Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG UE40F6400AWXXH ή philips 40pfl4508m/08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες του insomniα.

Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 40 ιντσών και είμαι μεταξύ των: α) SAMSUNG UE40F6400AWXXH και β) philips 40pfl4508m/08. Οι τιμές είναι 550 (520 σε άλλα ιντερνετικά καταστήματα) η πρώτη και 470 η δεύτερη, (Τις είδα στο Media Markt, οπότε θα μπορούσα κάποιο Σάββατο να διαθέσω για να κάνω την αγορά μου), αλλά δεν πολυεμπιστεύομαι τους πωλητές, κάνουν οι άνθρωποι την δουλιά τους, και που να γνωρίζουν τα πάντα για κάθε μοντέλο, κοιτάζουν μόνο να δώσουν.

Ποια να διαλέξω; και οι δύο είναι 3D kai smart TV. Έχω ήδη μία 32αρα philips HD ready αρκετά χρόνια (8) και είμαι ευχαριστημένος. Από τις 2 παραπάνω είμαι σε δίλημμα πια να διαλέξω, είναι και τα 80 (αλλού 50) ευρώ παραπάνω. Είμαι από επαρχία και πολύ βόρεια μάλιστα, οπότε και οι λύσεις για αγορές είναι περιορισμένες. Ισως κάποιος να μπορούσε να με βοηθήσει, κάποιος που να γνωρίζει την μία ή την άλλη τηλεόραση. Θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

θα χαρακτηριζα την 6400 best seller :-D

Θέλεις να πεις ότι τα παραπάνω ευρώ αξίζουν για την τηλεόραση αυτή σε σχέση με την δεύτερη επιλογή μου;

Για ποιο λόγο το θέτεις ως best seller, μπορείς να το δικαιολογήσεις. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ποιότητα εικόνας, ενσωματωμένο media player και smart πλατφόρμα.

Σ' αυτά τα σημεία, είναι καλύτερη απ' την Philips.

Δημοσ.

Ποιότητα εικόνας, ενσωματωμένο media player και smart πλατφόρμα.

Σ' αυτά τα σημεία, είναι καλύτερη απ' την Philips.

Ευχαριστώ για τα στοιχεία.

Βρήκα στο e-shop και την SAMSUNG 40F5300 40'' LED SMART TV FULL HD με 392 ευρώ, μόνο που δεν είναι 3D, είναι όμως 100hz;.  Σαν smart έχει τα ίδια στοιχεία με την SAMSUNG UE40F6400 στην πλατφόρμα, έχει ενσωματωμένο media player; Πιστεύω για την ποιότητα εικόνας να είναι το ίδιο.

Δημοσ.

Ε, όπως και να το κάνουμε, η σειρά 6 έχει βελτιώσεις σε σχέση με την σειρά 5.

Η συγκεκριμένη που λες πάντως (η 5300), έχει 50Hz πραγματικά. Μια άλλη διαφορά σε σχέση με την 6400.

Στο θέμα του player, δεν πρέπει να διαφέρουν πάντως.

Δημοσ.

Ε, όπως και να το κάνουμε, η σειρά 6 έχει βελτιώσεις σε σχέση με την σειρά 5.

Η συγκεκριμένη που λες πάντως (η 5300), έχει 50Hz πραγματικά. Μια άλλη διαφορά σε σχέση με την 6400.

Στο θέμα του player, δεν πρέπει να διαφέρουν πάντως.

Τι θα πει "50Hz πραγματικά", αφού την διαφημίζουν για 100Hz.

Υπάρχει τηλεόραση από την σειρά 6 χωρίς 3D, αλλά με 100Hz; Στη σελίδα της SAMSUNG δεν βρήκα κάποια ή μήπως κάνω λάθος;

Επίσης δεν υπάρχει η 40F5300, αλλά η 42F5300, οπότε να θεωρήσω ότι η 40F5300 είναι παλιό μοντέλο, άρα και η πλατφόρμα smart TV να είναι παλαιότεερης τεχνολογίας;

Δημοσ.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα πραγματικά και πλασματικά νούμερα που έχουν οι τηλεοράσεις, όλων των εταιρειών.

Άσε τι λένε οι διαφημίσεις, η σειρά 5 έχει 50Hz.

Η σειρά 6 έχει 100, ανεξαρτήτως αν γράφει 200 ή 400 η και γω δεν ξέρω τι άλλο. Πιθανή εξαίρεση η F6800.

Η 42F5300 νομίζω πως δεν είναι καθαρόαιμη Samsung. (δεν βγάζει 42αρες η συγκεκριμένη εταιρεία, κάτι σαν την 42F5000, θα'λεγα ότι συμβαίνει).

Τώρα για το θέμα της πλατφόρμας smart, δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να'χει και ιδιαίτερες διαφορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...