xouzel Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 FUCK !!!!!!! Αυτό το "3D" που έχει στον κωδικό της, παραλίγο να με κάνει να την παραγγείλω !!!!!!! :-D
simplemind79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 να προσθέσω ότι όποιος ενδιαφέρεται για διπλή χρήση monitor για pc και τηλεόραση η σύνδεση να γίνει με vga καλώδιο.με hdmi δεν θα αναγνωρίζει το pc.
Angeldust Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 να προσθέσω ότι όποιος ενδιαφέρεται για διπλή χρήση monitor για pc και τηλεόραση η σύνδεση να γίνει με vga καλώδιο.με hdmi δεν θα αναγνωρίζει το pc. Δεν ισχύει αυτό. Παίζει κανονικά με HDMI και περνάει και ήχο. Ετσι την δούλευα μέχρι χθες. Σήμερα την επέστρεψα τελικά πίσω, η ποιότητα εικόνας μου φάνηκε άθλια, είχα σχεδόν ξεχάσει πως είναι ΤΝ μετά απο χρόνια σε VA / IPS
green18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Επομένως για θέαση κυρίως ΤV είναι προτιμότερη η LG 23MA53D με IPS panel που παίζει στα 159 ευρώ?
simplemind79 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δεν ισχύει αυτό. Παίζει κανονικά με HDMI και περνάει και ήχο. Ετσι την δούλευα μέχρι χθες. Σήμερα την επέστρεψα τελικά πίσω, η ποιότητα εικόνας μου φάνηκε άθλια, είχα σχεδόν ξεχάσει πως είναι ΤΝ μετά απο χρόνια σε VA / IPS σωστα δεν ειναι ips οσο για ποιοτητα αναλογα τι εμπειριες εχει καποιος απο καλες οθονες!!για να το λες θα ξερεις πιο καλα!!
stratigos24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Επομένως για θέαση κυρίως ΤV είναι προτιμότερη η LG 23MA53D με IPS panel που παίζει στα 159 ευρώ? Την πηρα σημερα. Πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Ειδα και κατι 1080p (το Gravity και ενα sample απο ενα ντοκιμαντερ) και ηταν πραγματικα πολυ καθαρη με ωραια χρωματα. Καλα, με αυτη του θεματος δεν συγκρινεται. Ειναι κλασης ανωτερη και για μονο 10 ευρω διαφορα, ουτε να το συζηταει κανεις... Εdit: Στον Κωτσοβολο που πηγα και την πηρα την ειχε 209. Τους ειπα στο site την εχετε 159.90 κλπ οπως και αλλα μεγαλα μαγαζια και οτι ηρθα σε σας γιατι με βολευε το καταστημα σας, αλλιως παω και σε κανα media markt κλπ. Ετσι μου την αφησαν οσο την εχουν και στο site (159.90). Επεξ/σία 5 Απριλίου 2014 από stratigos24
simplemind79 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Την πηρα σημερα. Πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Ειδα και κατι 1080p (το Gravity και ενα sample απο ενα ντοκιμαντερ) και ηταν πραγματικα πολυ καθαρη με ωραια χρωματα. Καλα, με αυτη του θεματος δεν συγκρινεται. Ειναι κλασης ανωτερη και για μονο 10 ευρω διαφορα, ουτε να το συζηταει κανεις... Εdit: Στον Κωτσοβολο που πηγα και την πηρα την ειχε 209. Τους ειπα στο site την εχετε 159.90 κλπ οπως και αλλα μεγαλα μαγαζια και οτι ηρθα σε σας γιατι με βολευε το καταστημα σας, αλλιως παω και σε κανα media markt κλπ. Ετσι μου την αφησαν οσο την εχουν και στο site (159.90). καλή θέαση! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγω εχω την 27MA53D στην κρεβατοκαμαρα για τηλεοραση αλλα αν εχει καμια καλη ταινια που να εχει πολλες σκοτεινες σκηνες την κλεινω γιατι το μαυρο της ειναι ενα μαυρο χαλι και παω στο σαλονι στην Panasonic 50GT30 που ειναι Plasma και εκει βλεπω μαυρο και οχι ενα ξεθωριασμενο γκρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα