Προς το περιεχόμενο

Metro Redux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν πλάκα όμως που την έκπτωση 50% για τους κατόχους των original παιχνιδιών την είχαν αποκλειστικά για το preorder.

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα το 2033 Redux έτσι να χαζέψω τις διαφορές, στην αρχή αρχή που ξεκινάς με τον άλλον που ανεβαίνεις με τη σκάλα, τα textures δεν έχουν καμία σχέση, πολύ ανώτερα από το Original 2033, παίζοντας λίγο ακόμα όμως είδα ότι ναι μεν κάποια είναι αρκετά βελτιωμένα, αλλά κάποια άλλα τα έχουν αφήσει ακριβώς ίδια.Επιδόσεις, εντάξει, με 2xSSAA και όλα V.High ίσα που την παλεύει μια GTX680, θες δύο για να πεις ότι παίζεις smooth.Οπότε με την GTX980 θα έχει replay :)

Δημοσ.

Τελειωσα το metro 2033 χτες. Το ευχαριστηθηκα. Εγω το SSAA ΤΟ εχω στο off για να παιζω με advanced physx και πανω απο 100 fps. Δεν εχει jaggies το game γενικα ή δεν τα παρατηρησα απλα στο off ειναι πιο raw το quality της εικονας.

Δημοσ.

Λες να προσθέτει θολούρα στην εικόνα ; Κάτι τέτοιο κατάλαβα στο αρχικό menu..Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά όσο έπαιξα μια χαρά ''καθαρό'' ήταν το image.

Δημοσ.

Aπο αυτα που διαβασα σε αλλα ξενα φορουμ, λενε οτι το redux ειναι πιο θολο σε σημεια που δεν μπορουσαν να βελτιωσουν textures/lights κτλ αλλα κατα τα αλλα εκαναν πολυ καλη δουλεια. Βεβαια αν θελεις βρεις glitches θα βρεις στο game.. Σε καποια σημεια που στο κανονικο ηταν θεοσκοτεινα τωρα που εχει μπει πιο πολυ φως αρα και σκιες, υπαρχει flickering. Επισης εφτιαξαν ολοκληρα parts του παιχνιδιου απο την αρχη και κατασκευασαν απο την αρχη μοντελα των χαρακτηρων αλλα στην σκαλιτσα ακομα χερακια-ποδαρακια δεν βλεπουμε..

Δημοσ.

Είδα flickering σε ένα σημείο ναι, στην αρχή βασικά όταν βγαίνεις έξω και πετάνε οι ''Demons'', αλλά δεν ήταν κάτι τρελό.Επίσης, είχα την αίσθηση ότι υπήρχε mouse acceleration, παίζει όντως κάτι τέτοιο ;

Δημοσ.

Δεν παρατηρησα κατι τετοιο, Η εμπειρια μου με το παιχνιδι ηταν smooth. Θα δεις και σε αλλα σημεια flickering παντως. Θα παιξω αυριο ή μεθαυριο και το Last light.

Επισης αγορασα αγορασα και τα βιβλια metro για να διαβασω ολη την ιστορια. :)

Καλο μου εκαναν που εβγαλαν τα redux μιας και το πρωτο το ειχα παρατησει και το last light το ειχα αφησει στην μεση περιπου.

Δημοσ.

Τι να πω..Μάλλον έχω συνηθίσει από τα άλλα FPS και μου φάνηκαν τα όπλα ότι έχουν περισσότερο ''βάρος'' από ότι θα έπρεπε, ήθελα ο πυροβολισμός να είναι πιο ''fluid''.

Δημοσ.

Flickering παρατηρησα και εγω στο Metro 2033 Redux ειδικα στην αρχη ηταν παρα πολυ. Απλα αν εχεις στο normal το tessellation δεν παρατηρεις κατι αν το πας high, very high τοτε φαινεται σε καποια σημεια το Flickering.

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι οντως το tesselation που δημιουργει το προβλημα σε διαφορες σκιασεις σε  μερικα σημεια στο game. Δεν ειναι κατι τραγικο εννοειται.

Το Last Light redux το αρχισα σημερα. Ειναι και αυτο βελτιωμενο. Οχι τοσο βελτιωμενο οσο το metro 2033, οπου οντως οι διαφορες στα textures και μοντελα χαρακτηρων ειναι μεγαλες σε σχεση με το original.

Ειναι επισης πιο φωτεινο και το Last Light απο το original και παιζει smoothly επισης στα 100+ fps στο συστημα μου.

Αυτο για πολλους μπορει να μεταφραστει σε κακο, γιατι χαλαει λιγο την creepy ατμοσφαιρα του original. Εχουν αλλαξει και την εμφανιση του Αρτιουμ με διαφορετικο watch ρουχα κτλ.

Τα physx` δουλευουν σωστα ευτυχως χωρις προβληματα. Στο original Last light επρεπε να κανω εγκατασταση τα physx ξεχωριστα απο τους gpu drivers για να μου δουλεψουν. Για καποιο λογο μου κολλαγε με τα physx στο on.

Για το sli profile επισης, θα πω οτι εχει γινει απιστευτη δουλεια και οντως με βοηθαει να παιξω το game οπως του αξιζει. :)

Δημοσ.

παιδια με τι ρυθμισεις παιζετε το 2033; να υποθεσω δεν τα εχετε ολα very high.
επισης στην αρχη στην σκαλα οπως ανεβαινουν δεν εχετε παρατηρησει το παραμικρο κολληματακι;

Δημοσ.

εγω το παιζω ολα στα very high τα παντα εκτος απο το ssaa που το εχω κλειστο!τα fps παντα ειναι καρφωμενα στο 60 με vsync on!σπανια πεφτει κατω απο 60.

Δημοσ.

Οπως εγραψα παραπανω. Ολα στο very high 1080p, το ssaa στο off. Το vsync στο οff επισης.Δεν εχει κανενα θεμα το game με την αποδοση του σε μενα

Δημοσ.

Και εγω ολα very High 1080p και το ssaa το εχω βαλει sto auto και το παει στο 0.5 με i5760 2.4 , 8 ram και Gpu msi660ti pe oc δεν εχω το παραμικρο κολλημα αν και περιμενα να εχω... Οποτε καταλαβαινουμε οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Παντα για το 2033 Redux.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...