panos_saxo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλησπερα. Εχω την lg ln5400 42" εδω και 11 μερες μολις και μαλλον τα εφτυσε. Σημερα ξαφνικα οπως εβλεπα tv αρχισε να εχει εντονο τρεμοπαιγμα η εικονα μεχρι που επαψε να δειχνει το οτιδηποτε , μαυρισε η οθονη και ο ηχος σταματησε. Η τηκεοραση ηταν ανοιχτη , αλλα εικονα και ηχος τιποτα. Επισης δεν ανταποκρινοταν πλεον ουτε απο το τηλεκοντρολ αλλα και ουτε απο τα κουμπια της τηκεορασης ( ηθελα να την κλεισω και να την ξαναανοιξω αλλα τπτ) Αναγκαστηκα λοιπον να την βγαλω απο την μπριζα. Την ξανα εβαλα μετα απο κανα μισαωρο και δουλευε ρολοι. Μετα παλι τα ιδια δυστηχως. Ολη μερα γενικα αυτο γινετε σημερα. Τωρα εδω και μιση ωρα δουλευει κανονικα. Εννοειται πως δοκιμασα αλλη μπριζα , αλλη συσκευη στην ιδια μπριζα , ελεγξα τις καλωδιωσεις να ειναι ολα σωστα . Τι μπορει να φταει ρε παιδια ? Εχω τρελα νευρα εκανα οικονομιες πεντε μηνες για να καταφερω να τη παρω και τωρα ... Αυριο θα μιλησω με τον αντιπρωσοπο της lg γτ σημερα δε το προλαβα ανοιχτο αλλα φοβαμαι οτι αμα η τηλεοραση δε δουλευει μια φορα στις δεκα , ειμαι τοσο γκαντεμης που οταν ερθει την παω εκει θα δουλευει μια χαρα.. Το ξερω οτι σας κουρασα αλλα κι εγω εχω τρελαθει. Οποια γνωμη - βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 διαγνωση απο μακρια δε γινεται - πρεπει να την δει τεχνικος .. οπως κ να χει σου στελνω μνμ να σου πω πως θα απατησεις αντικατασταση με ολοκαινουργια η τα λεφτα σου πισω ! σε καμμια μα καμμια περιπτωση μην δεχτεις επισκευη οτι και να σου πουνε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_saxo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μα και εγω αυτο δε θελω με τιποτα , να μπλεξω με επισκευες και τετοια.δεκα ημερων τηλεοραση ρε γαμωτο ειναι. Και ξερω πως ο αντιπροσωπος εδω δεν ειναι και πολυ συνεργασιμος αλλα θα το παλεψω μεχρι αηδιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Αν δεν είναι συνεργάσιμος, κάνε καταγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_saxo Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δυστηχως δε καταφερα να εξασφαλισω αντικατασταση της τηλεορασης καθως με ενημερωσαν απο τα κεντρικα της lg πως γινεται μονο εντος 7 ημερολογιακων ημερων απο την αγορα. Ο τεχνικος λοιπον πηρε την τηλεοραση και θα την επισκευασει εντως 4-5 ημερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ελπίζω να λυθεί τουλάχιστον το πρόβλημα και να μην έχεις άλλα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_saxo Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μολις τωρα που επικοινωνησα ξανα με τον τεχνικο μου ειπε οτι η βλαβη εντοπιστηκε στο πανελ και θα κανει καμια βδομαδα απο σημερα να ερθει το ανταλακτικο. Ενω στην αρχη μου ειχε πει 4-5 μερες συνολο (απο την τριτη)που χαλασε η τηλεοραση. Τελος παντων περινενω τι αλλο να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Υπομονή. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_saxo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλημερα! Μου ενεκριναν τελικα αντικατασταση της τηλεορασης με καινουρια ( ιδια η οποιαδηποτε αλλη θελω αρκει να πληρωσω τη διαφιρα φυσικα) Μπορει καποιος να μου προτεινει μια δοκιμασμενα αξιολογη στα ιδια περιπου λεφτα , σε 42" και με παρομοια ( η γτ οχι καλυτερα) χαρακτιριστικα? Η αγορα απο κωτσοβολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μεχρι τι ποσο μπορεις να διαθεσεις και σε τι αποσταση βλεπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_saxo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αποσταση 2.5 ως 3 μετρα . Λεφτα το παρα πολυ ν δωσω αλλα 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Για δες αυτην : http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/131996-philips-46pfl3208h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_saxo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Η τηλεοραση ειναι lg . δε μπορω να παρω philips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ...τοτε νομιζω οτι σου μενουν 2 μοντελα που υπαρχουν διαθεσιμα απο αυτους: LG 42LN5400 LG 42LN570S με + 30 ευρω, εγω θα πηγαινα στο δευτερο επειδη ειναι σμαρτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_saxo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μωλις με ενημερωσαν οτι το πρωτο μοντελο ( το οποιο ειναι αυτο π εχω και χαλασε) δεν υπαρχει πλεον. Αρα αναγκαστηκα παω στο επομενο. Σκεφτομαι και αυτη που ειναι 3d και smart tv . Μωλις με ενημερωσαν οτι το πρωτο μοντελο ( το οποιο ειναι αυτο π εχω και χαλασε) δεν υπαρχει πλεον. Αρα αναγκαστηκα παω στο επομενο. Σκεφτομαι και αυτη που ειναι 3d και smart tv . την lg 42la620s.Με ενημερωσαν οτι πορω να παρω και απο αλλη εταιρια λεει εφοσον δεν εχει περασει μηνας απο την αγορα της προηγουμενης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα