MaybeLou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με κάποια καταστήματα που έχω βρεί μέσω ίντερνετ απο την συγκεκριμένη ιστοσελίδα bestprice.gr για να αγοράσω το κινητό που θα ήθελα Samsung Galaxy s4. Βρήκα κάποια που η τιμή του είναι στα 300 ευρώ ενώ κανονικά στα γνωστά καταστήματα όπως είναι το public και ο Germanos είναι στα 500. Συγκεκριμένα βρήκα το galaxy στο kaizershop.gr που είναι στα 315. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι επειδή κάνω πρώτη φορά αγορά απο κάποιο κατάστημα που δεν γνωρίζω, γιατί η τιμή είναι πιο χαμηλή; Είναι δηλαδή της εμπιστοσύνης για να αγοράσω ένα κινητό απο το συγκεκριμένο κατάστημα; Υπάρχει καποιος άλλος που να έχει αγοράσει απο εδώ για να μου πεί; Σας ευχαριστώ πολύ
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με κάποια καταστήματα που έχω βρεί μέσω ίντερνετ απο την συγκεκριμένη ιστοσελίδα bestprice.gr για να αγοράσω το κινητό που θα ήθελα Samsung Galaxy s4. Βρήκα κάποια που η τιμή του είναι στα 300 ευρώ ενώ κανονικά στα γνωστά καταστήματα όπως είναι το public και ο Germanos είναι στα 500. Συγκεκριμένα βρήκα το galaxy στο kaizershop.gr που είναι στα 315. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι επειδή κάνω πρώτη φορά αγορά απο κάποιο κατάστημα που δεν γνωρίζω, γιατί η τιμή είναι πιο χαμηλή; Είναι δηλαδή της εμπιστοσύνης για να αγοράσω ένα κινητό απο το συγκεκριμένο κατάστημα; Υπάρχει καποιος άλλος που να έχει αγοράσει απο εδώ για να μου πεί; Σας ευχαριστώ πολύ Κάπου εκει ειναι η τιμη του http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=Samsung+Galaxy+S4 Ο γερμανος και καθε εταιρεία κινητής το εχουν τοσο για να τρώνε τις επιδοτήσεις που δήθεν δίνουν στους πελάτες τους 1
kataramenos32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ριξε μια ματια εδω και θα σου λυθουν οι αποριες http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/
Προτεινόμενες αναρτήσεις