alaniaris1234 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γειά σας, πώς μπορώ να βλέπω και να επεξεργάζομαι τα αρχεία απο οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να το καταλάβει κανείς? μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι να μου πείτε να κατεβάσω? Περιμένω οδηγίες..... Thanks
arc Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γειά σας, πώς μπορώ να βλέπω και να επεξεργάζομαι τα αρχεία απο οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να το καταλάβει κανείς? μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι να μου πείτε να κατεβάσω? Περιμένω οδηγίες..... Thanks Υπαρχει αλλα θέλει προσοχή στη χρήση. Δες το παρακάτω link με αναλυτικό βίντεο.
CheOnWeb Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Φυσικά! Υπάρχει το Superemote, αυτό δηλαδή που χρησιμοποιεί και η NSA. Είναι free, ψάξτο στο Google. 1
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Γειά σας, πώς μπορώ να βλέπω και να επεξεργάζομαι τα αρχεία απο οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να το καταλάβει κανείς? μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι να μου πείτε να κατεβάσω? Περιμένω οδηγίες..... Thanks Πας στον υπολογιστή. Σπας στο ξύλο τον ιδιοκτήτη να σου πει τυχών κωδικούς. Μπαίνεις και κάνεις ότι θέλεις. Ξανασπας τον ιδιοκτήτη στο ξύλο για να ξεχάσει ότι ήσουν εκεί (μαζί με το όνομα του). Φεύγεις σαν κύριος. . .. ... Σοβαρά τώρα. Περιμένεις να σου απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο; Πρώτον είναι ανήθικο αν μη τι άλλο, δεύτερον αν εσύ μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο τότε και άλλοι θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο σε σένα και τρίτον το βλέπω να κλειδώνει με συνοπτικές διαδικασίες. Φυσικά! Υπάρχει το Superemote, αυτό δηλαδή που χρησιμοποιεί και η NSA. Είναι free, ψάξτο στο Google. Το βρήκα σπασμένο από Ρώσο χάκερ! (Πλάκα κάνω) 1
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ε, ναι... Πρωταπριλιά γαρ! Μήπως και ο t.s. μας δούλευε;
rfc Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εντωμεταξυ οσο ευκολο ειναι να γινει τοσο ανηθικα το ζηταει κιολας. Η λυση του micos με το ξυλο ειναι η απαντηση μου και μενα τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα