mentoras99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Υπαρχουν καποιες συσκευες-gadgets, που 'στρημάρουν' την μουσικη απο mp3 σε καρτα, μεσω fm radio frequency, στο ηχοσυστημα του αυτοκινητου.Πχ για αυτοκινητα που δεν εχουν cd player με mp3, ή και να εχουν τι να σου κανει ενα cd με 650mb χωρο όταν οι κάρτες sd εχουν χωρο κατι giga, το βαζεις αυτο στον αναπτηρα, κανει μεταδοση μεσω fm, και συντονιζεις τον ραδιοφωνικο δεκτη του αυτοκινητου στη συγκεκριμενη συχνοτητα, και παιζει τα mp3 απο την καρτα.Ξέρει κανεις σχετικα με αυτες τις συσκευες; http://www.amazon.co.uk/TRIXES-Audio-PLAYER-Transmitter-Remote/dp/B005SBYLEC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1396341930&sr=8-2&keywords=Wireless+Car+FM+Radio+Modulator+Transmitter+MP3+Player http://www.afasia.gr/pompos-mp3-wma-fm-aytokinitoy-p-3391.html
veteranos123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια. Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
mentoras99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Και εγω στο amazon μετριες κριτικες διαβαζω... Απλα θα ηταν λυση, και φτηνη, για αμαξι που εχω cd player (χωρις καν mp3 support! μονο audio cd!!!!) κανονικα ενσωματωμενο στην κονσολα(οχι οπως παλια, που εβγαζες απο τη θηκη το εργοστασιακο και εβαζες οτι ηθελες)...θες εκατονταδες ευρω για να κανεις κατι αναλογο σε cd και μαλιστα στο τελος θα ειναι απλα ενα cd με 650mb... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2014 από mentoras99 1
johnny.tifosi Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Έχει το ίδιο ένας φίλος και δουλεύει μια χαρά. Πολύ βολικό για να παίζεις τραγούδια από το mp3 ή το κινητό αν το Cd player δεν έχει aux.
mentoras99 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Απο αυτες τις κινεζιες, αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι συνηθως ειναι δυσχρηστα.Δηλαδη κυριως μιλω σε θεμα λογισμικου, οχι υλικου.Ειχα παρει περυσι ενα mp3 speaker, και δεν εχει ενα τροπο 'της προκοπης' να πλοηγηθεις σε καταλογους και αρχεια. Παρομοιως σε mp3 player με ακουστικα.Αυτο φοβαμαι. Μην ειναι τοσο δυσχρηστο που καταντήσει άχρηστο.Ποσο 'εξυπναδα' μπορει να χρειαζεται για να φτιαξουν ενα απλο τροπο να πλοηγεισαι σε καταλογους;Δεν ειναι ενα audio cd να εχει μεσα 10 κομματια, οποτε και πλοηγηση να μην εχει, κι ενα-ενα να τα προχωρησεις, δεκα ειναι ολα κι ολα, δεν τρεχει τιποτε.Αν εχω μια καρτα ή φλασακι με εκατονταδες mp3 οργανωμενα σε φακελους, και σου βγαινει η ψυχη να πας σε αυτο που θες, ε δεν εχει νοημα.Δυστυχως την εχω πατησει ηδη με δυο τετοιες παρομοιες συσκευες, mp3 player, mp3 speaker, διαφορετικων κατασκευαστων...αλλα κινεζιες.Και το θεμα ειναι οτι συνηθως δυσκολα βρισκεις καλυτερες εναλλακτικες σε τετοιες 'πατεντες' σαν αυτη που συζητουμε εδω, οποτε γενικα το επιπεδο 'ποιοτητας' σε απαιτησεις πχ interface-πλοηγηση στα αρχεια κλπ, ειναι γενικα χαμηλο.Παντως, με το θεμα δυσχρηστιας, εχω γινει πολυ επιφυλακτικος πια.Πρεπει να βρω καποιον να μου πει οτι την εχει τη συσκευη. Αλλιως δεν εχει νοημα, να τα αγοραζω, να ειναι καλά κατα τα αλλα, αλλα να μην μπορω να τα λειτουργησω οπως θα επρεπε.(απλα πραγματα δηλαδη)
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ειχα δοκιμασει ενος φιλου καποια στιγμη αλλα εκτος του οτι ειχε τραγικη ποιοτητα ηχου πολλες φορες αν χρησιμοποιεις ιδια συχνοτητα με καποιο σταθμο μπορει να εχεις και παρεμβολες
mentoras99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχει κανεις αλλος εμπειρια απο αυτα; Ειναι οντως ασχημη ή μέτρια η ποιότητα ήχου;
SupaCoopa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Η ποιοτητα ηχου ειναι επιεικως μετρια. Επισης πολυ σημαντικο προβλημα (ειδικα σε μεγαλες πολεις), ειναι να βρεις κενη συχνοτητα για να "εκπεμψεις". Για παραδειγμα στην Αθηνα υπαρχουν σταθμοι ανα 0.3 ΜΗz και δυστυχως ακομα αν επιλεξεις συχνοτητα αναμεσα σε δυο σταθμους καταληγεις να ακους περισσοτερα παρασιτα παρα τα mp3 σου. Τελος, υπαρχει και το θεμα με την πλοηγηση σε φακελους κλπ. Καποια τετοια μηχανακια εκτος απο "Next Track" και "Previous Track" εχουν και δυνατοτητα να πανε στο επομενο ή στο προηγουμενο directory, αλλα και παλι ειναι δυσχρηστα. Το θετικο ειναι οτι το κοστος τους ειναι περιπου στο δεκαευρω, οποτε δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις ειδικα αν μενεις επαρχια ή ταξιδευεις σε εθνικες οδους κλπ (οπου υπαρχουν λιγοτεροι σταθμοι στα FM) και δεν σε ενδιαφερει να φτιαχνεις playlist κλπ ή να εχεις καλη ποιοτητα ηχου, αλλα απλα θελεις κατι "να παιζει".
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 παντως τον αδερφο μου τον εχει βολεψει αφανταστα ενα τετοιο γιατι στο αυτοκινητο που εχει,εχει ενσωματομενο ραδιο αλλα και κασσετα (αυτοκινητο του 2000 ) και δεν υπαρχει auxiliary in.με ενα τετοιο πραγματικα σωθηκε απο θεμα της μουσικης. και η ποιοτητα του ηχου ειναι καλη,σαν ενα ραδιοφωνο (πολη Θεσσαλονικη).
pirotouvlo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έχω αυτο http://www.afasia.gr/pompos-mp3-wma-fm-aytokinitoy-p-3391.htmlεδώ και μισο χρόνο περιπου και μπορω να πω είναι μια χαρά για τα λεφτά του.Προσωπικά το χρησιμοποιώ με καλώδιο (male to male jack 3.5mm) κατευθείαν στο κινητο .Με το καλώδιο που έχει μέσα κατα πάσα πιθανοτητα θα εχεις παράσιτα γιαυτό εαν το αγοράσει πάρε και ενα καλώδιο καλύτερο με 2-3 ευρω.Έχω δοκιμάσει να βάλω και sd και παιζει πολύ καλά χωρίς ίχνος παρασίτου και γενικά πολύ καλη ποιοτητα.Usb δν έχω βάλει ποτε.Το τηλεκοντρόλακι δουλεύει καλά θα έλεγα αλλά πιο πολύ για την πόζα είναι μιας και μονο όταν εχεις sd η usb μπορεις να το χρησιμοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα