deepbluee Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα έχω τον dell latitude E5500 και παρατήρησα πως δεν φορτίζει. .δηλαδή έχει 85% μπαταρία συνδεδεμένος στο μετασχηματιστή κανονικά ανάβει το λαμπάκι του μετασχηματιστή αλλά τίποτα. Τί μπορεί να φταίει και τι μου προτείνετε να ελέγξω;
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δεν φορτίζει καθόλου η καθε φορά που κανει φόρτιση σου δείχνει μεχρι 85 % ?
deepbluee Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δεν φορτίζει καθόλου η καθε φορά που κανει φόρτιση σου δείχνει μεχρι 85 % ? δεν φορτίζει καθόλου..στο 85% πήγε γιατί το έβγαλα απο το ρεύμα να δώ τι θα κάνει.και έμεινε εκεί.
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ωραία δοκίμασε με το ρεύμα επανω χωρις την μπαταρία να δουμε αν λειτουργεί γενικα το laptop , αν δεν λειτουργεί τοτε πιθανον εχει πρόβλημα ο φορτιστής οποτε πρέπει να αγοράσεις αλλον. Αν παλι λειτουργεί κανονικα χωρις ρεύμα και με την μπαταρία δεν στην φορτίζει τοτε ισως να υπάρχει καποιο θέμα με την μπαταρία
deepbluee Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ωραία δοκίμασε με το ρεύμα επανω χωρις την μπαταρία να δουμε αν λειτουργεί γενικα το laptop , αν δεν λειτουργεί τοτε πιθανον εχει πρόβλημα ο φορτιστής οποτε πρέπει να αγοράσεις αλλον. Αν παλι λειτουργεί κανονικα χωρις ρεύμα και με την μπαταρία δεν στην φορτίζει τοτε ισως να υπάρχει καποιο θέμα με την μπαταρία δουλεύει κανονικά χωρίς μπαταρία και μονο με το ρεύμα.οπότε έχει πρόβλημα η μπαταρία ε?
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ελεγξε στο bios μηπως εχει απενεργοποιηθει η φορτιση,το ιδιο κανε και στη διαχειριση ενεργειας μεσα απ το λειτουργικο συστημα. Συνηθως η dell βαζει μια δικη της εφαρμογη και οριζεις εσυ αν θες να φορτιζει η μπαταρια,κατω απο ποιο ποσοστο κλπ.
Jannis64 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ελεγξε στο bios μηπως εχει απενεργοποιηθει η φορτιση,το ιδιο κανε και στη διαχειριση ενεργειας μεσα απ το λειτουργικο συστημα. Συνηθως η dell βαζει μια δικη της εφαρμογη και οριζεις εσυ αν θες να φορτιζει η μπαταρια,κατω απο ποιο ποσοστο κλπ. Το πιθανότερο είναι να συμβαίνει αυτό που αναφέρεις. Το είχα συναντήσει κι εγώ σε κάποιο Laptop που πέρασε από τα χέρια μου, πιθανόν να ήταν Dell.
deepbluee Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ελεγξε στο bios μηπως εχει απενεργοποιηθει η φορτιση,το ιδιο κανε και στη διαχειριση ενεργειας μεσα απ το λειτουργικο συστημα. Συνηθως η dell βαζει μια δικη της εφαρμογη και οριζεις εσυ αν θες να φορτιζει η μπαταρια,κατω απο ποιο ποσοστο κλπ. έλεγξα το bios και είδα πως είχα απενεργοποιήσει την φόρτιση....με το fn+f2 enable/disable charging......... Ευχαριστώ πολύ όλους σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα