taylor810 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γειά σου φίλε MiDi_MiLiZ ! Κατ' αρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου! Όσον αφορά το θέμα ότι ανεβαίνω ψηλά σε budget θα διαφωνίσω γιατί subwoofer κάτω από 200 € το θεωρώ (όχι μόνο εγώ) τελείως λάθος αγορά! Το μεν Crystal Audio THX-10SUBT-BG έχει 255 € και το Klipsch SW-110 328 € που σημαίνει 285 € κάτω από την τιμή που πουλάνε στην Ελλάδα!!! Ούτε το ένα , ούτε και το άλλο για αυτό που αξίζουν πιστεύω ότι είναι ακριβά και ειδικά το δεύτερο. Όσον αφορά το impact 10 σε σύγκριση με το Klipsch SW-110 είναι κατώτερο σύμφωνα με γνώμες από 5 επώνυμα καταστήματα hifi (άλλωστε το λέει και η διαφορά τιμής τους- 365 με 675 € στην Ελλάδα). VELODYNE ήθελα και εγώ να πάρω αλλά όλοι λένε ότι μόνο τα ακριβά τους μοντέλλα αξίζουν! Όσον αφορά τα martin logan είναι ακριβά (500 €) . Το budget μου είναι βαρειά μέχρι 350 €. Παραμένει λοιπόν το ερώτημά μου ! Ποιό SUBWOOFER από τα δύο? 1) Crystal Audio THX-10SUBT-BG.......... 255 € ή 2) Klipsch SW-110...................................328 € ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα