MTG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Τι γίνεται ρε παιδιά; Μας άφησε χρόνους;;; Από εχθές το απόγευμα δεν βγάζει καμία απολύτως κλήση Κρίμα και δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια στο παρελθόν...
MTG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Για όσους ενδιαφέρονται, μου απάντησαν σε σχετικό e-mail το εξής: SAS ENHMERWNOUME OTI YPARXEI KAPOIO GENIKO TEXNIKO PROBLHMA.THL. EPIKOINWNIAS 2107297754 ME EKTIMHSH STARCOM
Vaghelas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Μάλλον έχει κλήσει. Το πρόβλημα νομίζω ότι παραμένει έως και τώρα.
ATG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Ke ego pu prosapatho na sindetho..... papala.
MTG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπόν, τα νέα είναι τα εξής: Η εταιρεία αναστέλλει την παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας (δεν ξέρω αν αναστέλλει γενικά και τη λειτουργία της). Εντός των ημερών όλοι οι πελάτες θα λάβουν τους λογαριασμούς Αυγούστου με χρεώσεις έως και 7 Σεπτεμβρίου, ενώ πάγια θα χρεωθούν μόνο για τον Αύγουστο (το τι θα γίνει με τις κλήσεις από 8-15 Σεπτεμβρίου δεν ξέρω!). Πιθανώς μέσα στον λογαριασμό θα υπάρχει και σχετική ενημέρωση της εταιρείας προς τους πελάτες της. Πάντως πολύ κρίμα, γιατί όσοι είχαν Starcom απολάμβαναν τις χαμηλότερες χρεώσεις (πλην υπεραστικών) και με άριστη ποιότητα...
vagos789 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Tragikh poiothta tha elega,kati apo kinhta dekaetias 80 eferne.
sakaflias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 νεος φιλοι,στραβαδι ...καλως ηρθα λοιπον Θα δειτε οτι σαν την starcom θα ακολουθησουν και αλλες εταιρειες ,είτε γιατι δεν πηγαν απο κινηση καλα, ειτε γιατι οι περισσοτερες χρωστανε πολλα στον ΟΤΕ. Οσο για τις τιμες τοσες εταιρειες υπαρχουν...καποια θα βρειτε με καλες τιμες :idea: τα λεμε...sakaflias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.