gkpapad Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλημερα στο φορουμ.Μετα απο 7 χρονια ξαναγυρισα στον ΟΤΕ και το ρουτερ μου κλειδωνει στα 12,5 mbs,ενω στην forthnet sta 16,6mbs.Τα στοιχεια μου ειναι τα εξης: τι πρεπει να κανω για να μου αυξησουν τον συγχρονισμο;
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 η forthnet παιζει με 6 margin ενω ο οτε με 9.απολυτως φυσιολογικο οτι εχασες σε ταχυτητα.εσενα συγκεκριμενα για καποιο λογο σε εχουν σε 11 Margin(μηπως εχεις connex tv??) παρε τηλ τον οτε και πεστους να σου βαλουν 9 στο margin.Θα κερδισεις 1Mbit σιγουρα.
gkpapad Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 η forthnet παιζει με 6 margin ενω ο οτε με 9.απολυτως φυσιολογικο οτι εχασες σε ταχυτητα.εσενα συγκεκριμενα για καποιο λογο σε εχουν σε 11 Margin(μηπως εχεις connex tv??) παρε τηλ τον οτε και πεστους να σου βαλουν 9 στο margin.Θα κερδισεις 1Mbit σιγουρα. Γεια σου φιλε poulinos.Ετσι ειναι πραγματι.Δεν μπορω ομως να καταλαβω, γιατι το margin το εχουν τοσο ψηλα.Το ''προβλημα'' το ελυσα μονος μου,καθοτι χρησιμοποιω για ρουτερ το METGEAR 2200v4.Τα στοιχεια πλεον ειναι:
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ισως λογω iptv αλλιως μπορει να ξεφυγε.για μενα αμα θες παρτους και ζητα 9 απο default και μετα ριξτο στο 5 περιπου .απλα αν το ζητησεις το 9 επανεφερε το ρουτερ στο 11 Margin για να δουν οτι εισαι στο 11 και μην ψαχνουν να βρουν τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα