Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα συνδεσης του εξωτερικου σκληρου μου Seagate 2tb (usb3), με το mbp 15 late 2013.
Αν το συνδεσω κατευθειαν πανω στο mbp, παιζει μια χαρα.
Αν τον συνδεσω πανω στο usb3 hub, εχει εντελως περιεργη συμπεριφορα.
Αλλοτε δεν συνδεεται καθολου, αλλοτε συνδεεται αλλα μετα απο λιγα λεπτα γινεται disconnect απο μονος του.
Ο συγκεκριμενος σκληρος λειτουργουσε με αλλο mbp και με usb2 hub, χωρις προβληματα αποσυνδεσης.
Σκεφτηκα μηπως υπαρχει θεμα τροφοδοσιας, αλλα τοσο ο σκληρος, οσο και το hub, το καθενα εχει την πριζα του.
Ψαχνω να βρω τι φταιει. Γιατι η αμεση συνδεση με το mbp με μονο δυο θυρες, δεν ειναι επιλογη (τι να πρωτοσυνδεσω).

Φταιει το νεο mbp που ισως εχει καποιο θεμα με καποια hubs?
Φταιει το mavericks?
Ή φταίει το hub, που ισως ειναι προβληματικο;

Παντως αλλες συσκευες που συνεδεσα πανω στο συγκεκριμενο hub, επαιξαν κανονικα. Και ο συγκεκριμενος δισκος οπως ειπα, επαιζε κανονικα σε usb2 hub, αλλα και μια χαρα οταν συνδεθει απευθειας. Αρα, δεν ειναι θεμα δισκου.
Απο την αλλη ομως, και το hub παιζει, με οτι αλλο του συνδεσω πανω.

Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

ίσως είναι θέμα ρεύματος αν και μάλλον το hub δεν ειναι καλό...

Δοκίμασες να βάλεις εξωτ τροφοδοτικο;

Ναι, εχει δικη του πριζα, ετσι λειτουργει.

Το Hub τι μάρκα είναι;

Δεν βλεπω να γραφει καπου μαρκα...

επρεπε να εχω παρει 'επωνυμο' hub ε?

Θεωρουσα, απο την εμπειρια μου σε usb hubs σε εκδοσεις 1 και 2, οτι δεν παιζει καποιο ρόλο.

Δημοσ.

Το μηχάνημα σου έχει δύο USB ports. Όταν λοιπόν ο δίσκος δουλεύει μόνο στο ένα port, προφανώς το δεύτερο έχει θέμα.

Γενικά, ανεξάρτητα ότι το hub ή ο δίσκος έχουν δικό τους τροφοδοτικό, ο δίσκος μπορεί να μην δουλεύει στο hub και πρέπει να συνδεθεί στο USB port του Mac.

Δημοσ.
επρεπε να εχω παρει 'επωνυμο' hub ε?

Θεωρουσα, απο την εμπειρια μου σε usb hubs σε εκδοσεις 1 και 2, οτι δεν παιζει καποιο ρόλο.

Σίγουρος ποτέ δεν μπορείς να είσαι, απλά αυξάνεις τις πιθανότητες να δουλέψει.

Δημοσ.

Καλύτερα να συνδέσεις τον δίσκο κατευθείαν στην μια από της δύο θύρες, και στην δεύτερη το hub με της άλλες συσκευές που έχεις.

Είναι μια λύση πιστεύω απ το να αγοράσεις άλλο hub!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...