MrKamenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλησπερα στο forum.Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με το bootαρισμα των windows.Οταν παει να bootαρει μου βγαζει το εξης μηνυμα (an operating system wasn't found try disconnecting any drives that dont contain an operating system).Κανω restart και μπενει στα bios και βλεπω οτι δεν βρισκει το σκληρο δισκο.Aλαξα το καλωδιο sata το εβαλα και σε αλλη θηρα λειτουργισε κανονικα.Εκανα την δουλεια μου και καποια restart στο pc και λειτουργουσε κομπλε.Μολις το εκλεισα και το ανοιξα μετα απο κατι ωρες μου ξανα εβγαλε το μηνυμα που ενεφερα παρανω.
Paulostge Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πιθανον εχει "τελειωσει" ο σκληρος.Εχεις διαχωρισει το σκληρο σου δισκο σε partition;
MrKamenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πιθανον εχει "τελειωσει" ο σκληρος.Εχεις διαχωρισει το σκληρο σου δισκο σε partition; Ναι ειναι σε 2 κομματια.
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν καταφέρεις και μπεις στα windows δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel αλλιως βαλε τον σε ενα αλλο pc και δες εκει
MrKamenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν καταφέρεις και μπεις στα windows δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel αλλιως βαλε τον σε ενα αλλο pc και δες εκει Το εχω κανει και αυτο και ειναι 100% το health
MrKamenos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδια δεν εχει λυθει το προβλημμα.Καμια γνωμη ακομα?
pantote Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μήπως έχουν πρόβλημα οι θύρες SATA της μητρικής; Πόσο χρονών είναι η μητρική; Αναβάθμισε το BIOS & παίξε λίγο με τις θύρες/σκληρό/καλώδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα