Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα ύστερα από πολύ σκέψη να πάρω το Motorola Moto G την έκδοση των 16GB.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω από πού να το πάρω.

Να το πάρω από Ελλάδα από wind, eshop.gr ή από έξω amazon uk ?

Έχω ακούσει πως η wind δίνει 2 χρόνια εγγύηση ενώ το amazon 1 χρόνο.

Άρα στην ουσία τα 20+ ευρώ παραπάνω είναι η πρόσθετη εγγύηση.

Επειδή θέλω να κρατήσω το κινητό για αρκετούς μήνες χωρίς να το πειράξω με root κτλ... θα με ενδιέφερε η εγγύηση αλλά το θέμα είναι κατά πόσο "καλύπτεται".

Δημοσ.

καλησπερα φιλε....λοιπον αρχικα η wind δεν εχει την εκδοση με τα 16gb,και λογικα δεν θα την φερει, πουλαει μονο την 8αρα...Η διαφορα επισης απο οτι βλεπω τhς τιμης του amazon με την χαμηλοτερη τιμη του skroutz για το 16αρι ειναι 100e και οχι 20.....(3 μαγαζια βγαζει στο skroutz που το πουλανε  https://www.skroutz.gr/s/4294295/Motorola-Moto-G-16GB.html

τωρα για το θεμα της εγγυησης (με καθε επιφυλαξη γιατι πολλα παιζουν)....πρεπει να τσεκαρεις κατι ...υπαρχει η μια αποψη που λεει οτι αν παθει κατι (Χτυπα ξυλο) πρεπει να το στειλεις πισω στο μαγαζι που αγοραστηκε (δηλ στην Αγγλια) και μια δευτερη αποψη που λεει οτι αναλαμβανει και η εδω αντιπροσωπεια της μοτο...σου αναφερω και τα 2 γιατι και τα 2 εχω ακουσει πολυ γιατι το εψαχνα για λογαριασμο ενος φιλου....για μενα η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση,δηλ νομιζω οτι κατι απλο μπορει να το αναλαμβανει και η εδω αντιπροσωπεια, αλλιως παει για εξω....για την διαρκεια 1η2 χρονια νομιζω οτι και στις 2 περιπτωσεις 2 χρονια εγγυηση εχεις απο την μοτο...

για να κλεισω θα σου πω αυτο που ειχα πει και στο φιλο μου, 100e διαφορα ειναι μεν αρκετη, και υπεραρκετη να πω καλυτερα, αλλα επειδη αγοραζεις και εσυ κατι που θα το χεις καιρο οπως ειπες και εσυ, καλυτερα να χεις το κεφαλι σου ησυχο και το service κοντα σου..μπορει να το χρειαστεις,μπορει και οχι....εσυ εννοειται αποφασιζεις αν το ρισκαρεις, απλα εγω δεν επιλεγω αγορες απο εξωτερικο,προτιμω το skroutz!! ελπιζω να σε βοηθησα!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μετά από έρευνα αγοράς που έκανα και εγώ, μόλις χθες παρήγγειλα το moto g (16gb) απ' το e-shop (219 ευρώ).

Απ'το amazon μπορεί να φαίνεται πιο φθηνά αλλά με τα μεταφορικά κτλ, η τιμή πάει στα ίδια επίπεδα με Ελλάδα και δεν ξέρω τι παίζει με εγγυήσεις κτλ. 

Η wind διαθέτει το 8gb όπως είπε και ο προηγούμενος, οπότε δεν σου κάνει. Απο σκρουτζ που κοίταξα η διαφορά στην τιμή μαζί με τα μεταφορικά και την αντικαταβολή (γιατί δεν μένω Αθήνα-Θεσσαλονίκη) μου βγήκε μόλις 3 ευρώ πιο φθηνό (216 ευρώ). Οπότε είπα να το πάρω απ το e-shop που ξέρω ότι έχει και 2 χρόνια εγγύηση σίγουρα. Καλή αγορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...