nammo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γειά. Δουλεύω σ' ένα Site: Fujitsu-Siemens ESPRIMO E5905 και συνήθως έχω κι ακουστικά στ' αυτιά μου. Φαντάζομαι πως κάποιο απ' τα σωθικά του μηχανήματος προκαλεί αυτές τις παρεμβολές. Απ΄την αρχή ακούω στο ακουστικό έναν ηλεκτρονικό θόρυβο, σαν του fax ας πούμε αλλά πολύ χαμηλής έντασης. Τ' ακουστικά μου είναι συνεδεμένα στις εμπρόσθιες θύρες, στην πρόσοψη. Τι να φταίει;
Andrew Geo Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αν ειναι ακουστικα του ενος ευρω φταινε αυταμπορει ομως να φταιει η μπροστινη θυρα καθαρισε τη με συμπιεσμενο αερα
CheOnWeb Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αν έχεις και στο πίσω panel έξοδο, δοκίμασέ την. Σχετίζεται ο ήχος με την λειτουργία του CPU? πχ όταν δεν δουλεύει ο επεξεργαστής, μειώνεται ο θόρυβος; Σχετίζεται ο ήχος με την λειτουργία του GPU. πχ όταν παίζει κάποιο video (κλείσε τον ήχο του video όταν το τεστάρεις) ο θόρυβος "ακολουθεί" την φωτεινότητα της εικόνας;
nammo Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αν ειναι ακουστικα του ενος ευρω φταινε αυτα μπορει ομως να φταιει η μπροστινη θυρα καθαρισε τη με συμπιεσμενο αερα Τ' ακουστικά είναι φθηνά μα σ' άλλες συσκευές δεν παράγουν τον ίδιο θόρυβο. Θα δοκιμάσω να κάνω κι έναν καθαρισμό. Αν έχεις και στο πίσω panel έξοδο, δοκίμασέ την. Σχετίζεται ο ήχος με την λειτουργία του CPU? πχ όταν δεν δουλεύει ο επεξεργαστής, μειώνεται ο θόρυβος; Σχετίζεται ο ήχος με την λειτουργία του GPU. πχ όταν παίζει κάποιο video (κλείσε τον ήχο του video όταν το τεστάρεις) ο θόρυβος "ακολουθεί" την φωτεινότητα της εικόνας; Θα δοκιμάσω και στην οπίσθια όψη. Παρατηρώ μόνο πως ο ήχος είναι ακανόνιστος γενικά. Δεν μπορώ να επιμερίσω την ένταση του σε περιπτώσεις. Μου θυμίζει τον ήχο του FAX σε χαμηλή ένταση.
hammerd Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εμενα μου το εκανε αυτο οταν αφηνα ανοιχτα στο τερμα η οχι τα line-in , mic-in , aux-in ... δες αν ειναι στο mute γιατι ας πουμε στα win7 με tuner card σε εμενα μου τα ανοιγει και τα κλεινει οποτε θελει
nammo Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 OK hammerd θα το 'χω στο νού αν και δεν νομίζω πως θα μπορέσω να υλοποιήσω την λύση αυτή διότι χρησιμοποιώ παράλληλα και Audio out & Mic In. Προσωρινά, έχω συνδέσει ένα Logitech headset σε μια USB θύρα που δίνει έξοδους καρφιά Audio-Out & Mic In.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα