Προς το περιεχόμενο

[HDD-SSD] Kingston HyperX 120GB SSD 3K 69,99euro - msystems.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ'αρεσε αρκετα αυτο: Η προσφορά στην τιμή των 69,99€ απευθύνεται σε τελικούς πελάτες και όχι εταιρίες πληροφορικής και για μέχρι 3 τεμάχια ανά πελάτη. Η προσφορά ισχύει από 31/3/2014 έως 4/4/2014

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση ενός ssd 120gb αλλά δεν τον βιάζομαι!

Σε σχέση με τον 840 evo ??

Ποιον να πάρω??

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση ενός ssd 120gb αλλά δεν τον βιάζομαι!

Σε σχέση με τον 840 evo ??

Ποιον να πάρω??

http://ssdboss.com/ssds/Samsung-840-EVO-vs-Kingston-HyperX-3K με μια επιφυλαξη ως προς το γεγονος οτι ο ενας ειναι 1ΤΒ και ο αλλος 500GB

• Like 2
Δημοσ.

Η τιμή αυτή είναι μόνο για Αττική στις υπόλοιπες περιοχές η τιμή είναι 79€. Δεν την λες και προσφορά τρέχα κόσμε πάρε, αλλά σε σχέση με τον evo ο Kingston μ αρέσει πιο πολύ

Δημοσ.

εχω τον 240, ειναι πολυ καλος, τον εχω στο mac μου.

αλλα πλεον ειναι αρκετα παλιος, δεν ξερω πχ σε σχεση με τον 840 evo αν υπερεχει..

• Moderators
Δημοσ.

Μεταξυ των 2 που ρωτάτε, ο καλυτερος είναι ο... toshiba series Q 128GB που υπήρχε στα 73.90. Ακομα και στα 75-80 παλι καλυτερος είναι και από τους 2.

Θυμιζω ότι αυτος του θεματος εχει SF controller. Επισης εχει χωρητικοτητα 120GB οποτε με αναγωγη στα 128GB η τιμη του "είναι" 75 ευρω.

Δημοσ.

εγω μπερδεύτηκα πάντως... ποιον να πάρω? :P εχουμε κανα καλό site να διαβάσω για τους τελευταιους SSD? θα ήθελα να πάρω έναν σχετικά άμεσα

• Moderators
Δημοσ.

Και ακομα καλυτερος απο ολους τους προαναφερθεντες ειναι ο Seagate, στα 78,50 ευκαιριαρα απο τις λιγες

http://www.skroutz.gr/s/3781990/Seagate-600-SSD-120GB-7mm.html

Δεν ισχυει φυσικα αυτό που λες.

460ΜΒ/s εγγραφη ο τοσιμπα 128GB, 280MB/s ο seagate 600 120GB

• Like 3
Δημοσ.

Λίγο με μέτρο οι συμβουλές και με περισσότερο ψάξιμο όταν παίζονται χρήματα γιατί θα πάρετε κόσμο στο λαιμό σας  ;)

• Like 4
Δημοσ.

επειδη είμαι μπερδεμενος και μου χρειαζεται ενας ssd....

τι προτεινεται toshiba q , samsung 840, ocz vector 150 ( τελικα τα 120 ή 128 είναι πραγματικά , η διαφορα αυτη, παιζει ρολο στη κατασκευη των μνημων και την ταχυτητα τους; / τους 240 , τους δινουν πιο γρηγορους...αξιζουν;)ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...