Προς το περιεχόμενο

HOL firmwares ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έβαλα το ZTE ZXHN H108N που έστειλε η HOL, από περιέργεια ήθελα να δω αν υπάρχει καινούργιο firmware άλλα δεν βρήκα κάτι στο site της HOL. Μόνο τις οδηγίες εγκατάστασης (που τις έχουν και μέσα στο κουτί) βρήκα...

Έχει κάποιος κανένα link να μην ψάχνω με τις ώρες; 

Model ZXHN H108N V2.3     Hardware Version V1.5 Software Version V2.3.3_HOLT5 Boot Loader Version V1.5.0 DSL Firmware Version 4925ca26

Δημοσ.

επισης πετα το και παρε κανα καλυτερο ρουτερ.500 θεματα για τα zte εχουν ανοιχτει με διαφορα προβληματα απο τοτε που τα δινουν οι διαφοροι παροχοι.επισης μην κοιτας μονο στο site Της Hol.μπορει και στο site Της zte η γενικοτερα καπου εκει εξω να υπαρχει και κανα generic.γιατι νομιζω οι περισσοτεροι παροχοι το δινουν με ψιλo custom

Δημοσ.

α οκ .απλα το ανεφερα ωστε αν ηταν για σενα και εβλεπες τιποτα προβληματα να μην εμπαινες στον κοπο να ψαξεις να δεις τι φταιει.

το ειπα επειδη ειπες για firmware update και σκεφτηκα οτι μπορει να ηθελες πιο νεο firmware για καποιο προβλημα που αντιμετωπιζες.οποτε φανταστηκα οτι ηταν για σενα το ρουτερ και οτι το εψαχνες γενικοτερα και για αυτο ηθελες firmware.

• Like 1
Δημοσ.

To συγκεκριμενο Η108Ν δουλευει πολυ καλα, πληροφοριακα. Τα αλλα εχουν θεματα, αυτο οπου το εχω βαλει δουλευει μια χαρα παντως σε μενα.

Δημοσ.

όντως το ZHXN H108N κρατάει πολύ καλά το wifi σε σχέση τόσο με το Thompson 585 όσο και το ZXV10 H108L που το έριχναν κάθε τρεις και λίγο

Δημοσ.

To συγκεκριμενο Η108Ν δουλευει πολυ καλα, πληροφοριακα. Τα αλλα εχουν θεματα, αυτο οπου το εχω βαλει δουλευει μια χαρα παντως σε μενα.

πληροφοριακα το συγκεκριμενο συγχρονιζει περιπου 3mpbs χαμηλοτερα απο αλλα ρουτερ της ιδιας εταιριας, και απο καποιο του εμποριου 4 με 5, οσο παραξενο και να μας φαινετε, το εχω δοκιμασμενο

Δημοσ.

παίδες, η ηλεκτρολογική κατάσταση του σπιτιού είναι αρκετά χάλια και γενικά δεν είμαστε κέντρο, κοινώς μιλάμε για 7mpbs από τα "έως 24". Και όσα έπιαναν τα προηγούμενα, τόσο πιάνει και αυτό, η διαφορά όμως είναι ότι έχει πολύ πιο σταθερό wifi

και όπως είπα, οι γονείς μου δεν έχουν πολλές απαιτήσεις, αργότερα πρώτα ο Θεός αν κοιτάξω για μένα θα πάρω κανένα netgear να ψήνει και καφέ :D

Δημοσ.

δεν το λεω μονο για το wifi του zte αλλα γενικοτερα.τα θεωρω ολα τα zte και τετοια απλα φτηνες κινεζιες.αν καποιος θελει κατι καλυτερο δεν ψαχνει να βρει καλυτερο zte απλα παει σε αλλη μαρκα.σιγουρα υπαρχουν καλυτερα και χειροτερα zte αλλα το θεμα ειναι οτι παλι ειναι zte.ειναι οπως με τα crypto,gennet.βγηκαν χαλια μοντελα βγηκαν και καλα.αλλα ειναι crypto και ειναι και Gennet και δεν θα αλλαξει αυτο.δεν θα γινουν ποτε d-link,netgear κτλ.βεβαια θα μου πεις δωρεαν ειναι τι να περιμενεις.αναλογα την χρηση που το θελει καποιος.αν καποιος το θελει για email δεν θα τον νοιαξει ισως ουτε το wifi αν ειναι με καλωδιο ουτε καποια dc's ουτε οτι μπορει πχ να συγχρονισει πιο χαμηλα απο αλλα ρουτερ.

όντως το ZHXN H108N κρατάει πολύ καλά το wifi σε σχέση τόσο με το Thompson 585 όσο και το ZXV10 H108L που το έριχναν κάθε τρεις και λίγο

απλα δεν ειναι μονο το wifi το προβλημα του zte.και για το μοντελο που ειχε προβλημα με το wifi ειναι τραγικο να μην βλεπεις να δινεται καποια λυση απο την εταιρεια οταν γινεται με ολη την παρτιδα.να βγαλουν ενα firmware Κτλ.

βεβαια για την χρηση που το θελει ο φιλος μας ναι ειναι μια χαρα.

παίδες, η ηλεκτρολογική κατάσταση του σπιτιού είναι αρκετά χάλια και γενικά δεν είμαστε κέντρο, κοινώς μιλάμε για 7mpbs από τα "έως 24". Και όσα έπιαναν τα προηγούμενα, τόσο πιάνει και αυτό, η διαφορά όμως είναι ότι έχει πολύ πιο σταθερό wifi

και όπως είπα, οι γονείς μου δεν έχουν πολλές απαιτήσεις, αργότερα πρώτα ο Θεός αν κοιτάξω για μένα θα πάρω κανένα netgear να ψήνει και καφέ :D

αν φταιει η καλωδιωση του σπιτιου καλο θα ηταν να δεις για αναπληρωματικο ζευγαρι ή να περασεις εσυ ενα utp .εκτος αν φταιει η αποσταση ή η γραμμη του οτε ή να φταιει η οριζοντια καλωδιωση και οχι η καθετη.θελει δοκιμες σε κατανεμητη(χωνευτη) για αρχη για να δεις ποσο πιανεις εκει πριν μπει η γραμμη στο σπιτι.ετσι θα ξερεις αν φταιει κατι σε σενα ή αν φταιει κατι στον οτε.τωρα αν ειναι για τους γονεις σου και δεν εχουν παραπονο αστο ετσι και μην ξοδεψεις λεφτα.αλλωστε και να χαλασει θα σου δωσουν αλλο δωρεαν το πιο πιθανο αφου ειναι με χρησιδανειο.

Δημοσ.

Καλα αυτα που λετε αλλα επειδη το εχω βαλει σε πανω απο 10 πελατες, ειναι η μερα με την νυχτα σε συγκριση με αλλα των providers. Εμενα αν μου καθοταν μπορει να το κραταγα κιολας.

Δημοσ.

Καλα αυτα που λετε αλλα επειδη το εχω βαλει σε πανω απο 10 πελατες, ειναι η μερα με την νυχτα σε συγκριση με αλλα των providers. Εμενα αν μου καθοταν μπορει να το κραταγα κιολας.

καλα σιγουρα υπαρχουν και χειροτερα .γενικα κατα καιρους απο τους Isp το ξερεις και εσυ οτι εχουν περασει ρουτερακια της πλακας.

απο siemens μεχρι crypto,zte,huawei και αλλα τοσα αγνωστα.οπως εχουν περασει και καλα.Linksys,fritz,draytek.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...