adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εχω win7 ultimate 64 αρκετα χρονια και δουλευουν μια χαρα Δε θελω να τα πειραξω αλλα μαλλον θελω να βρω το μπελα μου Υπαρχει περιπωση να περασω τα 8 ή 8.1 απο πανω σαν αναβαθμιση και να λειτουργουν ολα τα προγραμματα, games που εχω ?
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μπορεις να τα περάσεις σαν update απο πανω φυσιολογικά δεν θα υπάρχει κανενα πρόβλημα ολα θα λειτουργουν οπως και πριν , απλα ορισμένα προγράμματα ισως να μην λειτουργούν σωστά λογο μη υποστήριξης ακομα απο τα 8 αν και τα περισσότερα εχουν
spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλο θα ηταν βεβαια να εκανες μια καθαρη εγκατασταση οταν βρεις τα πατηματα σου στο νεο σου λειτουργικο συστημα για να αποδεσμευτουν οποια κομματια χωρου/μνημης ειναι ακομα δεσμευμενα απο τα 7αρια
DarkThanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ποιό πολύ να ανησυχείς για τους drivers. Οπότε αν μιλάς για προγράμματα που έχουν σχέση με usb θύρες καλύτερα να τα ξαναπεράσεις. Επίσεις αν μιλάς για λαπτοπ και ειδικα μη γνωστης εταιριας (turbo x) μπορεί να μην έχεις ούτε τους βασικούς drivers.
spacemonkey Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δικιο εχει ο Θανος, αν εχεις επωνυμο Laptop τσεκαρε στην αντιστοιχη σελιδα αν υπαρχουν διαθεσιμοι drivers για 8-8.1 64bit και δε θα εχεις θεμα
adi32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Κανονικο pc εχω λιγο παλιο βεβαια Ε4600 duo2.4-4gb Ram-Sapphire 5770 1GB μητρικη εχω αυτη http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3499#sp θα ειχε νοημα να βαλω και εναν ssd ?
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ενοείται πως εχει νόημα να βάλεις ssd οτι σύστημα και αν εχεις και αν αργότερα κανεις καποια αναβάθμιση η πας σε αλλο pc εχεις τον ssd που μπορεις να τον αξιοποιήσεις και εκει
adi32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 οκ ευχαριστω Οι ssd κανουν σε ολες τις μητρικες με sata υποδοχη ? Ισως κανω ενα πειραμα με το norton ghost και να τα περασω απο πανω
SPANK Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ναι εφόσον ειναι sata δεν εχει πρόβλημα , οσο για το ghost μιας και πρόκειται και καινούργιο δίσκο καλύτερα θα σου έλεγα να κανεις καθαρή εγκατάσταση
vasi Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εχω win7 ultimate 64 αρκετα χρονια και δουλευουν μια χαρα Δε θελω να τα πειραξω αλλα μαλλον θελω να βρω το μπελα μου Υπαρχει περιπωση να περασω τα 8 ή 8.1 απο πανω σαν αναβαθμιση και να λειτουργουν ολα τα προγραμματα, games που εχω ? Βασικά δεν αξίζει να αγοράσεις αναβάθμιση !! δεστα σε ένα άλλο patrition, είναι ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα