Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

ε αν θες να παιζεις με τις τηλεορασεις οκ

αν θες να βλεπεις σοβαρα πραγματα τοτε ο βασιλιας ειναι οι πλασμα της πανασονικ.

τις οποίες δυστυχώς "παράτησε"...

• Like 4
Δημοσ.

Το αν θα πάμε σε δισκάκια Blu ray των 128GB ή σε κάτι αλλο θα εξαρτηθεί κυρίως από το τί θα αποφασίσει να υποστηρίζει η τσοντοβιοχηχανία. Όπως είχε γίνει και με την μάχη BluRay vs HD-DVD.

philips...εγγυηση...

προσωπικα για μενα οι καλυτερες tv και υποτιμιμενες

Δεν λέω καλές οι philips αλλα καλύτερες οι εταιρίες που κατασκευάζουν το panel μόνες του.

• Super Moderators
Δημοσ.

αφου το μαρκετινγκ πουλαει εφε και οχι ποιοτητα

αν δεν κάνω λάθος είχε κάπου πάρει το μάτι μου ότι ο λόγος που το παράτησαν ήταν το 4Κ (OLED) κι ότι σε plasma το κόστος ήταν τραγικά υψηλό...

Δημοσ.

Philips for the win. Υποτιμημένη αλλά παραμένει στα κορυφαία πάνελ. Εγώ ειμαι με 40αρα led σειρας 7000 που χρυσοπλήρωσα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος , έχω πολύ καλύτερη εικόνα απο άλλες πιο καινούριες στα ίδια χαρακτηριστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Philips for the win. Υποτιμημένη αλλά παραμένει στα κορυφαία πάνελ. Εγώ ειμαι με 40αρα led σειρας 7000 που χρυσοπλήρωσα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος , έχω πολύ καλύτερη εικόνα απο άλλες πιο καινούριες στα ίδια χαρακτηριστικά.

Μήπως επειδή φοράει panel από την Sharp?????

• Like 1
Δημοσ.

Το android θα δώσει μεγάλη ελευθερία τουλάχιστον από θέμα εφαρμογών (ειδικά media players). Αλλά προσωπικά πιστεύω πως την καλύτερη εικόνα που έχω δει μέχρι τώρα την είχε η F9000 της Samsung. Και ο βασικότερος παράγοντας επιλογής δεν μπορεί να είναι άλλος από την ποιότητα εικόνας.

γκουχου γκουχου... και τα χρήματα

Δημοσ.

Εφοσον προς το παρον ολα τα Smart Apps των tvs ειναι γτπ και το 3d ειναι απλα εινα gimmick, προφανος και ο μοναδικος παραγοντας πρεπει ναναι η ποιοτητα της εικονας. Ολη την χρησικοτητα που θελεις στην δινει ενα apple tv και τα λοιπα σχετικα ενω σου προσφερουν και πολλα αλλα  και κοστιζουν 100 ευρω μαξ. 

Δημοσ.

Εφοσον προς το παρον ολα τα Smart Apps των tvs ειναι γτπ και το 3d ειναι απλα εινα gimmick, 

Με τι εμπειρία έβγαλες το πόρισμα? Έχεις δει Netflix από Samsung smartTV? BBC iPlayer? 

Για να το πω πιο γενικά, έχεις smartTV?

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τι εμπειρία έβγαλες το πόρισμα? Έχεις δει Netflix από Samsung smartTV? BBC iPlayer? 

Για να το πω πιο γενικά, έχεις smartTV?

αν σου πει ότι έχει θα ζητήσεις και photo? :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδες η philips δεν ειχε ανακοινωσει οτι αποσυρεται απο τις τηλεορασεις....?? http://www.capital.gr/news.asp?id=1174585 Κινεζοι την δουλευουν τωρα?

πρέπει να είναι η φάση αλά thompson, telefunken κλπ, έμπαινε μέσα απ'ότι είχα διαβάσει και ήταν να πουλήσει το τμήμα σε κινεζόνια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...