GSCHEM Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γεια χαρα παιδια! Προσφατα ( πριν 5 μηνες ) και με την βοηθεια απο πολλα παιδια απο το site αγορασα ενα νεο gamiing pc με καρτα γραφικων Gigabyte R9 280x. Ολα πηγαιναν καλα μεχρι πριν κανα μηνα περιπου που το pc εντελως ξαφνικα αρχισε να κολλαει στο game που παιζω ( Lord of the rings online ). Και οταν λεω κολλαει εννοω πως μου βγαζει καθετες ασπρες ή χρωματιστες γραμμες στην οθονη και χρειαζεται restart για να ξεκολλησει. Μετα απο λιγες μερες μου εβγαλε και το μηνυμα Display driver failed but succesfully recovered. Ψαχνοντας στο δικτυο για λυση αρχισα να αλλαζω drivers αλλα το προβλημα επεμεινε. Πριν μιαμιση εβδομαδα πεταξα τα Win7 που ειχα και εβαλα τα 8.1 ( με format κλπ ) και για 2-3 μερες ολα καλα αλλα μετα ξαναρχισε το ιδιο προβλημα. Χτες κατεβασα ενα stress test και οταν το εκανα μου εμφανισε το ιδιο προβλημα με το που το ξεκινησα. Προσπαθωντας να αναβαθμισω τους drivers εκανα update απο τα windows και μου αναγνωρισαν την καρτα ως 7900 series!! Κανοντας ξανα stress test 2-3 φορες δεν μου εμφανισε καποιο προβλημα ( τα test δεν τα αφηνω πολυ ωρα γιατι το προβλημα μου το εμφανιζει αμεσως ). Και σας ρωτω μετα απο αυτο το παραλληρημα , τι να κανω;;;; Εχει προβλημα η καρτα γραφικων και πρεπει να τη στειλω πισω ?? Ειναι θεμα driver?? Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω και οποιαδηποτε βοηθεια ειναι πολυτιμη! Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα!
Rib21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Στείλε support στην Radeon θα έχεις βάλει λάθος. Drivers και πίστεψε με είναι πολύ μεγάλο μεγάλο μπλεξιμο οι drivers της AMD
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κανε uninstall τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα των υπολειμάτων των drivers με το ddu https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-6-2-released-03-25-14-/και πέρνα τους καινούργιους. Επισης δες απο θερμοκρασίες πως πάει η κάρτα στα παιχνίδια και στο desktop με το hwmonitor
GSCHEM Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια! χτες κιολας εκανα unistall τους drivers με το DDU και περασα τους τελευταιους απο το site της AMD ( οχι τους beta , τους κανονικους ). Θα το παρατηρησω να δω πως παει και θα επιστρεψω με αποτελεσματα και θερμοκρασιες αν κατι δεν παει καλα. Ευχαριστω πολυ και παλι!!
Andreaspsy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα παιδια μιασ κι εχω κι εγω μια r9 280x gigabyte αποφασισα να ποσταρω. ειχα κι εγω πολλα και διαφορα προβληματα με την καρτα τον τελευταιο μηνα(μαυρες οθονες,κρασαρισματα κτλ) και δοκιμασα πολλα για να τη φτιαξω.Οτι πετυχαινα στο δικτυο το εκανα(αλλαγη bios,drivers,updates,afterburner κτλ)χωρις αποτελεσμα.Μεχρι που ξεφορτωθηκα τα μολεξ που ειχε μαζι η καρτα και τα αντικατεστησα με κανονικα καλωδια απευθειας στις αναλογες υποδοχες του τροφοδοτικου(για την καρτα οχι απλα ρευματος)και ολα κομπλε.το κανα χτες περασα και νεο λειτουργικο στο pcκαι δουλευει απροβληματιστα.ειμαι πλεον σιγουρος οτι εφταιγε το μολεξ και κανεις (τουλαχιστον οσο εψαξα στο νετ)δεν το αναφερει.Το πετυχα μια φορα μονο σαν απλη αναφορα του στυλ "ε κανε κι αυτο να δεις τι γινεται".Εμενα παντως παιδια μου ελυσε τα θεματα της καρτας και λειτουργει μια χαρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα