Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι 40, 50 και 60 ίντσες. Αυτά είναι γραμματόσημα. Άντε βάλτε κανέναν προβολέα να ανοίξει το μάτι σας. Εμένα οι 120 ίντσες και μου φαίνονται λίγες...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αν σου πει ότι έχει θα ζητήσεις και photo? :P

Ούτε καν απλά είμαι περιέργος αν το κραξίδι είναι έτσι ότι πιστεύουμε η έχουμε καμιά εμπειρία και τα λέμε. Αλλά αφού παίρνω απάντηση που περιέχει  το "AppleTV" και "φθηνότερα" εντάξει το παιδί ήταν σε troll mode οπότε δεν ασχολούμαι άλλο :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ούτε καν απλά είμαι περιέργος αν το κραξίδι είναι έτσι ότι πιστεύουμε η έχουμε καμιά εμπειρία και τα λέμε. Αλλά αφού παίρνω απάντηση που περιέχει  το "AppleTV" και "φθηνότερα" εντάξει το παιδί ήταν σε troll mode οπότε δεν ασχολούμαι άλλο :P

δεν έχει νόημα όμως να ρωτάς από την στιγμή που δεν ζητάς αποδείξεις μετά, στο internet ότι δηλώσεις είσαι/έχεις...

Δημοσ.

Τι 40, 50 και 60 ίντσες. Αυτά είναι γραμματόσημα. Άντε βάλτε κανέναν προβολέα να ανοίξει το μάτι σας. Εμένα οι 120 ίντσες και μου φαίνονται λίγες...

ο προβολεας ειναι μονο για υπερσκοταδι,δεν εχει δεκτη,δεν εχει ηχεια,θελει καλωδιωση και συγκεκριμενο χωρο/στησιμο.

ασε που η λαμπα ειναι πανακριβη.

και εχει και χειροτερη εικονα απο τις τηλεορασεις.

Δημοσ.

με 1 στικακι android απο ebay με 35 ευρω εδω και 1,5 χρονο που το δουλευω ειναι αψογο και οικονομικοΤωρα πηγη 4Κ που θα την βρουμε..ειναι αλλο μεγαλο θεμα..

Δημοσ.

με 1 στικακι android απο ebay με 35 ευρω εδω και 1,5 χρονο που το δουλευω ειναι αψογο και οικονομικοΤωρα πηγη 4Κ που θα την βρουμε..ειναι αλλο μεγαλο θεμα..

στικακι ανδροιδ???????/

Δημοσ.

στικακι ανδροιδ???????/

Αμέ: http://goo.gl/ZHfXc7

Η Philips προφανώς δεν έχει πόρους για να αναπτύξει δικό της OS για Smart TV, όπως έχουν οι Samsung, Sony, G, Panasonic. Αν της "βγει" όμως το Android, σε βαθμό που θα ζοριστούν οι παραπάνω, θα είναι πολύ θετική εξέλιξη. 

Να και ένα Android για το οποίο οι χρήστες δεν θα γκρινιάζουν για την μπαταρία :P

Δημοσ.

Η Phillips το έπιασε το νόημα και διάβασε το μέλλον σου λέει ετσι οπως παει όλο και μεγαλώνουν οι οθόνες κάτσε να βγάλω μια tv 44 inch με android να τους πιάσω στον ύπνο..το τέλειο phablet χαχαχα..καλό μήνα

Δημοσ.

Αμέ: http://goo.gl/ZHfXc7

Η Philips προφανώς δεν έχει πόρους για να αναπτύξει δικό της OS για Smart TV, όπως έχουν οι Samsung, Sony, G, Panasonic. Αν της "βγει" όμως το Android, σε βαθμό που θα ζοριστούν οι παραπάνω, θα είναι πολύ θετική εξέλιξη. 

Να και ένα Android για το οποίο οι χρήστες δεν θα γκρινιάζουν για την μπαταρία :P

to link τι δειχνει?

Δημοσ.

Μακάρι να έβγαζε η Sony τηλεόραση 4K με ενσωματωμένο BluRay και PS... 3 ή 4 ανάλογα πιο "συμπυκνώνεται" καλύτερα σε slim. Όνειρα απατηλά... άλλα όμορφα.

Δημοσ.

από ότι έχω διαβάσει η Philips θα συνεχίσει στις τηλεοράσεις ως brand name μέχρι το 2016 αλλά το τμήμα το έχει αγοράσει η funai. αυτά τουλάχιστον ήξερα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

αυτός ήταν και ο λόγος που αν και τις θεωρώ κορυφαίες τηλεοράσεις πρόσφατα αγόρασα samsung (καλή στο hd αλλά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα χάνει).  η βασική διαφορά της philips με τον ανταγωνισμό δεν ήταν το πάνελ αλλά οι τεχνολογίες βελτίωσης της εικόνας. δεν είναι τυχαίο που το pixel plus μετά από 10 χρόνια από την παρουσίασή του δεν το έχει πλησιάσει κανένας. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Pixel Precide HD δεν παίζεται απλά ;) Οντως αν και είχα την εντύπωση οτι και στο περιεχόμενο HD δεν παίζεται , στο τηλεοπτικό πρόγραμμα υπαρχει μεγάλη βελτίωση. Παίζει ρόλο και η σειρά της TV. Πάντως εγώ χρησιμοποιώντας και όλες τις συσκευές μέσω του Home Cinema που κάνει upscaling έχω δει μεγάλη διαφορά στο HD περιεχόμενο. Κυριώς στα bluray που νοικιάζω έχω απίστευτη εικόνα. Στα επεισόδια 720p έγω μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την εικόνα που ειχα οταν τα έτρεχα απο επώνυμο media player.

Και επειδή μιλάμε και για marketing το ambilight ειναι μεγάλη επιτυχία για την philips. Ξεκουράζει και βοηθάει οταν βλέπω. Αν το κλείσω μου φαίνεται περίεργο

Δημοσ.

Μην υποτιμάτε τις Toshiba, μπορεί να έχουν αργή εναλλαγή στα κανάλια αλλά από εικόνα είναι πολύ καλές. Είχα Samsung και μετά Toshiba... τεράστια διαφορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...