spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ειναι σιγουρο οτι θα ζητησουν τοσο ακριβως? Αν περιμενω μεχρι να πεσει η τιμη του και παω τοτε?? Εχουν προνοησει φανταζομαι.....
jkoukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εδώ και αρκετό καιρό ο ΟΤΕ παρέχει τον εξοπλισμό με χρησιδάνειο και με το πέρας της σύμβασης επιστρέφεται. Διαφορετικά, είτε σε μη επιστροφή είτε για βλάβη ή καταστροφή, υπάρχει αντίστοιχο τέλος που για το ADSL είναι 25€ και στο VDSL 55€. Το πως μπορεί να σου επιβάλει το τέλος δεν το γνωρίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 αν περιμένεις υπάρχει και περίπτωση να φας και τόκους υπερημερίας...
spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ΩΩρε φιλε..οχι οτι ειναι και λιγα αλλα αφου ειναι 55€ κατι θα γινει..χαιρομαι γιατι ειναι τοσο αρρωστημενοι που ακομα και 150€ να το αξιολογουσαν θα ημουν αναγκασμενος να τα δωσω Ευχαριστω για τις πληροφοριες, πλεον με το ακριβες ποσο με καλυψατε ολοκληρωτικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 καλά δεν φταίνε κι αυτοί που το πούλησες 1
Vasilius Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Βασικά αρρωστημένοι δεν είναι αυτοί, στην σύμβασή σου το γράφουν Αλλά εσύ που το πούλησες για να πάρεις την πρέζα σου Το συγκεκριμένο Router δεν είναι σε καμία περίπτωση σκουπίδι, είναι ίσως το καλύτερο Router που έχουν δώσει εδώ και 10 χρόνια . Δεν είναι Cisco αλλά για Entry level Residential Router με τα specs που έχει κάθε άλλο παρά σκουπίδι θα το λεγα και σίγουρα ακόμα και για αυτούς δεν έχει 5e το κομμάτι Βάλε μια αγγελία μπας και σου δώσει κανας φουκαράς το δικό του , όπως με τον στρατό και τις στολές εξόδου ... ώστε να γίνει μετά φαύλος κύκλος .
Ntinaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 αν περιμένεις υπάρχει και περίπτωση να φας και τόκους υπερημερίας... τοκους απο ιδιωτικη εταιρεια?
Heatspreader Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εκανα νεο συμβολαιο με HOL και ο ΟΤΕ μου ζητησε πισω το σκουπιδακι του,Εγω παρολαυτα το εχω πουλησει εδω και καιρο. Γνωριζετε μηπως τι πρεπει να πληρωσω>?Ευχαριστω Πόσο καιρό ήσουν στον ΟΤΕ με το νέο Router; τοκους απο ιδιωτικη εταιρεια? Ναι, έτσι λένε. Δεν ξέρω στην πράξη αν μπορούν ωστόσο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 τοκους απο ιδιωτικη εταιρεια? γιατί όχι? αν χρωστάει κάποιος σε μια ιδιωτική εταιρία απλά το δίνει 2 χρόνια μετά κι όλα καλά?
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πω πω αν πηγαίνει έτσι βλέπω να μου βγάζουν το σπίτι στο σφυρί εμένα μου είπαν θα μας ενημερώσετε να έρθουμε να το πάρουμε σιγά μην κάτσω να τους ενημερώσω κιόλας όποτε θέλουν να ειδοποιήσουν αυτοί, δεν είμαστε καλά άκου εκεί να ενημερώσω
savoukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 O ΟΤΕ σίγουρα δεν ξέρω για τους άλλους παρόχους σου βάζει κ τόκους αν λείξει ο λογαριασμός μέχρι να τον πληρώσει..εκεί θα κολώσει? Πόσο καιρό ήσουν στον ΟΤΕ με το νέο Router; Ναι, έτσι λένε. Δεν ξέρω στην πράξη αν μπορούν ωστόσο.
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ναι μου τόκιζε και εμένα ένα τελευταίο λογαριασμό ένα ευρώ την φορά οπότε είχα κάποια χρόνια να κινηθώ
spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ειπαμε με καλυψατε. 1) thresh δε σου ειπε κανενας φιλε οτι φταινε αυτοι που το πουλησα οποτε λιγο αστοχο το συγκεκριμενο σχολιο 2)vasilius δεν εχεις ιδεα για ποιο λογο μπορει καποιος να πουλαει κατι οποτε αραξε λιγακι και μη μου λες παπαριλικια περι πρεζας + οτι εξηγησα παραπανω για ποιο λογο το αποκαλεσα σκουπιδι. Οποτε μπορεις πρωτα να διαβαζεις τα αρχικα σχολια πριν προχωρησεις σε report αναλυσης specs. Τελος, οπως ειπα ξανα , δεν ειναι και κανα αστρονομικο ποσο. Οταν μου τα ζαλισουν τοσο ωστε να το αξιζουν θα τα παρουν. Πανω κατω στα ιδια λεφτα ερχομαι. Και παλι σας ευχαριστω
maik42 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) απο την στιγμη που δεν μπορει ο ΟΤΕ να "μεταφερει" το χρεως σου στην ΔΟΥ και να μην τους το πας, θα σου κανουν τα τρια δυο και τον ζουρνα καϊκι. αστους να τοκιζουν οσα χρονια θελουν. και στο κατω-κατω τι ειναι το συμβολαιο; ενα ιδιωτικο κωλοpaper το οποιο παυει να τηρειται απο την μια πλευρα λογο καποιας "σοβαρης" αδυναμιας. και η ΔΕΗ υπεγραψε χιλιαδες συμβολαια για την τιμη αγορας της kwh με ιδιωτες που εβαλαν φωτοβολταϊκα, σπιτισια ή χωραφισια και τωρα τα αναιρει και μειωνει την τιμη. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2014 από maik42 1
spacemonkey Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ Mike. Θα το τραβηξω οσο ειναι δυνατον
Προτεινόμενες αναρτήσεις