Crash_Batic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια.Εχω εναν λαπτοπ Samsung NP700G7C και μου χαλασε το κουμπι της "μπαρας" το space δηλαδη..Οχι οτι δεν δουλευει αλλα το κομματι το πλαστικο δεν κουμπωνει σωστα με αποτελεσμα να ειναι στο ψιλοαερα η μπαρα και να ακουγετε σαν τρελη στο πατημα αλλα και να μην κανει καλη επαφη σε ολα τα πατηματα.. Εβγαλα το κουμπι και ειδα οτι απο κατω του,πανω στο πλαστικο (οχι του λαπτοπ αλλα του κουμπιου) ψιλοεσπασαν τα "δοντακια" που κουμπωνουν.. Ξερει κανεις αν μπορω να βρω πουθενα αυτο το κουμπι απο Ελλαδα ή αν θα με καλυπτε η εγγυηση? Y.Γ. Δεν ειναι και dell γαμωτο γιατι στο αλλο λαπτοπ που εχω και ειναι dell,σε παρομοιο προβλημα,ηρθαν απο την dell και μου αλλαξαν ολοκληρο το πληκτρολογιο..
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αν ειναι εντος εγγύηση απο την στιγμή που το έσπασες εσυ (δεν ενοω προσωπικά εσενα απλα λεω οτι δεν έσπασε μονο του) λογω χρήσης προφανώς δεν νομιζω να στο καλύπτει η εγγύηση να μην λειτουργούσε καθόλου το keyboard να ειχε πρόβλημα τοτε ναι, μονο αν βρεις στο ebay κατι αν και πιστεύω οτι αν το πας στον αντιπρόσωπο θα σου δώσει ενα κουμπάκι αν εχει απο καπου αλλου δεν νομιζω να στο χρεώσει. Καλύτερα παντως να μίλαγες με την samsung εδω γιατι μπορει να στο καλύπτει κιολας δεν ξέρω
Crash_Batic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αν ειναι εντος εγγύηση απο την στιγμή που το έσπασες εσυ (δεν ενοω προσωπικά εσενα απλα λεω οτι δεν έσπασε μονο του) λογω χρήσης προφανώς δεν νομιζω να στο καλύπτει η εγγύηση να μην λειτουργούσε καθόλου το keyboard να ειχε πρόβλημα τοτε ναι, μονο αν βρεις στο ebay κατι αν και πιστεύω οτι αν το πας στον αντιπρόσωπο θα σου δώσει ενα κουμπάκι αν εχει απο καπου αλλου δεν νομιζω να στο χρεώσει. Καλύτερα παντως να μίλαγες με την samsung εδω γιατι μπορει να στο καλύπτει κιολας δεν ξέρω Μπορω να επικοινωνησω μαζι τους στα Ελληνικα? γιατι δεν κατεχω πολυ το Αγγλοφωνο... Και επισης,η χρηση του ηταν φυσιολογικη,δεν το εσπασα εγω με την εννοια οτι του εριξα μπουνια..
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ρίξε μια ματια φυσιολογικά θα υπάρχει και αντιπροσωπεία στην ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα