Προς το περιεχόμενο

Απο Win7 σε win8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω win7 ultimate 64 αρκετα χρονια και δουλευουν μια χαρα 

Δε θελω να τα πειραξω αλλα μαλλον θελω να βρω το μπελα μου 

Υπαρχει περιπωση να περασω τα 8 ή 8.1 απο πανω σαν αναβαθμιση και να λειτουργουν ολα τα προγραμματα, games που εχω ?

Δημοσ.

Μπορεις να τα περάσεις σαν update απο πανω φυσιολογικά δεν θα υπάρχει κανενα πρόβλημα ολα θα λειτουργουν οπως και πριν , απλα ορισμένα προγράμματα ισως να μην λειτουργούν σωστά λογο μη υποστήριξης ακομα απο τα 8 αν και τα περισσότερα εχουν

Δημοσ.

Καλο θα ηταν βεβαια να εκανες μια καθαρη εγκατασταση οταν βρεις τα πατηματα σου στο νεο σου λειτουργικο συστημα για να αποδεσμευτουν οποια κομματια χωρου/μνημης ειναι ακομα δεσμευμενα απο τα 7αρια

Δημοσ.

Ποιό πολύ να ανησυχείς για τους drivers. Οπότε αν μιλάς για προγράμματα που έχουν σχέση με usb θύρες καλύτερα να τα ξαναπεράσεις. Επίσεις αν μιλάς για λαπτοπ και ειδικα μη γνωστης εταιριας (turbo x) μπορεί να μην έχεις ούτε τους βασικούς drivers.

Δημοσ.

Δικιο εχει ο Θανος, αν εχεις επωνυμο Laptop τσεκαρε στην αντιστοιχη σελιδα αν υπαρχουν διαθεσιμοι drivers για 8-8.1 64bit και δε θα εχεις θεμα

Δημοσ.

Ενοείται πως εχει νόημα να βάλεις ssd οτι σύστημα και αν εχεις και αν αργότερα κανεις καποια αναβάθμιση η πας σε αλλο pc εχεις τον ssd που μπορεις να τον αξιοποιήσεις και εκει

Δημοσ.

οκ ευχαριστω

Οι ssd κανουν σε ολες τις μητρικες με sata υποδοχη ?

Ισως κανω ενα πειραμα με το norton ghost και να τα περασω απο πανω

Δημοσ.

Ναι εφόσον ειναι sata δεν εχει πρόβλημα , οσο για το ghost μιας και πρόκειται και καινούργιο δίσκο καλύτερα θα σου έλεγα να κανεις καθαρή εγκατάσταση

Δημοσ.

Εχω win7 ultimate 64 αρκετα χρονια και δουλευουν μια χαρα 

Δε θελω να τα πειραξω αλλα μαλλον θελω να βρω το μπελα μου 

Υπαρχει περιπωση να περασω τα 8 ή 8.1 απο πανω σαν αναβαθμιση και να λειτουργουν ολα τα προγραμματα, games που εχω ?

Βασικά δεν αξίζει να αγοράσεις αναβάθμιση !! δεστα σε ένα άλλο patrition, είναι ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...