Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως στελνεις μια εφαρμογη σε συσκευη android (π.χ. smartphone). Στελνεις το αρχειο .apk με bluetooth στη συσκευη; Πρεπει η συσκευη να ειναι root;

Δημοσ.

Πως στελνεις μια εφαρμογη σε συσκευη android (π.χ. smartphone). Στελνεις το αρχειο .apk με bluetooth στη συσκευη; Πρεπει η συσκευη να ειναι root;

Ανάλογα το apk πρέπει ή δεν πρεπει να εισαι ρουτ, οπως και να το στείλεις το ιδιο ειναι, το ποιο σύνηθες πιστευω ειναι το καλώδιο.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είναι root. Το συνηθέστερο είναι να το στείλεις μέσω USB καλωδίου και να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή π.χ. Easy Installer. Πιθανότατα να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις τα developer options.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είναι root. Το συνηθέστερο είναι να το στείλεις μέσω USB καλωδίου και να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή π.χ. Easy Installer. Πιθανότατα να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις τα developer options.

Οταν θα το στειλω με καλωδιο σε ποιο φακελο θα το βαλω;

Χρειαζεται μονο το αρχειο .apk ή και αρχεια .dll που πιθανον να χρησιμοποιει η εφαρμογη;

Πρεπει να χρησιμοποιησω οπωσδηποτε καποια εφαρμογη οπως το Easy Installer;

Τα developer options τα ενεργοποιω απο τις ρυθμισεις του κινητου;

Δημοσ.

Μόνο το  .apk χρειάζεται. Οι επιπρόσθετες βιβλιοθήκες γίνονται compile μαζί με το .apk. Στο κινητό εγώ τα βάζω στο downloads. Για την εγκατάσταση δεν ξέρω...αλλά και απευθείας απο το Android Studio να το έτρεχες θα έκανε "INSTALL" οπότε δεν νομίζω να μπορείς να το αποφύγεις.

Τα developer options ναι τα ενεργοποιείς απο τις ρυθμισεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...