pant13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Γι αυτο μας γουσταρω σαν λαο. Και πουλησα κατι που δεν μου ανηκει και συμβουλες πως να την σκαπουλαρω και εχω και δικιο και και και γαμω. 3
paularas Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 πούλα και της HOL μόλις έρθει. και αυτό prolly σκουπιδι θα είναι
alex1_kgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Από ότι ξέρω το ποσό που ζητάνε είναι αρκετά χαμηλότερο από την τιμή πώλησης γιατί είναι μεταχειρισμένο.Ίσως δε σε ενημέρωσαν ότι είναι με χρησιδάνειο αλλά στο συμβόλαιο το λέει ξεκάθαρα...
QuantumWanderer Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ελληνάρας, πουλάει εξοπλισμό που έχει με χρησιδάνειο για να τσεπώσει φράγκα και μετά κάνει τα πάντα και ξοδεύει δεκάδες εργατοώρες και φαιά ουσία και χλευάζει πάροχο πάνω σε σύμβαση που έχει υπογράψει. Ρισπέκτ, με ξεπερνά. Λαός για φούντο. Ίσως έχουν δίκιο οι βόρειοι που by default μάς θεωρούν απατεώνες. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 1) thresh δε σου ειπε κανενας φιλε οτι φταινε αυτοι που το πουλησα οποτε λιγο αστοχο το συγκεκριμενο σχολιο ενώ ο χαρακτηρισμός "αρρωστημένοι" ήταν εύστοχος... 3
paularas Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 αρρωστημένοι αυτοί για τα 150€ ... meanwhile on the other side "ειναι σιγουρο οτι θα ζητησουν τοσο ακριβως? Αν περιμενω μεχρι να πεσει η τιμη του και παω τοτε?? Εχουν προνοησει φανταζομαι....."
Vasilius Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ελληνάρας, πουλάει εξοπλισμό που έχει με χρησιδάνειο για να τσεπώσει φράγκα και μετά κάνει τα πάντα και ξοδεύει δεκάδες εργατοώρες και φαιά ουσία και χλευάζει πάροχο πάνω σε σύμβαση που έχει υπογράψει. Ρισπέκτ, με ξεπερνά. Λαός για φούντο. Ίσως έχουν δίκιο οι βόρειοι που by default μάς θεωρούν απατεώνες. Κώστας τα πες όλα, αυτοκριτική 0 ο τύπος , pure classic ελληνάρας . By the way , μικρέ , ο λόγος που το πούλησες ήταν για τα φράγκα, αλλιώς θα το χάριζες, οπότε μην μας λες ΕΣΥ παπαριλίκια . Η πρέζα ήταν στο αντίστοιχο ύφος στο "αρρωστημένοι " που εσύ έγραψες, γιατί παρεξηγήθηκες ρε φιλαράκι ; Αλήθεια αν δεν ήταν τα λεφτά ο λόγος που το πούλησες γιατί ήταν , πες μας σε παρακαλώ, για να μην σε κρίνουμε λάθος .
petranthe Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ΟΦ ΤΟΠΙΚ :Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να χαραχτηρίζεται "Ελληνάρας" όλος ο κόσμος από τον κάλο που έχει στον εγκέφαλο ο οποιοσδήποτε. Δηλαδή γιατί να τσουβαλιαστώ εγώ και οποιοσδήποτε άλλος επειδή ο TS κάνει ότι του κατέβει. Έλεος φτάνουν οι γενικεύσεις του τύπου όλοι οι Ελληνες είναι ζώα, όλοι οι ΔΥ τα ξύνουν και όλοι οι επιχειρηματίες κλέβουν το κράτος. ΟΝ ΤΟΠΙΚ : Όταν υπογράφουμε ένα χαρτί το διαβάζουμε πρώτα. Όπως ρητά λέει η σύμβαση το ρουτερ είναι με χρησιδάνειο. Δηλαδή ανήκει στην εταιρία και όχι σε εσένα. Είναι σαν να πουλάω εγώ κάτι που δεν μου ανήκει. Και όπως πολύ ευστοχα είπε κάποιος αν δεν το ήθελες ας το χάριζες. Με το να το πουλήσεις (φαντάζομαι το σκότωσες κάνα 20αρικο) δείχνει ότι εκτός από ανίδεος είσαι και προκλητικος. 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 γιατί όχι? αν χρωστάει κάποιος σε μια ιδιωτική εταιρία απλά το δίνει 2 χρόνια μετά κι όλα καλά? νομιζω πρεπει να βγει πρωτα δικαστικη αποφαση και μετα να τοκιστουν τα λεφτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 νομιζω πρεπει να βγει πρωτα δικαστικη αποφαση και μετα να τοκιστουν τα λεφτα. άρα αν το αφήσει μέχρι 2 χρόνια όπως είπε, δεν είναι κάτι απίθανο...
soteras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Εγω λεω να σοβαρευτεις λιγακι και να πληρωσεις το 50 που θα ζητησουνε.Τα λεφτα μπορει να τα παρει με καθε δυνατο τροπο π.χ δικαστηριο καθως θα παρουσιασουν το συμβολιο οτι υπεγραψες για δανισμο και οταν ζητηθηκε δεν επιστραφηκε ποτε.Τωρα μπορει να ζητησουν ψυχουλα μετα απο λιγο ομως το ποσο μπορει να ειναι τρελο. Επισης δεν νομιζο τα συμβολαια να λενβε αν θεωρεις σκουπιδι το μοντεμ που σου δινουμε πουλα το για να παρεις αλλο παρε αλλο μοντεμ και αστο στο ραφι να σκονιζετε το σκουπιδι που θεωρεις
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 άρα αν το αφήσει μέχρι 2 χρόνια όπως είπε, δεν είναι κάτι απίθανο... οι τοκοι ξεκινανε απο τη μερα που βγηκε η αποφαση (νομιζω)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 οι τοκοι ξεκινανε απο τη μερα που βγηκε η αποφαση (νομιζω) μου φαίνεται κάπως δύσκολο κι άδικο...
harris78 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 απο την στιγμη που δεν μπορει ο ΟΤΕ να "μεταφερει" το χρεως σου στην ΔΟΥ και να μην τους το πας, θα σου κανουν τα τρια δυο και τον ζουρνα καϊκι. αστους να τοκιζουν οσα χρονια θελουν. και στο κατω-κατω τι ειναι το συμβολαιο; ενα ιδιωτικο κωλοpaper το οποιο παυει να τηρειται απο την μια πλευρα λογο καποιας "σοβαρης" αδυναμιας. και η ΔΕΗ υπεγραψε χιλιαδες συμβολαια για την τιμη αγορας της kwh με ιδιωτες που εβαλαν φωτοβολταϊκα, σπιτισια ή χωραφισια και τωρα τα αναιρει και μειωνει την τιμη. Ωραίες "μαγκιές" σε όσους δεν έχουν ιδέα και γράφουν ότι θέλουν... Θα προσπεράσω τα τελείως ανακριβή που γράφεις (τα συμβόλαια πχ της ΔΕΗ ξέρεις για πόσα χρόνια είχαν ισχύ ή αν έδινε το δικαίωμα μονομερούς αναπροσαρμογής? Επίσης το συμβόλαιο είναι κωλόχαρτο? Έλα να σου δώσω να υπογράψεις ένα λοιπόν και να δούμε αν την επόμενη τρως μέχρι και ισόβια αν δεν το τηρήσεις...) Επειδή λοιπόν γνωρίζω ακριβώς το τι γίνεται, το ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ: η κάθε εταιρεία έχει νομικό τμήμα για τέτοιους "τύπους". Δεν είναι μόνο ένας που δεν επιστρέφει τον εξοπλισμό ή δεν πληρώνει τον λογαριασμό. Το χρέος λοιπόν όπως είπα δεν πάει φυσικά στην ΔΟΥ αλλά ο ΟΤΕ κάνει μαζικές αγωγές κατά διαστήματα σε όσους του χρωστάνε, όπως και κάθε εταιρεία. ΑΝ γίνει λοιπόν η αγωγή τότε εκτός του κάθε χρέους, επιβαρύνεσαι με δικαστικά έξοδα και τους νόμιμους τόκους (οι οποίοι τις περισσότερες φορές ισχύουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ) συν ότι θέλει το νομικό τμήμα κάθε εταιρείας. Όποιος λοιπόν θέλει να το παίζει μάγκας, δικός του λογαριασμός αλλά να μας ενημερώνει κιόλας να το διασκεδάζουμε και εμείς λίγο όταν θα γράφει: " Μου ήρθε χαρτί για ένα modem των 30 ευρώ να πληρώσω 300 ευρώ, τι να κάνω, βοηθήστε...!!! " 2
maik42 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ^ ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος. και ενος φιλου μου του πηραν το εξοχικο με την πισινα επειδη ειχε χασει το ρουτερ και δεν γουσταρε να τους πληρωσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις