Προς το περιεχόμενο

Metro Redux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε, αυτό εννοούσα... λάθος! :-P

νέα μηχανή = η ίδια με κάποιες βελτίωσεις ήθελα να πω, απλά εστί μου βγήκε!

και ναι συμφωνώ! έστω από 2033 σε redux να αξίζει , από LL με τίποτα!

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής.Το Redux είναι καλύτερο overall, αλλά σε κάποια σημεία το original δείχνει καλύτερο διότι αφαίρεσαν κάποια volumetric effects που είχε το original.

• Like 1
Δημοσ.

οποιος θελει το παιρνει, οποιος δεν θελει περιμενει 2 χρονια , θα δινουν το update στα 2 ευρω (αν εχουμε ακομα πολιτισμο και δεν ερθουν οι εξωγηινοι ) και θα εχει τελειωσει η ιστορια... χαλαρα!!!

Με τη συγκεκριμένη εταιρία πιο πιθανό θεωρώ μετά από 2 χρόνια να μην έχουμε πολιτισμό και να έρθουν οι εξωγήινοι παρά να σου δώσουν το Redux στα 2 ευρώ... Οι τύποι το προοθούν σαν εντελώς ξεχωριστό παιχνίδι και όχι ως update.   

• Like 1
Δημοσ.

Αρα με 560 ti δεν θα παιζονται σε max settings..... Στο last light το ειχα παιξει με ολα φουλ οταν ειχε βγει περσι αλλα επειδη τοτε ειχα την παλια οθονη ειχε 33 fps average και ηταν playble. Ετρεξα τωρα benchmark του last light ετσι απο περιεργεια να δω και μου βγαζει 20 fps δηλαδη ειναι αδυνατον να παιχτει!! Αλλα τα γραφικα ειναι σαφως πολυ καλυτερα.

Δημοσ.

Στα benchmarks του link που έδωσες oι Redux εκδόσεις είναι αρκετά πιό απαιτητικές, με αισθητές πτώσεις στο framerate.

Πως θα πουληθούν οι νέες GTX άμα δεν είναι πιο βαρύ ; :P

• Like 1
Δημοσ.

Εν το μεταξύ στο screenshot με το Last Light tesselation το Redux φένεται λες και δεν έχει καθόλου σε σχέση με το original.

Βάλε και ότι έχει και χειρότερη απόδοση και... epic fail.

• Like 1
Δημοσ.

Πως θα πουληθούν οι νέες GTX άμα δεν είναι πιο βαρύ ; :P

Ε βεβαια πως θα πουληθουν? Φετος προβλεπονται τρελες πωλησεις gpu nvidia καθως ερχονται παιχνιδια με παρα πολυ γραφικα οπως metro witcher 3 metal gear 5 rise son of rome gta 5 και αλλα.

Δημοσ.

Απο αυτα που εχω δει σκεφτομαι παρα πολυ να το κατεβασω και να βαζω βγαζω τα αλλα..

Αλλωστε τα εχω τελειωσει απο 2 φορες, δεν ξερω ισως αργοτερα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...