Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχωω ενα προβλημα.Εχω διαβασει μερικα πραματα και ειχα προσπαθει να τα ζυγισω αλλα μου εβγεναν ισα. Δεν ξερω τι να κανω παιδια ριχτε καμια ιδεα.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.

Παιδια εχωω ενα προβλημα.Εχω διαβασει μερικα πραματα και ειχα προσπαθει να τα ζυγισω αλλα μου εβγεναν ισα. Δεν ξερω τι να κανω παιδια ριχτε καμια ιδεα.<br><br>

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ερώτημα ή απορία σου?

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

τι ερωτημα ειναι αυτο? αν κανεις root μπορει να κανεις unroot..αν δεν κανεις root δεν θα μπορεις να κανεις unroot  :unsure:  :shifty:  :X

• Moderators
Δημοσ.

προφανως ρωταει αν αξιζει να κανει ροοτ ή οχι απλα το γραψε με καπως περιεργο τροπο!

για μενα καστομ ρομ + ροοτ! σβηνεις περιττα πραγματα που φορτωνουν το κινητο,εχεις εφαρμογες για να μπλοκαρεις διαφημισεις κτλ

και γενικα κανεις οτι θες! και αν χρειαστεις σερβις καποια στιγμη περνας την οριτζιναλ το πας και ετοιμος (εγω το εχω στειλει και με καστομ ρομ για σερβις και το εφτιαξαν κανονικα)

• Like 2
Δημοσ.

προφανως ρωταει αν αξιζει να κανει ροοτ ή οχι απλα το γραψε με καπως περιεργο τροπο!

για μενα καστομ ρομ + ροοτ! σβηνεις περιττα πραγματα που φορτωνουν το κινητο,εχεις εφαρμογες για να μπλοκαρεις διαφημισεις κτλ

και γενικα κανεις οτι θες! και αν χρειαστεις σερβις καποια στιγμη περνας την οριτζιναλ το πας και ετοιμος (εγω το εχω στειλει και με καστομ ρομ για σερβις και το εφτιαξαν κανονικα)

Ολα αυτα ακριβως εκτος αν εχεις samsung και Knox :P

Δημοσ.

Ναι συγνωμη παιδια απλως ειμαι καινουριος στο foroum κα δεν ξερω αν αξιζει το root

Αυτό είναι πολύ σχετικό και εξαρτάται από το πόσο θέλεις να ασχοληθείς με το android αλλά και από το ποια συσκευή έχεις στην κατοχή σου.

Δημοσ.

κοιτα να δεις οταν πρωτο εγινε το ροοτ και ξεκινησε με τοσο ποροση απο ολους μας γιατι οι παλιοτερες συσκευες ειχαν διαφορα προβληματα μερικα απο αυτα ηταν της μπαταριας ηταν του χωρου αποθηκευσης οπως το desire που εχω εγω ακομα και πολλα αλλα τα οποια λυθικαν......ναι μεν λυθικαν ομως οπως και να εχει πρεπει να φας πολλες ωρες επανω στο pc για να γινεις δυνατος αλλα και περνεις το ρισκο καθε φορα μηπως και δεν ειναι σταθερη η ρομ που φορεσες και χασεις απο μηνυματα επεαφες μεχρι το οτιδποτε....βεβαια με το back up ολα επανερχονται..........αλλα καποιες φορες αν δουλευεισ για πολθ καιρο μια ρομ κολλαει το τηλεφωνο και διαφορα αλλα........τα σημερινα τηλεφωνα και τα λογισμικα τους εχω λυσει ολα αυτα τα προβληματα αυτονομιας χωρου και πολλα επομενος ειμαι της αποψης ΟΧΙ ροοτ............ειδικα αν δεν εισαι αρρωστακι οπως εμεις που εχουμε εθιστει σαν ανεργοι με το ροοτ και ολη μερα ασχολουμαστε με αυτο............εγω η επομενη συσκευη που θα παρω και ας εχω κολλημα με το ροοτ δεν θα την πειραξω αλλα και αυτο να γινει οπως σου ειπαν τα παιδια επανερχεται σε μιση ωρα!!!!μακαρι το desire μου να μην ειχε προβλημα χωρου και ασ μην ειχα ροοτ!!!αυτα πιστευω να βοηθεισα!!

Δημοσ.

Δηλαδή όσοι κάνουν root είτε είναι άνεργοι, είτε δεν έχουν αυτονομία χώρου και φυσικά αφού κάνουν root όλη μέρα ασχολούνται με το πως έκαναν root πριν κάτι μήνες...

Ωραία άποψη. :blink:

Δημοσ.

Δηλαδή όσοι κάνουν root είτε είναι άνεργοι, είτε δεν έχουν αυτονομία χώρου και φυσικά αφού κάνουν root όλη μέρα ασχολούνται με το πως έκαναν root πριν κάτι μήνες...

Ωραία άποψη. :blink:

νομιζω πως ημουνα απολυτα αναλυτικος στην αποψη μου και φυσικα παραμενει αποψη μου μιας και ο φιλος θελει γνωμες!!!!εσυ μπορει να εισαι δινος hacker και να τα κανεις ολα σε μια ωριτσα δεν ειμαστε ομως ολοι ετσι και ειδικα ο φιλος που δεν εχει κανει ποτε.....εγω απο οσο θυμαμαι οταν μπηκα στο τρυπακι με εφαγαν τα φορουμ και τα βιντεο να βρισκω λυσεις γιατι αν δεν παθεις δεν θα μαθεις......αν ειχα ενα τηλεφωνο σφεντονα θα τρεχαν ολα ρολοι και δεν θα ειχα προβλημα αλλα το παλιο πλεον κινιτο μου σε αναγκαζουν να κοιτας πολλες παραμετρους.....και φυσικα τι ζηταει ο καθενας.....και οσον αφορα το ανεργος και τα λοιπα απο οτι ειδα και στο δικο σου σχολιο εγραψες ποσο θελεις να ασχοληθεις αρα θελει χρονο ειδικα στην αρχη αν δουλευεις ολη μερα ο χρονος ειναι πολυτιμος για αυτο το ειπα!!1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...