zanskou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Mε τη σειρά επεξεργαστών Bay Trail-T να συνδυάζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με καλές επιδόσεις αλλά και υποστήριξη τόσο για Android όσο και για Windows, η Intel ετοιμάζεται να λανσάρει ακόμη 9 μοντέλα τα οποία θα φέρουν διάφορες βελτιώσεις που ιδιαίτερα στο κομμάτι των γραφικών θα φθάνουν έως και 16% αύξηση στις επιδόσεις.Ο ισχυρότερος από τους νέους επεξεργαστές θα είναι ο Atom Z3795, ο οποίος θα διαθέτει 4 πυρήνες χρονισμένους στα 1.6GHz με μέγιστη συχνότητα τα 2.39 GHz, υποστήριξη για έως και 4Gb RAM, αλλά και συχνότητες στο κύκλωμα γραφικών από 311 MHz έως 778 MHz. Στον αντίποδα, ο επεξεργαστής με τη χαμηλότερη επεξεργαστική ισχύ θα είναι ο Atom Z3735E, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στα 1.33 GHz, θα υποστηρίζει μόνο 1GΒ RAM και συχνότητες στη GPU από 313 MHz έως και 688 MHz. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως όλοι οι νέοι επεξεργαστές θα είναι τετραπύρηνοι, θα διαθέτουν Intel HD graphics, και θα είναι βασισμένοι στην ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε και στους 3ης γενιάς Core “Ivy Bridge”. Η κυκλοφορία τους αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Site: Liliputing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση parasaser Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Όλες οι αναβαθμίσεις είναι προφανώς ευπρόσδεκτες.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι τιμές των *καλών* windows 8 tablets.Ψάχνω τόσες μέρες να βρω ένα convertible σε νορμάλ τιμή με pen και τα convertibles που αξίζουν πιάνουν τιμές από 780 ευρώ και πάνω (vaio tap 11,surface pro κλπ).Επίσης υπάρχει μία στασιμότητα σε καινούρια μοντέλα και αυτό είναι ανησυχητικό. Εγώ προσωπικά αναμένω πώς και πώς convertibles των 64 bit windows με pen τύπου Τ100 σε τιμή μικρότερη ή ίση των 500 ευρώ (Για να μην πω 400). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lari9gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Όλες οι αναβαθμίσεις είναι προφανώς ευπρόσδεκτες.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι τιμές των *καλών* windows 8 tablets.Ψάχνω τόσες μέρες να βρω ένα convertible σε νορμάλ τιμή με pen και τα convertibles που αξίζουν πιάνουν τιμές από 780 ευρώ και πάνω (vaio tap 11,surface pro κλπ).Επίσης υπάρχει μία στασιμότητα σε καινούρια μοντέλα και αυτό είναι ανησυχητικό. Εγώ προσωπικά αναμένω πώς και πώς convertibles των 64 bit windows με pen τύπου Τ100 σε τιμή μικρότερη ή ίση των 500 ευρώ (Για να μην πω 400). asus t-100 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hakunamatata Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ψαξου εξωτερικο αδερφε...αμαζον miix 2 10ari με πληκτρολογιο και θηκη 350ε στην πορτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Είδηση το ότι "ειδικά στο κομμάτι των γραφικών θα φθάνουν έως και 16% αύξηση στις επιδόσεις"? Που ζούμε να βαφτίζουμε νέα γενιά μια βελτίωση 16%! Θα ήθελα να δω σύγκριση με τον Α7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Όλες οι αναβαθμίσεις είναι προφανώς ευπρόσδεκτες.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι τιμές των *καλών* windows 8 tablets.Ψάχνω τόσες μέρες να βρω ένα convertible σε νορμάλ τιμή με pen και τα convertibles που αξίζουν πιάνουν τιμές από 780 ευρώ και πάνω (vaio tap 11,surface pro κλπ).Επίσης υπάρχει μία στασιμότητα σε καινούρια μοντέλα και αυτό είναι ανησυχητικό. Εγώ προσωπικά αναμένω πώς και πώς convertibles των 64 bit windows με pen τύπου Τ100 σε τιμή μικρότερη ή ίση των 500 ευρώ (Για να μην πω 400). Θα περιμένεις πολύ ακόμα... Τα τάμπλετ που περιμένεις είναι ουσιαστικά ultrabooks με touch screen και αποσπόμενο πληκτρολόγιο. Όσες πιθανότητες έχεις να δείς ένα ι5 ή ι7 ultrabook στην τιμή που ζητάς, άλλες τόσες έχεις να δείς και σε τάμπλετ. Στασιμότητα δεν έχω δεί κάπου, ίσα ίσα που μπαίνουν και οι κινέζοι στο παιχνίδι τον w8 tablet... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpsar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Με το Asus T100 μια χαρα κανω τη δουλεια μου παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Asus t100 με pen θα ήμουν χαρούμενος βασικά.Bay trail+keyboard+pen+10 inch convertible και το είχα αγοράσει ήδη.Αλλά αυτή η κατηγορία των tablets δεν έχουν αναβαθμιστεί από τους παλιούς atom ακόμα.. Edit: Το miix 2 10 δεν έχει active Digitizer δυστυχώς (ενώ το διαφήμιζαν με pen..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ψαξου εξωτερικο αδερφε...αμαζον miix 2 10ari με πληκτρολογιο και θηκη 350ε στην πορτα σου Κάτι μου λέει ότι αναφέρεσαι σε τιμές USA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kmd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Όλες οι αναβαθμίσεις είναι προφανώς ευπρόσδεκτες.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι τιμές των *καλών* windows 8 tablets.Ψάχνω τόσες μέρες να βρω ένα convertible σε νορμάλ τιμή με pen και τα convertibles που αξίζουν πιάνουν τιμές από 780 ευρώ και πάνω (vaio tap 11,surface pro κλπ).Επίσης υπάρχει μία στασιμότητα σε καινούρια μοντέλα και αυτό είναι ανησυχητικό. Εγώ προσωπικά αναμένω πώς και πώς convertibles των 64 bit windows με pen τύπου Τ100 σε τιμή μικρότερη ή ίση των 500 ευρώ (Για να μην πω 400). Tι κάνεις και χρειάζεσαι 64bit στο tablet? H hp βγάζει το elitepad 1000 g2 που περιμένω αυτό τον μήνα και είναι στα 64 bit αλλά δεν θα μου φαινόταν άσχημα αν είχε 32 bit baytrail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Tι κάνεις και χρειάζεσαι 64bit στο tablet? H hp βγάζει το elitepad 1000 g2 που περιμένω αυτό τον μήνα και είναι στα 64 bit αλλά δεν θα μου φαινόταν άσχημα αν είχε 32 bit baytrail Ε πιο πολύ για το multitasking ,οι 32 bit κολάνε αλλά δε θα με χαλούσε πολύ αρκεί να βγει κάτι Που λες το G2 είναι ακριβό ρε συ (νομίζω 750 ευρώ),αν και φαίνεται πολύ καλό μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kmd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ε πιο πολύ για το multitasking ,οι 32 bit κολάνε αλλά δε θα με χαλούσε πολύ αρκεί να βγει κάτι Που λες το G2 είναι ακριβό ρε συ (νομίζω 750 ευρώ),αν και φαίνεται πολύ καλό μηχάνημα. Ειναι το μόνο 16:10 ταμπλετ με ανάλυση μεγαλύτερη από την άθλια 1280*800. Αν του δίναν καμία ιντσα παραπάνω μέχρι τα 11 ή 12 θα ήταν ακόμα καλύτερα 16:9 tablet δεν παίρνω γιατί είναι μακρουλά και δεν βολεύουν και πιο φαρδιά απο 16:10 στα 4:3 δεν βγάζουν μέχρι στιγμής με windows (βγάζει αποκλειστικά η apple στα ipad) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efstratios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Είδηση το ότι "ειδικά στο κομμάτι των γραφικών θα φθάνουν έως και 16% αύξηση στις επιδόσεις"? Που ζούμε να βαφτίζουμε νέα γενιά μια βελτίωση 16%! Θα ήθελα να δω σύγκριση με τον Α7 http://www.anandtech.com/show/7910/apples-cyclone-microarchitecture-detailed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vligu Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Όλες οι αναβαθμίσεις είναι προφανώς ευπρόσδεκτες.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι τιμές των *καλών* windows 8 tablets.Ψάχνω τόσες μέρες να βρω ένα convertible σε νορμάλ τιμή με pen και τα convertibles που αξίζουν πιάνουν τιμές από 780 ευρώ και πάνω (vaio tap 11,surface pro κλπ).Επίσης υπάρχει μία στασιμότητα σε καινούρια μοντέλα και αυτό είναι ανησυχητικό. Εγώ προσωπικά αναμένω πώς και πώς convertibles των 64 bit windows με pen τύπου Τ100 σε τιμή μικρότερη ή ίση των 500 ευρώ (Για να μην πω 400). Δες dell venue Pro, αν δεν κάνω λάθως το 8'' είναι στα 250Ε και είναι πολύ καλύτερο από κάθε pentium dual core (δοκιμασμένο) υπάρχει και το 10'' βέβαια, το οποίο ξεκινάει από 449 δολλάρια, βέβαια αν πάρεις την core ι5 έκδοση ξεφεύγεις, αλλά και η βασική είναι πολύ καλή. Μαζί με το dock θα σου πάει 650 δολλάρια, αν έχεις βέβαια άτομο για να στο φέρει τότε είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα