοι σας εδώ μέσα.. Όχι φταίει που είσαι άνω των 30 και βιολογικά το gaming σε έχει χεσμένο Όσο για τον στίβο, φέρε έναν 25άρη να τον κάνω κρομμυδάκια στο 100 άρη Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει και όχι γυμναστήρια, φυσική κατάσταση κλπ 1) Μειώνεται η δυνατότητα προσήλωσης και συγκέντρωσης (κοινώς επέρχεται πραγματικό "κάψιμο" και κουράζεσαι πιο εύκολα) 2) Μειώνεται η ταχύτητα αντίδρασης και τα αντανακλαστικά 3) Μειώνεται η ευκολία και ταχύτητα εκμάθησης. Το αντίβαρο είναι πως υπάρχει εμπειρία και κάποια πράγματα δεν παίρνουν τόσο χρόνο, αλλά όταν παίζεις με actions per minute και είσαι σε μια διαρκή ένταση η φυσική αυτή φθορά και επιταχύνεται και φαίνεται πιο έντονα. Τα υπόλοιπα είναι στατιστική - πόσοι τριαντάρηδες ενεργοί pro gamers (δηλαδή με συμβόλαιο και μέλη ομάδας ή έστω ημι-επαγγελματίες, όχι απλά high ranking σε κάποιο ladder) υπάρχουν? Όσον αφορά τεκμηρίωση, υπάρχει εκτεταμένη βιβλιογραφία σε ψυχολογικά και αθλητικά journals (υγείας και αθλητικών θεμάτων κυρίως), που μπορείς να την αναζητήσεις αν έχεις γνωστό φοιτητή με πρόσβαση σε βιβλιοθήκη η αν είσαι ελάχιστα τυχερός να δεις και papers που έχουν ανέβει σε open access online journals. Από το abstract που είναι γενικά διαθέσιμο με ένα απλό google search παίρνεις μια ιδέα των αποτελεσμάτων, οπότε είναι εύκολο να αποκτήσεις γνώμη. Πάλι μιλάς γενικά και δεν παίρνεις υπόψιν σου σοβαρούς παράγοντες με αποτέλεσμα να "τσουβαλιάζεις" τις ηλικιακές ομάδες ,παίρνοντας ως γνώμονα τι? Έναν μπουχέσα των 25 με έναν μπουχέσα των 35? Δηλαδή ένας 35 άρης ο οποίος σκίζεται σε εξάσκηση σωματική/πνευματική/gaming είναι πλέον "κατώτερος" βιολογικά από εναν 25άρη που αράζει στην καφετέρια και αναλύει από τι χαρμάνι είναι ο καφές ,επειδή "χτύπησε" τα άντα? Οι λόγοι που άτομα των +άντα δεν ασχολούνται με το pro gaming είναι άλλοι και όχι τα όσα ανέφερες. Και όπως αναφέρει και το Forbes, ορίστε ορισμένα hints για pro gaming: http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2012/03/30/the-10-steps-to-becoming-a-pro-gamer/
Zaknafein Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δηλαδή ένας 35 άρης ο οποίος σκίζεται σε εξάσκηση σωματική/πνευματική/gaming είναι πλέον "κατώτερος" βιολογικά από εναν 25άρη που αράζει στην καφετέρια και αναλύει από τι χαρμάνι είναι ο καφές ,επειδή "χτύπησε" τα άντα? Οι λόγοι που άτομα των +άντα δεν ασχολούνται με το pro gaming είναι άλλοι και όχι τα όσα ανέφερες. Η σωστή σύγκριση είναι του 35άρη με τον 18άρη-20άρη-25άρη pro gamer (η κύρια μάζα των ανταγωνιστών του δλδ) και όχι κάποιον random μπουχέσα. Εκεί ο 35άρης υστερεί σε αντανακλαστικά που είναι αρκετά σημαντικά στα περισσότερα παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει όσο προπόνηση και να κάνει. Σίγουρα θα διατηρηθεί σε καλύτερα επίπεδα από random 35άρη ή και 25άρη ακόμα, αλλά θα είναι "ένα κλικ" κάτω από τους teen/early 20s pros. Ο 35άρης θα είναι με ανταγωνιστικό μειονέκτημα from the get go όπως κι αν το δεις.
HadesGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Η σωστή σύγκριση είναι του 35άρη με τον 18άρη-20άρη-25άρη pro gamer (η κύρια μάζα των ανταγωνιστών του δλδ) και όχι κάποιον random μπουχέσα. Εκεί ο 35άρης υστερεί σε αντανακλαστικά που είναι αρκετά σημαντικά στα περισσότερα παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει όσο προπόνηση και να κάνει. Σίγουρα θα διατηρηθεί σε καλύτερα επίπεδα από random 35άρη ή και 25άρη ακόμα, αλλά θα είναι "ένα κλικ" κάτω από τους teen/early 20s pros. Ο 35άρης θα είναι με ανταγωνιστικό μειονέκτημα from the get go όπως κι αν το δεις. Πραγματικά έχετε μπερδευτεί διότι η μείωση αντανακλαστικών κτλπ κτλπ ξεκινάει από την ηλικία των 40+, οπότε ο 30άρης και 35άρης είναι λειτουργικότατος και άκρα ανταγωνιστικός σε e-sports , gaming κτλπ. Μην λέμε ότι θέλουμε σε ιατρικό επίπεδο. 1
panther_512 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Πέραν του ότι έχετε ξεφύγει τελείως εκτός θέματος, κάθεστε και μιλάτε ο καθένας για την άποψή του λές και είναι εξακριβωμένο γεγονός. Παρακαλώ πολύ να μου προωθήσετε τις ακαδημαϊκές/επιστημονικές έρευνες που δείχνουν την καμπύλη αποδοτικότητας ενός gamer σε σχέση με την ηλικία του, το είδος του παιχνιδιού που παίζει και τις ώρες που έχει επενδύσει σε αυτό. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις