Προς το περιεχόμενο

Metro Redux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lol :P

Με 0.5 SSAA σου ρίχνει την ανάλυση στη μέση και έχεις χειρότερη ποιότητα, ή βάλτο 2x τουλάχιστον ή Off.

A! ok φιλος δεν το ηξερα... Τοσο ασχετος ποια; αχαχα!!!! Ευχαριστω!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προβλημα με το Μetro Redux

Καλησπερα παιδια! Αγορασα σημερα το metro redux... αλα οταν μπαινω στο game μετα το αρχικο video με πετα εξω..!γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει..;
Εχω τους τελευταιους οδηγους στην καρτα γραφικων μου...(gtx580)! και εγκατεστημενο dirext x11

Δημοσ.

να συμπληρωσω οτι πολλες φορες μου βγαζει το μνμα οτι οι οδηγοι της καρτας σταματησαν και ξαναεπανηλθαν...

• Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι διαβάζω το πρόβλημα το έχουν και άλλοι (αρκετοί) και σχετίζεται με Nvidia κάρτες και τους τελευταίους drivers. 

Δεν γνωρίζω αν διορθώνεται αν πας σε προηγούμενη έκδοση των drivers. 

Κάποιοι προτείνουν απενεργοποίηση του PhysX, ή/και επανεγκατάσταση του vcredist_x64 (για 64bit Windows). Οι περισσότεροι περιμένουν patch ή/και νέα έκδοση των Nvidia drivers. 

http://steamcommunity.com/app/286690/discussions/1/613935404113284469

http://steamcommunity.com/app/287390/discussions/0/613935403964830629

Δημοσ.

αυτο μου το κανει και σε αλα παιχνιδια...σε 2-3!!αλα δεν ξερω το γτ...εκανα format to pc και παλι τα ιδια...στο ιδιο σημειο με πετα εξω..!!δοκιμασα κ αλους οδηγους παλι το ιδιο...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα αξιζει να τα ξαναπαιξω τις Redux εκδοσεις? Και τα 2 με ειχαν αρεσει πολυ στο παρελθον,αλλα αν οι διαφορες ειναι μονο upgraded graphics δεν ξερω αν αξιζει

Δημοσ.

Τελικα αξιζει να τα ξαναπαιξω τις Redux εκδοσεις? Και τα 2 με ειχαν αρεσει πολυ στο παρελθον,αλλα αν οι διαφορες ειναι μονο upgraded graphics δεν ξερω αν αξιζει

Σωστός ο φίλος και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω :) έχει καμία έκπτωση αν έχεις την αρχική έκδοση στο steam ;

Δημοσ.

Οι μεγάλες αλλαγές έγιναν στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο θεωρώ πως από άποψη γκέιμπλεϊ βελτιώθηκε. Κάποιοι προτιμούν το αρχικό επειδή θεωρούν πως η παλιά μηχανή γραφικών μαζί με τους αρχικούς διαλόγους δημιουργούν πιο ωραία ατμόσφαιρα αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις το κάθε παιχνίδι είτε με stealth είτε με action προσέγγιση + το έξτρα επίπεδο δυσκολίας.

Υπάρχουν δηλαδή αλλαγές ουσίας πέρα από τα γραφικά αλλά αν αυτές δικαιολογούν το να ξαναπαίξεις τα παιχνίδια εξαρτάται από εσένα.

• Like 2
Δημοσ.

Για εμένα που τα είχα παίξει day-one, το 1ο μου έκανε πολύ θετική εντύπωση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το δύο δεν έχει ουσιαστικές αλλαγές για να πεις να το πάρεις full price. Εγώ θα σου έλεγα στα x-mas sales, τσίμπα τα και τα στα 10€ και είσαι κομπλέ.

Πάντως, αν βάλεις τη γλώσσα Ρώσικα, είναι ποιο ωραία! Οι υπότιτλοι φυσικά Αγγλικά.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα το επος 2033 Redux μιας και ερχεται το exodus σιγα σιγα. Ολο το κλιμα η μουσικη ο ηχος ειναι οτι πιο immersive σε τετοια παιχνιδια. Προσωπικα οταν ειμαι εξω απο τα στεκια ειμαι συνεχεια με σηκωμενη τριχα. Εβαλα ακουστικα εβαλα fov 100 και η εμπειρια δεν παιζεται. Τα γραφικα του μετα απο τοσα χρονια εκπλησουν πολυ ευχαριστα και παιζεται ανετα το παιχνιδι ολα φουλ εκτος ssaa που χειροτερευει την εικονα κατα πολυ. Θα προσπαθησω να το τερματισω οπως οπως μιας και τετοια παιχνιδια με ανατριχιαζουν συνεχως αλλα αξιζουν για το immersion και την εμπειρια που προσφερουν. Εγκατάσταση έγινε στον ssd και τα loading είναι μηδενικά. 

Το fov αλλαζει με edit του αρχειου cfg στο appdata φακελο του παιχνιδιου. Το default ειναι απιστευτα μικρο.Δειτε παρακατω τις εικονες ποσο αλλαζει το οπτικο πεδιο με αλλαγη στα 100. Ισως το βαλω 115 εκει ειναι το ιδανικο νομιζω. Η καρτα κοιμαται στα 60fps που παιζω αλλα ενταξει ειναι αρκετα παλιο το παιχνιδι. Με το exodus πιστευω θα τερματισει.

metro_2018_02_08_03_12_06_748.png

JU1DYPR.jpgmetro_2018_02_08_03_17_18_837.png
metro_2018_02_08_01_56_37_709.png

Επεξ/σία από Heybro
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διάβασα αρκετά καλά σχόλια και είπα να το αγοράσω πριν πάω στο "Exodus". Αγόρασα το Redux Bundle που έχει μέσα το redux και το last light redux. Ποια είναι η διαφορά τους; Βλέπω πως έχουν ίδιο Release Date, να παίξω κάποιο από τα 2 πριν από το άλλο γτ υπάρχει μια συνέχεια; 

Δημοσ.
Στις 17/2/2018 στις 3:55 ΜΜ, frozex είπε

Διάβασα αρκετά καλά σχόλια και είπα να το αγοράσω πριν πάω στο "Exodus". Αγόρασα το Redux Bundle που έχει μέσα το redux και το last light redux. Ποια είναι η διαφορά τους; Βλέπω πως έχουν ίδιο Release Date, να παίξω κάποιο από τα 2 πριν από το άλλο γτ υπάρχει μια συνέχεια; 

Επίσης έχουν το ίδιο release date γιατί βγήκαν ταυτόχρονα οι "redux" εκδόσεις.

Καλή αρχή, είναι εξαιρετικά και τα δύο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...