stakas Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα σε κάθε mail που στέλνω να έχει υπογραφή σαν υποσέλιδο, όμως το πρόβλημα μου είναι οτι δεν θέλω κείμενο αλλά να εμφανίζει το logo της εταιρίας. Πως το κάνω αυτό? Γιατι έκανα την διαδικασία για την υπογραφή αλλά δέχεται μόνο κείμενο. Να ενημερώσω οτι είναι outlook express το mail και σε 6.0 αλλά και στην τελευταία έκδοση του outlook express
Paulostge Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατι δεν το κανεις κατευθειαν μεσα απο το outlook ανεβαζοντας σε εικονα την υπογραφη σου... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2014 από Paulostge
stakas Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Με αυτή την επιλογή θα βάζω την φώτο κάθε φορά που στέλνω mail, δεν γίνεται να είναι μόνιμο?Αν και εμάς δεν γίνεται γτ το mail μας είναι @otenet.gr και στο outlook δεν με αφήνει να κάνω κάτι τέτοιο. Outlook απο το microsoft essential. Πως θα μπορούσα να έκανα login στο outlook μέσω browser? Γιατί μπαίνω με βάζει στο hotmail και οταν παω να κανω login μου λέει λάθος στοιχεία. Δηλαδή πως με αφήνει και κάνω login η microsoft απο το outlook (windows live mail) αυτό που είναι εφαρμογή στο pc και δεν με αφήνει με τα ίδια στοιχεία να κάνω login στο outlook.com?! Και κάτι ακόμα γτ να φτιάχνει μια εταιρία τέτοια mail και δεν φτιάχνουν απο hotmail/gmail κλπ ποιά η διαφορά? Το gmail έχει δημιουργία και για επιχειρήσεις αλλά μου λέει "δωρεάν δοκιμή" δλδ μετά θα έχω χρέωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα