Προς το περιεχόμενο

overclok σε pentium core due E6500 2,9ghz

christopher0016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας    σκεφτομαι να κλοκλαρω την cpu μου   ετσι πιο πολυ για το γαμωτο  να παει στα 3,2 - 4.   θελω να πιστευω εκει  θα δουλευει χωρις προβλημα με θερμοκρασιες..  το θεμα ειναι οτι η μεσω του bios  δεν μπορω να κανω κατι , γιατι με περιοριζουν οι επιλογες που εχει ,   γνωριζουμε κανενα  αξιοπιστο προγραμματακι  μεσω windows να  κανω δουλεια? 

P.S   ωχ   σε λαθος ενοτητα το εβαλα.. εαν μπορει καποιος mod να το μεταφερει  θα ειμουν ευνομων! : )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπερχρονισμός και μαμά συνήθως δεν πάνε μαζί βέβαια θα μας πουν και οι ειδικοί αφού είσαι τόσο χαμηλά σε θερμοκρασίες κάποια περιθώρια θα υπάρχουν 

ετσι πιστευω και εγω γιατι οντως ειναι χαμηλη η θερμοκρασια ,  δεν θελω  να ανεβω πολυ   3,2ghz 3,4 μαξ    , αυτο που με προβληματιζει ειναι το τροφοδοτικο οπου ειναι 5αετιας και βαλε ,  θα αντεξει ??   

άμα δεν αντέξει ευκαιρία να το αλλάξεις  :P  ή να ξανακατεβάσεις ,την τωρινή κατανάλωση μπορείς να την δεις κάπου;

Πάντως το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ηλικία όσο η μικρή ισχύ 

χμ οχι δεν ξερω εαν υπαρχει κανενα προγραμμα που να δειχνει την καταναλωση της cpu ,  εκτος εαν βρω πουθενα σε κανα site να λεει ποσα watt καταναλωνει η cpu,    ε ειναι που ειναι   χαμηλη η ισχυ   , εχουν περασει και χρονια , δεν περιμενω και πολλα ;p

ναι άμα γράψεις στο google  :ph34r:  (pc)watt calculator,(pc)calculate watt,calculate pc consumption,κλπ θα βρεις διάφορα πάρε αποτελέσματα από 1-2 και πες μας πόσα watt βγάζεις;

πάντως με λίγο διάβασμα που έκανα ούτε το g41 είναι ιδανικό μέχρι στιγμής όλα είναι εναντίον σου  :lol:

http://www.coolermaster.outervision.com/PSUEngine   εδω που εκανα τον υπολογισμο για τα watt   μου βγαινουν 220watt    υπαρχειι περιθωριο  καπετανιο???  η το καψαμε το μηχανημα :-D      ωχ  δυσκολο να χρονιστει μεσω της g41?

Ναι.

Μην κλοκαρεις με το g41.Βασικα ενδεχεται να μην μπορεις να πειραξεις καν τα ρολογια παρα μονο ελαχιστα MHz.

πρεπει να βρεις μητρικη με P35,P45 κλπ για να κανεις σωστο oc>

• Like 1

Καλα το calculator μαλακιες λεει, εγω εχω 530 στο ενα πισι και αν ακουγα αυτο θα ειχα βαλει 700ρι (και εχω και οβερκλοκ)..

Αν οντως γινεται οβερκλοκ στο συστημα σου, φοβαμαι οτι λογω του παλιου και μικρου τροφοδοτικου θα εχεις προβλημα. Δοκιμασε να ανεβασεις σιγα σιγα να δεις πως θα παει..

απο το bios δεν μπορω να κανω  ΤΙΠΟΤΑ δυστηχως : (  εχω ακουσει οτι και μεσω καποιου προγραμματος  μπορεις να κλοκαρεις   απο τα windows  υσχει γνωριζει κανεις κατι τετοιο?  η μπαρουφες?

απο το bios δεν μπορω να κανω  ΤΙΠΟΤΑ δυστηχως : (  εχω ακουσει οτι και μεσω καποιου προγραμματος  μπορεις να κλοκαρεις   απο τα windows  υσχει γνωριζει κανεις κατι τετοιο?  η μπαρουφες?

Εφοσον η μητρικη σου δεν εχει τα βασικα πραγματακια για overclock τοτε κανενα προγραμμα δε μπορει να σε βοηθησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...