Προς το περιεχόμενο

Custom ROM S3 LTE i9305

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,

εχω το s3 LTE i9305 και επειδη η μαμα ρομ ειναι μάπα, δοκίμασα διάφορα ρομς αλλα ανεπιτυχώς.

Το omega rom κολλούσε στην εκκίνηση, το miui ειναι τελείως ξεπερασμένο, το liquid smooth δεν ακουγόταν ο ήχος σχεδον καθόλου, και το pacman rom που εχω ακομα και τωρα μεσα εχει πολλα bugs. (camera, forceclose κτλ)

Υπάρχει κανένα ρομ που να αξίζει για το s3 ι9305? (οχι για το s3 ι9300)

Δημοσ.

Lion, το κυριοτερο προβλημα της μαμα 4.3 ειναι τα απειρα bloatware τα οποια δεν μπορουν να απεγκατασταθουν, και ειναι μονιμα φορτωμενα στην μνημη... περα απο το οτι τρωνε ram, αυξανουν και την καταναλωση της μπαταριας.

Ενα ακομα προβλημα που δεν μπορω να ξεπερασω, ειναι οτι καθε φορα που συνδεεις κατι στο βυσμα του headset, (πχ καλωδιο απο ηχοσυστημα, ή στο αυτοκινητο) κανει αυτοματα volume-down περιπου στα 2/3 του ηχου, για να προστατεψει και καλα τα αυτια σου. Μετα πρεπει καθε φορα να αυξανεις τον ηχο στο max με το χερι. Δεν υπαρχει τροπος ή προγραμμα να το παρακαμψεις στην μαμα ρομ, το εψαξα.  

Papakaliati, εχεις δοκιμασει καμία απο τις nightly builds που να ειναι stable με την kitkat?

• Moderators
Δημοσ.

g8anos αυτο για τον ηχο νομιζω ειναι καπους στις ρυθμισεις το εχει παρει το ματι μου

οσο για τις nightly νομιζω οτι δεν ειναι stable! οι stable cw rom λεγονται καπως αλλιως!

εγω θα σου προτεινω Slimbean ρομ!την εχω στο sII μου και πεταει

Δημοσ.

Και εγώ Slim θα πρότεινα για δοκιμή αν και δεν την έχω δει σε S3.

Γενικώς όμως έχει stable releases και είναι AOSP based, αλλά δεν βγαίνει νομίζω για i9305, μόνο i9300.

• Moderators
Δημοσ.

τι βαδ? αν μας πεις τι ακριβως φταιει ισως μπορεσουμε να βοηθησουμε

wipe κτλ τα εκανες ολα ε? μηπως θελει τελευταια εκδοση του cwm recovery?

Δημοσ.

Για το bad πρέπει να εφταιγε το zip. πρεπει να ηταν corrupted.

To ξανακατεβασα και το περασα το stable CM 10.1.3 αλλα δεν φορτώνει καν το πληκτρολογιο (force close to AOSP Keyboard)

Δοκίμασα το CM 11 αλλα δεν βρίσκει δίκτυο...

Το ιδιο και το sentinel rom που βασίζεται στο CM 11  

PS: Εννοειται ολα wipe πριν καθε install

Και συνεχίζω τον γολγοθά! 

Liquidsmooth, έχει υπερβολικά χαμηλό ήχο για κάποιο λόγο... δεν εχουν βρει ακομα fix. 

Παμε για paranoid android

Δημοσ.

Update: Άκυρο και το paranoid, έχει το ιδιο προβλημα με το δικτυο

Δοκίμασα το rXtreme και δουλευε αρκετα καλα, νομιζα οτι βρηκα το ρομ που δουλευει...

Μετα ομως ειδα οτι εχει προβληματα με την καμερα, κολλάει και απαιτει hard reboot :(

Επισης μετα απο καθε reboot, τα widgets εξαφανίζονταν...

Γυρισα παλι στην nightly pacman, η μονη που παλευεται.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...