Greg7vas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εχω σημειωσεις σε pdf χειρογραφες και θελω να τις περασω σε κειμενο word-pdf-whatever. Λυσεις που μου ηρθαν στο μυαλο 1) ocr reader αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολη η παραμετροποιηση απο χειροφραφο σε ψηφιακο 2) καποιο προγραμμα που απαγγελω στα ελληνικα και αυτο καταλαβαινει χαρακτηρες Υπαρχει αλλη λυση?
shine Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ocr σε χειρόγραφο ξέχασε το. εκτός αν κάνεις και γαμώ τα γράμματα. δύσκολο. προτείνω να τα περάσεις απλά σαν εικόνα (jpg, tif) αυτό έχω κάνει κι εγώ. τώρα αν θέλεις να τα επεξεργαστείς...δε το βλέπω εύκολο
accipio Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Με τα χειρόγραφα, το ocr ξέχνα το. Η δεύτερη λύση είναι καλή, αλλά υπό προϋποθέσεις (την έχω δοκιμάσει παλιά και δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος - δεν ξέρω τι εξελίξεις υπάρχουν σ' αυτόν τον τομέα). Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη λύση είναι η πληκτρολόγηση...
pantote Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 για πρόγραμμα τώρα, το καλύτερο είναι το ABBYY FineReader
Greg7vas Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Σκουρα τα πραγματα. Το abbyy θυμαμαι ειχε επιλογη που ψιλοδιαμορφωνες του χαρακτηρες οπως θες αλλα δεν το βρισκω πουθενα
pantote Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Σκουρα τα πραγματα. Το abbyy θυμαμαι ειχε επιλογη που ψιλοδιαμορφωνες του χαρακτηρες οπως θες αλλα δεν το βρισκω πουθενα δεν είναι στο τέλος μετά το υποτιθέμενο σκανάρισμα/εξαγωγή; εκτός και αν σε αυτή την έκδοση άλλαξαν τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα