Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ το θέμα αυτό ή στο Internet.

Πριν περίπου 1,5 μήνα φτιάξαμε στην εταιρία που δουλεύω το site www.apolloteck.gr . Πρόσφατα  παρατηρήσαμε το εξής πρόβλημα:

όταν στο google βάζεις για αναζήτηση τις λέξεις π.χ. "αεροκουρτίνες apolloteck" μας εμφανίζει μεν στην πρώτη θέση όμως προσθέτει στον τίτλο το  "- Αντλίες Θερμότητας".

Στον τίτλο όμως της σελίδας δεν υπάρχει αυτό το έξτρα "-Αντλίες Θερμότητας" και έχω ελέγξει τον κώδικα και είμαι σίγουρος.

Οι υπεύθυνοι για το SEO λένε ότι είναι πρόβλημα αυτό και πρέπει να βρούμε γιατί το κάνει.

Δοκιμάσαμε να μειώσουμε τη φράση Αντλίες Θερμότητας από το site μήπως φταίει αυτό (επαναλαμβανόταν πολλές φορές γιατί υπήρχε στο μενού) αλλά τίποτα.

Έχω διαβάσει πως η google τροποιποιει τον τίτλο σύμφωνα με το τι θεωρεί σημαντικό ομώς οι SEO μας επιμένουν πως είναι πρόβλημα και πρέπει κάτι να κάνουμε.

Μπορεί να σκεφτεί κανείς τι θα μπορούσαμε να κάνουμε

Δημοσ.
Οι υπεύθυνοι για το SEO λένε ότι είναι πρόβλημα αυτό και πρέπει να βρούμε γιατί το κάνει.

Αφού είναι υπεύθυνοι, δε θα έπρεπε να το ξέρανε;

Ο τίτλος όπως και όλα τα αποτελέσματα της google ειναι δυναμικά. Αυτο σημαίνει οτι επηρεάζονται άμεσα από τους αλγόριθμους και το τι αναζητούν οι χρήστες.

Δοκίμασε στο title να βάλεις λίγο πιο μεγάλο κείμενο πχ 

Αεροκουρτίνες - Apolloteck [κατι γενικό]

Ουσιαστικά γεμίζει το χώρο του title με ενα keyword που εμφανίζεται περισσότερο στο site. Ποια ειναι τα πιο σημαντικά keywords που σου δείχνει το webmaster tools?

Δημοσ.

Πες μας και πότε έκανες την αλλαγή του τίτλου από τον παλιό στον καινούριο.

για να γίνει το indexing θα πρέπει 2 bots να σκανάρουν την ιστοσελίδα και άλλο ένα τρίτο να ταξινομήσει

επομένως μπορεί να μας καθυστερεί λίγο ορισμένες φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...