Προς το περιεχόμενο

lg τηλεοραση τρεμοπαιζει κ κλεινει

panos_saxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εαν ΟΝΤΩΣ χρειαζεσαι 3D και σκοπευεις να δεις αρκετες ταινιες και οχι μια-δυο τοτε ναι, πανε για LG, ειδαλλως η 46'' Philips ειναι πιο λογικη λυση. Το λεω αυτο γιατι μερικοι αγοραζουν 3D χωρις καν να σκοπευουν να δουν τετοιο υλικο. Ως τεχνολογια, το κομματι Smart σε καποια φαση θα την χρησιμοποιησεις, την 3D σε 42'' μπορει και καθολου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν ΟΝΤΩΣ χρειαζεσαι 3D και σκοπευεις να δεις αρκετες ταινιες και οχι μια-δυο τοτε ναι, πανε για LG, ειδαλλως η 46'' Philips ειναι πιο λογικη λυση.

Το λεω αυτο γιατι μερικοι αγοραζουν 3D χωρις καν να σκοπευουν να δουν τετοιο υλικο. Ως τεχνολογια, το κομματι Smart σε καποια φαση θα την χρησιμοποιησεις, την 3D σε 42'' μπορει και καθολου.

Εχεις απολυτο δικιο σ αυτο που λες .

Οντως σκοπευω να βλεπω ταινιες , αυτη αλλωστε θα ειναι και η κυριως χρηση της τηλεορασης.

Απο την αλλη , για την philips που προτεινες πιστευω ειναι παααρα πολυ μεγαλη για το χωρο μου.

Και επισης εχω ενα " κολλημα " αν θες με την lg , χρονια την εμπιστευομαι και σαν εταιρια αλλα και σαν εξυπηρετηση και υποστηριξη μετα την αγορα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος (πλην της τελευταιας επιλογης μου φυσικα!)

Πηρα λοιπον την lg , το βραδακυ βασικα θα τη παρω.

Ευχαριστω οπως και να χει για την βοηθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...