Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Στα μούτρα τους λέτε να ήταν το κλασικό αθώο λάθος; ή ένας μικρός κραχτούλης;
Red21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μπορεί να τούς πέσανε βαριές οι παραγγελίες! ! Captain Nemo, μπαα εμένα που παρήγγειλα πρώτος μου είπαν Παρασκευή παραλαμβάνω 1
apostolispk Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Απο τη στιγμη που η wind αναφερει οτι δινει 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας τοτε θα δινει 2 . Αλλωστε και στη σελιδα της moto σε καποιες χωρες το αναφερει ξεκαθαρα για 24 μηνες. Αυτο που λεει ο απο πανω σου ειναι, οτι η wind φερνει την εκδοση 8 gb που δινει 2 χρονια! Γιατι ο εισαγωγεας ειναι η wind! Δηλαδη αυτη την στιγμη η wind δεν θα σου αναγνωριζει το κινητο! 1
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δηλαδη αυτη την στιγμη η wind δεν θα σου αναγνωριζει το κινητο! Μα γιατί επειδή το αγόρασε από αλλού είναι λόγος αυτός; μάνα δεν τον γέννησε και αυτόν
runner69 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αυτο που λεει ο απο πανω σου ειναι, οτι η wind φερνει την εκδοση 8 gb που δινει 2 χρονια! Γιατι ο εισαγωγεας ειναι η wind! Δηλαδη αυτη την στιγμη η wind δεν θα σου αναγνωριζει το κινητο! Η διορθωση δεν χρειαζοταν γιατι δεν εγραψα κατι διαφορετικο! Δεν μιλησα πουθενα για το 16αρι... Μιλησα για το moto g γενικα. Οπως γενικα, φανηκε τουλαχιστον σε μενα, να μιλησε και ο sobi1984. Το οτι δεν θα αναγνωριζει το 16αρι ο αντιπροσωπος, δεν εχει καμια σχεση η wind σε αυτο, το εχω αναφερει σε προηγουμενο σχολιο μεσα στο thread. Και εφοσον το eshop ή το οποιοδηποτε καταστημα θελει να εισαγει το 16αρι και σου λεει οτι δινει 2 χρονια εγγυηση (καταστηματος), τοτε θα εχει 2 χρονια εγγυηση.
newtech Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Απο οτι διάβασα και ειδα κάποια video.. to ΜΟΤΟ G βγαίνει σε 2 εκδόσεις.. (Με διαφορα ταχυτητα εσ. μνημης και χρωμάτων) Το θεμα ειναι να δουμε τι εχει αυτο και τι του amazon Επεξ/σία 1 Απριλίου 2014 από newtech
Red21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Που το διάβασες ακριβώς φίλε μου αυτό?? και κυρίως πως τα ξεχωρίζουμε?? Εχουν άλλο κωδικό??
Rizas Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Απο οτι διάβασα και ειδα κάποια video.. to ΜΟΤΟ G βγενει σε 2 εκδόσεις.. Μια εχει την γρηγορη εσωτερική μνημη και μια οχι και τοσο (αλλα και παλι αρκετα καλη) Το θεμα ειναι να δουμε τι εχει αυτο και τι του amazon Δεν μ φαίνεται να στέκει αυτό... λογικά να το πάρεις δεν.....!! Που το διάβασες ακριβώς φίλε μου αυτό?? και κυρίως πως τα ξεχωρίζουμε?? Εχουν άλλο κωδικό?? Θα μάθουμε αύριο γιατί είναι και περίεργη μέρα σήμερα!!!
CyberVibe Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Απο οτι διάβασα και ειδα κάποια video.. to ΜΟΤΟ G βγενει σε 2 εκδόσεις.. Μια εχει την γρηγορη εσωτερική μνημη και μια οχι και τοσο (αλλα και παλι αρκετα καλη) Το θεμα ειναι να δουμε τι εχει αυτο και τι του amazon Ό,τι να ναι.Φιλαράκι ή μπερδεύεις τις rom ή εννοείς το forte.
newtech Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ό,τι να ναι.Φιλαράκι ή μπερδεύεις τις rom ή εννοείς το forte. Οτι ναναι? Για δες. Αυτο ειναι το video με τα χρωματα (και οχι απλα να λεει.. με τα ματια μου το βλεπω πιο σκουρο) Το αλλο (που συγκρινει τα 2 παλι αυτα αλλος με την ταχυτητα εσωτερικης μνημης δεν το βρισκω τωρα) 1
gr234567 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 το αφεντικο τρελαθηκε.. 339 ευρω το note 3 neo https://www.skroutz.gr/s/4396839/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-LTE-16GB.html
newtech Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 το αφεντικο τρελαθηκε.. 339 ευρω το note 3 neo https://www.skroutz.gr/s/4396839/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-LTE-16GB.html Εδω ειναι ομως για το moto g το thread 2
CyberVibe Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Οτι ναναι? Για δες. Αυτο ειναι το video με τα χρωματα (και οχι απλα να λεει.. με τα ματια μου το βλεπω πιο σκουρο) Το αλλο (που συγκρινει τα 2 παλι αυτα αλλος με την ταχυτητα εσωτερικης μνημης δεν το βρισκω τωρα) Αυτό δεν έχει να κάνει με εκδόσεις αλλά με φαινόμενο που παρουσιάστηκε σε κάποιες πρώτες παρτίδες. Πάντως αν σκέφτεσαι την αγορά του προχώρα άφοβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα