pap1980 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Παιδια, χρησιμοποιησα αυτο το online προγραμμα υπολογισμου φορου http://www.taxnews.info/demo/ και για εισοδημα 13000 μου βγαζει επιστροφη 450€... Μηπως ειναι μουφα το προγραμμα ή λενε μπουρδες ολοι αυτοι που ισχυριζονται οτι φετος θα πληρωσουμε τα κερατα μας
sterzin Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια, ειδικότερα αν υπάρχουν λογιστές στην παρέα. Οι τόκοι εμφανίζονται μόνο για τον σύζυγο, για την σύζυγο που θα τα βρούμε? Πρέπει να πάρουμε βεβαιώσεις τραπεζών? Επίσης ο αριθμός ταυτότητας της συζύγου είναι κενός. Θεώρησα ότι θα τον έχει περάσει αυτόματα (γιατί στην επιβεβαίωση στοιχείων δεν με αφηνε να τον γράψω) και όμως απουσιάζει. Τι γίνεται και σε αυτή την περίπτωση? Τέλος, όταν πατήσω υποβολή, θα μου βγάλει τον υπολογισμό φόρου, σωστά? Μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω ή το επόμενο βήμα είναι η οριστικοποίηση? Πάντως με την πιο πάνω εφαρμογή, φίλος με εισόδημα 15.000, του έβγαλε να πληρώσει 230 ευρώ.
rus Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αυτο το προγραμμα εχει σιγουρα λαθος στα ιατρικα (051) γιατι δεν υπολογιζονται ετσι.
alan2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια, ειδικότερα αν υπάρχουν λογιστές στην παρέα. Οι τόκοι εμφανίζονται μόνο για τον σύζυγο, για την σύζυγο που θα τα βρούμε? Πρέπει να πάρουμε βεβαιώσεις τραπεζών? Επίσης ο αριθμός ταυτότητας της συζύγου είναι κενός. Θεώρησα ότι θα τον έχει περάσει αυτόματα (γιατί στην επιβεβαίωση στοιχείων δεν με αφηνε να τον γράψω) και όμως απουσιάζει. Τι γίνεται και σε αυτή την περίπτωση? Τέλος, όταν πατήσω υποβολή, θα μου βγάλει τον υπολογισμό φόρου, σωστά? Μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω ή το επόμενο βήμα είναι η οριστικοποίηση? Πάντως με την πιο πάνω εφαρμογή, φίλος με εισόδημα 15.000, του έβγαλε να πληρώσει 230 ευρώ. οι τόκοι εμφανίζονται και για τους 2 και μπορείς να τους επιμερίσεις. Αν πάς τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σου στην εφορία μάλλον θα δεν υπάρξει πρόβλημα. Θα υπολογίσει φόρο πατώντας την συνέχιση υποβολής, για περιορισμένες φορές όμως.
pap1980 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 . Θα υπολογίσει φόρο πατώντας την συνέχιση υποβολής, για περιορισμένες φορές όμως. Mετα απο αυτο μπορεις να γυρισεις πισω και να αλλαξεις ποσα στους κωδικους?
alan2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Mετα απο αυτο μπορεις να γυρισεις πισω και να αλλαξεις ποσα στους κωδικους? Ναι αλλα για περιορισμένες φορές. Αν υποβληθεί η δήλωση οριστικά, υπάρχει άλλη διαδικασία για αλλαγές.
Tsino Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παιδιά μπήκα να συμπληρώσω τη δήλωση των γονιών μου (συνταξιούχοι ) και βγάζει το άθροισμα των συντάξεων στο όνομα του πατέρα μου μόνο. το πεδίο που λέει σύζυγος είναι κενό... Το άθροισμα των ποσών είναι σωστό. Να το προχωρήσω ή όχι ?? Τι πρέπει να κάνω να διορθωθεί ?
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πρεπει να βάλουμε αποδείξεις φέτος; Αν ναι υπάρχει ποσοστό επι του εισοδήματος ή ειναι όπως και περσι; Thanks Ακυρο Edit 25% λέει.
pap1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ναι αλλα για περιορισμένες φορές. Αν υποβληθεί η δήλωση οριστικά, υπάρχει άλλη διαδικασία για αλλαγές. Δεν λεω για οριστικη υποβολη, λεω αν γινεται να βαζεις ποσα και να τσεκαρεις τι βγαινει στην εκκαθαριση(εστω και για περιορισμενο αριθμο δοκιμαστικων εκκαθαρισεων). Πρεπει να βάλουμε αποδείξεις φέτος; Αν ναι υπάρχει ποσοστό επι του εισοδήματος ή ειναι όπως και περσι; Thanks Ακυρο Edit 25% λέει. Οι αποδειξεις του κωδικου 049 ειναι ευκολη υποθεση. Απλως αναγραφεις το 1/4 του εισοδηματος σου. Τι γινεται ομως με τις αποδειξεις του κωδικου 051. Γνωριζει κανεις?....
Pinball1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μετά το Πάσχα οι διορθώσεις στους τόκους καταθέσεων για άνεργους, φοιτητές και ανήλικους http://anergos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4090.html Γνωρίζει κανείς εάν έγιναν τελικά οι διορθώσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα ώστε να μπορούν να υποβάλουν δήλωση οι άνεργοι και οι χαμηλοεισοδηματίες;
makfil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Οi τροπολογίες που κατατέθηκαν για το θέμα αυτό περιλαμβάνονται στο άρθρο 184 του ν. 4261. Η ουσία σ' αυτό που ζητάς περιλαμβάνεται στην παρ. 1 που ορίζει ότι: «Όταν το πραγματικό εισόδημα των φορολογουμένων κατά το οικονομικό έτος 2014 δεν υπερβαίνει το ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ ή το τεκμαρτό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.500 ευρώ και εφόσον αυτοί δεν ασκούν ατομική επιχείρηση ήελευθέριο επάγγελμα και δεν αποκτούν εισόδημα από ακίνητα, τα εισοδήματά τους αυτά φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών − συνταξιούχων» Πάντως, αυτή η ρύθμιση δεν καλύπτει πάρα πολλούς άνεργους που έχουν εισπράξει αμοιβή (πχ για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα) που έχει χαρακτηριστεί από τον εργοδότη ως αμοιβή από ελευθέριο επάγγελμα, με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται ο φορολογούμενος να πληρώσει υπερβολικό φόρο για ανύπαρκτη σχεδόν αμοιβή. 1
igoods Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Οi τροπολογίες που κατατέθηκαν για το θέμα αυτό περιλαμβάνονται στο άρθρο 184 του ν. 4261. Η ουσία σ' αυτό που ζητάς περιλαμβάνεται στην παρ. 1 που ορίζει ότι: «Όταν το πραγματικό εισόδημα των φορολογουμένων κατά το οικονομικό έτος 2014 δεν υπερβαίνει το ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ ή το τεκμαρτό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.500 ευρώ και εφόσον αυτοί δεν ασκούν ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και δεν αποκτούν εισόδημα από ακίνητα, τα εισοδήματά τους αυτά φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών − συνταξιούχων» Πάντως, αυτή η ρύθμιση δεν καλύπτει πάρα πολλούς άνεργους που έχουν εισπράξει αμοιβή (πχ για συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα) που έχει χαρακτηριστεί από τον εργοδότη ως αμοιβή από ελευθέριο επάγγελμα, με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται ο φορολογούμενος να πληρώσει υπερβολικό φόρο για ανύπαρκτη σχεδόν αμοιβή. Εχω 600€ πραγματικο εισοδημα απο ενοικιο (ανεργος) και μου πιανει το τεκμαρτο ΟΛΟ με 10% και το προγραμμα στην εφορια βγαζει να πληρωσω 1100€...Χαχαχα... Πολυ γελιο. Θα παω αυριο στον εφορα να γελασουμε μαζι απο κοντα να δω τι θα μου πει.
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εχω 600€ πραγματικο εισοδημα απο ενοικιο (ανεργος) και μου πιανει το τεκμαρτο ΟΛΟ με 10% και το προγραμμα στην εφορια βγαζει να πληρωσω 1100€... Χαχαχα... Πολυ γελιο. Θα παω αυριο στον εφορα να γελασουμε μαζι απο κοντα να δω τι θα μου πει. Ωστε θα πληρωσες 1100€ και γελας κιολας? Αυτο θα πει κεφι και αισιοδοξια
igoods Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ωστε θα πληρωσες 1100€ και γελας κιολας? Αυτο θα πει κεφι και αισιοδοξια Γελαω επειδη ΔΕΝ εχω και οχι δεν θελω να τα πληρωσω...Αλλωστε μπορουν να το δουν και μονοι τους.
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Kαι νομιζεις οτι αυτοι που δεν εχουν απαλασσονται της πληρωμης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα