amartolos_84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος μου έδωσε κάτι βίντεο που έγραψε με την κάμερα του για να τα κόψω-ράψω στο imovie. Είναι σε μορφή mpg. Προσπάθησα να το βάλω στο πρόγραμμα όπως έχω κάνει και με άλλα βίντεο αλλά τίποτα. Μετά από περιέργεια πάτησα να το δω με διάφορα προγράμματα αλλά και με τη γρήγορη προβολή και δεν άνοιγε. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
mikelamar Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν προσπαθείς να το μετατρεψεις σε mpeg4 καλυτερα. Sent from my iPhone using Insomnia
amartolos_84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αυτό θα το κάνω με απλή μετονομασία? Γιατί δεν με αφήνει να δώσω αυή τη κατάληξη. Μου είπε την πρώτη φορά ότι είναι αδύνατο και τώρα το βάζει σαν όνομα και μόνο του βάζει .mp4 στο τέλος.
shamanpk Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το ReWrap2m4v είναι free και κάνει την δουλιά του αυτόματα .
atsddd Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 http://www.squared5.com/Οσο και να μην σε τραβαει το site, ειναι ο καλυτερος converter και τον χρησιμοποιουμε ολοι ακομα και επαγγελατικα. Ο βασικος τυπος αρχειου που ανγνωριζουν τα mac στο video, ειναι το .mov Θα σου προτεινα να τα βαλεις ολα στο streamclip και να τα μετατρεψεις σε container mov με codec apple proress HQ.
CheOnWeb Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν δεν παίζει ούτε με vlc, υποψιάζομαι πρόβλημα. Όχι, δεν κάνεις κάτι με τις μετονομασίες. Θέλει μετατροπή. Η πρόταση του atsddd είναι η καλύτερη εφ' όσον είναι οκ το αρχείο και το βλέπει το streamclip. Για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν το streamclip έχει τον ProRes codec (αν δεν τον έχεις ήδη στο Mac). Αν το video είναι mpeg-2 ρίξε μια ματιά εδώ περί Site: MPEG-2 Playback Component
amartolos_84 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Από ότι βλέπω είναι σε mpeg-2. Κατέβασα το πρόγραμμα που είπε ο atsddd, έκανα διάφορα export, αλλά και πάλι δεν μου ανοίγει. CheOnWeb πατάω στο link που έδωσες αλλά είναι ίδιο με του παραπάνω φίλου.
CheOnWeb Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Κάτω απ' τα downloads λέει κάποια πράγματα περί Lion/Mountain Lion and MPEG-2 Playback Component. Ρίξε μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα