Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε σιγα μην κατσω να σου εξηγησω τι εκανα με τα λεφτα που το πουλησα. Εγω δε σου ειπα οτι το χαρισα, αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να λες για πρεζες και παπαριλικια οταν δεν γνωριζεις τον αλλον. Οσο για τον χαρακτηρισμο αρρωστημενα, δε νομιζω να αναφερθηκα σε εσενα για να προσβληθεις εκτος αν εισαι υπαλληλος του ΟΤΕ οπως ο paularas. Νομιζω το πολιτευμα της χωρας μου επιτρεπει να χαρακτηρισω ετσι την τιμη μιας κινεζιας με κοστος παραγωγης 2€.  Εγω ρωτησα απλα για ενα escape plan , συμφωνα με το νομικο συστημα της χωρας μας οπως επισης και για το κοστος του router σε περιπτωση χρειαστει εν τελη να πληρωσω. Τωρα αν εσυ και ο thresh και ο καθε ενας βγαζει γουστο με το να δικαζει και να μοιρολατρει για την καταντια του νεοελληνα, δεν εχω καμια προθεση να σας το χαλασω. Καθε αλλο,πηρα την απαντηση μου και ευχαριστω οσους εψαξαν για να μου τη δωσουν. Οταν κανουν μετρα λοιπον μετα απο ενα χρονο, θα τους δωσω τα 50€, οπως επισης και στην HOL και στον καθε ενα.

ps. προφανως και γνωριζω οτι δεν εχω το δικιο με το μερος μου αλλα απο την αλλη δεν εχω καμια υποχρεωση να απολογηθω σε καποιον απο εδω μεσα για το τι εκανα. Οποιος πιστευει οτι δεν αξιζω καποια συμβουλη μπορει ευχαριστως και να μη μου τη δωσει.

Δημοσ.

Απλά μετά από ένα χρόνο δεν θα πληρώσεις μόνο 50 ευρώ, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις...

Αν θες να με ακούσεις πλήρωνε να τελειώνεις και να μην μπλέκεις (αν διάβασες τα 2 προηγούμενα ποστ μου...)

Δικός σου λογαριασμός πλέον τι θα κάνεις, αφού ξέρεις τι θα συμβεί...

Τέλος από μένα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...