Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα νεο συμβολαιο με HOL και ο ΟΤΕ μου ζητησε πισω το σκουπιδακι του,Εγω παρολαυτα το εχω πουλησει εδω και καιρο. Γνωριζετε μηπως τι πρεπει να πληρωσω>?Ευχαριστω

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλύτερα πες τους οτι το εχεις χάσει η δεν ξέρεις που ειναι μιας και χρησιμοποιούσες αλλο τοσο καιρό μηπως και δεν σε χρεώσουν , πάρε ενα τηλέφωνο ομως να ρωτήσεις για σίγουρα

• Like 1
Δημοσ.

Kανε αυτο που σου λεει ο Spank και good luck.. διοτι τα κοστολογουν αρκετα πιο ψηλα απ' οτι θα 'πρεπε... Σιγουρα περισσοτερο απ' οτι το πουλησες! 

• Like 1
Δημοσ.

Eχεις δικιο φιλε, η αληθεια ειναι οτι κατεβαζα με 3.2mb/s στην Ιασωνιδου/Ελληνικο οποτε μονο ετσι δεν αξιζει να το χαρακτηρισω. Απλα ηταν πολυ ακριβο το παγιο και λογω ανωτερας βιας επρεπε να το αλλαξουμε. Αμα τους πω οτι το χασα θα με κραξουν ανελεητα..ελεγα μπας και το αφηνα λιγο καιρο στη ζουλα..σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

Στην χειρότερη ψάξε για κάνα μεταχειρισμένο απο αγγελία εκτός και θα θέλουν και τον ίδιο σειριακό

Δημοσ.

Δεν είναι τραγικό το ποσό για το ρούτερ 25-35 ευρώ ανάλογα το μοντέλο. Υπάρχει η υπογραφή σου στο συμβόλαιο ότι το ρούτερ είναι με χρησιδάνειο. Και δυστυχώς ΝΑΙ θα σε κυνηγήσουν με νομικά μέσα που ΔΕΝ σε συμφέρει γιατί τότε θα πληρώσεις και όλα τα δικαστικά έξοδα....  Και το χειρότερο αυτό μπορεί να γίνει και μετά από ένα χρόνο που εσύ θα νομίζεις ότι σε ξέχασαν ζητώντας και όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις...

Δημοσ.

Δεν είναι τραγικό το ποσό για το ρούτερ 25-35 ευρώ ανάλογα το μοντέλο. Υπάρχει η υπογραφή σου στο συμβόλαιο ότι το ρούτερ είναι με χρησιδάνειο. Και δυστυχώς ΝΑΙ θα σε κυνηγήσουν με νομικά μέσα που ΔΕΝ σε συμφέρει γιατί τότε θα πληρώσεις και όλα τα δικαστικά έξοδα....  Και το χειρότερο αυτό μπορεί να γίνει και μετά από ένα χρόνο που εσύ θα νομίζεις ότι σε ξέχασαν ζητώντας και όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις...

όταν είχα πάρει το rooter του ΟΤΕ για adsl 24αρι μου είχαν δώσει εκείνο με το usb και τα κουραφέξαλα..κ κάτι μ πέταξαν ότι αυτό εκανε 50+,με αυτή την λογική  του VDSL θα κάνει παραπάνω.

Απλά αν ξέρεις το μοντέλο του rooter κοίταξε το σε ένα κατάστημα οτε/γερμανός πόσο το έχουν κ τόσα θα πληρώσεις.Μην κοιτάξεις scroutz.

Δημοσ.

Αυτο ηταν :S

ρώτα σε ένα κατάστημα oteshop αν το έχουν κ πόσο το έχουν και μάντεψε,,τόσα θα σ ζητήσουν να πληρώσεις. :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...