spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εκανα νεο συμβολαιο με HOL και ο ΟΤΕ μου ζητησε πισω το σκουπιδακι του,Εγω παρολαυτα το εχω πουλησει εδω και καιρο. Γνωριζετε μηπως τι πρεπει να πληρωσω>?Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλύτερα πες τους οτι το εχεις χάσει η δεν ξέρεις που ειναι μιας και χρησιμοποιούσες αλλο τοσο καιρό μηπως και δεν σε χρεώσουν , πάρε ενα τηλέφωνο ομως να ρωτήσεις για σίγουρα 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Kανε αυτο που σου λεει ο Spank και good luck.. διοτι τα κοστολογουν αρκετα πιο ψηλα απ' οτι θα 'πρεπε... Σιγουρα περισσοτερο απ' οτι το πουλησες! 1
alex1_kgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Με το μόνο που διαφωνώ είναι με το χαρακτιρισμό σκουπιδάκι...Έχει πολλές λειτουργίες αν ξέρεις τι κάνουν 2
spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Eχεις δικιο φιλε, η αληθεια ειναι οτι κατεβαζα με 3.2mb/s στην Ιασωνιδου/Ελληνικο οποτε μονο ετσι δεν αξιζει να το χαρακτηρισω. Απλα ηταν πολυ ακριβο το παγιο και λογω ανωτερας βιας επρεπε να το αλλαξουμε. Αμα τους πω οτι το χασα θα με κραξουν ανελεητα..ελεγα μπας και το αφηνα λιγο καιρο στη ζουλα..σας ευχαριστω ολους
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Στην χειρότερη ψάξε για κάνα μεταχειρισμένο απο αγγελία εκτός και θα θέλουν και τον ίδιο σειριακό
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Απο να τους πεις οτι το πούλησες καλύτερα οτι δεν το βρίσκεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 λες κι έχει σημασία, το αποτέλεσμα είναι που μετράει...
spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 σκεφτομαι να χαθω απο προσωπου γης. Τι θα κανουν? θα μου στειλουν εξωδικο για το router?
harris78 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν είναι τραγικό το ποσό για το ρούτερ 25-35 ευρώ ανάλογα το μοντέλο. Υπάρχει η υπογραφή σου στο συμβόλαιο ότι το ρούτερ είναι με χρησιδάνειο. Και δυστυχώς ΝΑΙ θα σε κυνηγήσουν με νομικά μέσα που ΔΕΝ σε συμφέρει γιατί τότε θα πληρώσεις και όλα τα δικαστικά έξοδα.... Και το χειρότερο αυτό μπορεί να γίνει και μετά από ένα χρόνο που εσύ θα νομίζεις ότι σε ξέχασαν ζητώντας και όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις...
savoukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν είναι τραγικό το ποσό για το ρούτερ 25-35 ευρώ ανάλογα το μοντέλο. Υπάρχει η υπογραφή σου στο συμβόλαιο ότι το ρούτερ είναι με χρησιδάνειο. Και δυστυχώς ΝΑΙ θα σε κυνηγήσουν με νομικά μέσα που ΔΕΝ σε συμφέρει γιατί τότε θα πληρώσεις και όλα τα δικαστικά έξοδα.... Και το χειρότερο αυτό μπορεί να γίνει και μετά από ένα χρόνο που εσύ θα νομίζεις ότι σε ξέχασαν ζητώντας και όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις... όταν είχα πάρει το rooter του ΟΤΕ για adsl 24αρι μου είχαν δώσει εκείνο με το usb και τα κουραφέξαλα..κ κάτι μ πέταξαν ότι αυτό εκανε 50+,με αυτή την λογική του VDSL θα κάνει παραπάνω. Απλά αν ξέρεις το μοντέλο του rooter κοίταξε το σε ένα κατάστημα οτε/γερμανός πόσο το έχουν κ τόσα θα πληρώσεις.Μην κοιτάξεις scroutz.
savoukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ποιό ακριβώς μοντέλο είναι; λογικά έχει το ΖΤΕ ZXDSL 931VΙΙ. 1
savoukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αυτο ηταν :S ρώτα σε ένα κατάστημα oteshop αν το έχουν κ πόσο το έχουν και μάντεψε,,τόσα θα σ ζητήσουν να πληρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις