ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Τέλος του χρόνου κατέθεσα πινακίδες για το αμάξι μου. Έκτοτε το έχω στην πυλωτή εκεί που νοικιάζω . Βολεύομαι με του πατέρα μου προς το παρόν ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν το οδηγεί τον τελευταίο καιρό και επειδή το δικό μου θέλει λεφτά για να φτιαχτεί έχω σκεφτεί σοβαρά να το αποσύρω, Η αλήθεια είναι ότι με πονάει μιας και έχω δεθεί με το αμάξι για πολλούς λόγους αλλά έχω ανάγκη τα 300 400 ευρώ που μπορεί να πάρω Εχω καταθέσει πινακίδες Μπορώ να το αποσύρω η να το δώσω για ανταλλακτικά με κάποιο χαρτί από την εφορία? Είναι ένα citroen zx του 94 3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εαν παρεις μια εταιρια που κανει αποσυρση θα στις λυσει ολες τις αποριες για το τι χαρτια χρειαζονται κτλ/./.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
einikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 1.βεβαιωση καταβολης τελων απο εφορια 2.διαβιβαστικο απο εφορια να αποσταλουν οι πινακιδες και η αδεια στο μηχανολογικο που ανηκεις 3.να μν εχει παρακρατηση κυριοτητας 4. Δυο υπευθυνες δηλωσεις που στις δθνουν οι εταιριες αποσυρσης,θεωρημενες στα κεπ 5.φωτοτυπια ταυτοτητας Αναλογα σε ποια εταιρια θα πας θα παρεις και ενα ποσο αποσυρσης...αλλαζοτν τα ποσα μερα με ημερα.. Ελπιζω ν βοηθησα Sent from my HTC Desire HD A9191 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν στα δεινουν στο χερι .μονο οποτε βρεθει αγοραστης -αντ/πεια κτλ που ψαχνει να γλυτωσει λεφτα χρησιμοποιωντας το χαρτι σου... https://www.google.gr/#q=%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CF%81%CF%83%CE%B7%CF%82 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2014 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
einikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αναλογα την εταιρια αποσυρσης...υπαρχουν καποιες που σε δινουν και τα χρηματα στο χερι...απο οσο ξερω για θεσσαλονικη...καλυτερα να ψαξεις για αξιοπιστες εταιριες γιατι υπαρχουν καποιοι που δν εζουν αδεια εδοε και τα αγοραζουν οσο οσο τα οχηματα...ψαξε καλυτερα www.edoe.gr Τελος, να αναφερω οτι η καλυτερη περιοδος για να πουλησεις το δικαιωμα ειναι μετα το καλοκαιρι που υπαρχει καποια αυξηση στις πωλησεις αυτοκινητων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 εχω ενα παλιο αμαξι στην πυλωτη. εδω και 7 χρονια περιπου εχω καταθεσει πινακιδες. ειναι παροπλισμενο(λειτουργικα δεν κυκλοφορει) μπορω να το αποσυρω? τι χρηματα θα παρω? θεσσαλονικη ειμαι. αν εχετε κατι στα υποψιν πειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 καποιος να βοηθησει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι 400 ευρώ δίνουν για απόσυρση. Αλλά....... Αλλά για να "αποσυρθεί" ένα αυτοκίνητο πρέπει να κινείται. Δηλαδή να φτάσει στο χώρο απόσυρσης μόνο του. Εντάξει κανείς δεν θα τσεκάρει αν φρενάρει οκ αλλά σίγουρα δεν το πας με γερανό. Εκτός πια αν υπάρξει "συμφωνία" ($$$). Και το βασικότερο ότι πρέπει να είναι "λειτουργικό" σε επίπεδο χαρτιών (όχι σε ακινησία δηλαδή). Διαφορετικά η μόνη άλλη εναλλακτική που εχεις είναι να το δώσεις σε κάποια εταιρία για ανταλλακτικά. Εκεί όμως τα φράγκα είναι πολύύύ λιγότερα (εως και καθόλου στο στυλ "χάρη σου κάνουμε που σου αδειάζουμε το χώρο") και εξαρτάται από το μοντέλο και την κατάσταση (αν δηλαδή έχει πράγματα που ζητούνται και θα πουληθούν εύκολα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 για να κινηθει μονο του πρεπει να εχει πινακιδες. αρα τελη πληρωμενα.(περα απ τα μηχανικα) οπως και ασφαλεια. το δικο μου δεν πληρει κανενα απ τα 3. αν ξερει κανεις καποια εταιρια που τα παιρνει (θεσσαλονικη) ας δωσει κανα τηλεφωνο. θελω να το ξεφορτωθω και να παρω κανα ψιλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω κάποια εταιρία (δεν είμαι καν Θεσσαλονίκη) αλλά μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις όλες τις μεγάλες εταιρίες που ασχολούνται. Απλά για να δεις τι παίζει μήπως και πέσεις απ' τα σύννεφα. Γνωστός μου που είχε δώσει το δικό του για οριστική διαγραφή (δεν μπορούσε να κινηθεί) πριν 6-7 χρόνια (Αθήνα) πλήρωσε και ένα 50άρι την εταιρία για να έρθει να το πάρει. υγ Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ότι στη Θεσσαλονίκη εταιρία που ασχολείται είναι η Meteco (μου έχουν στείλει ανταλλακτικά που έψαχνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 αν ειναι να παρω 400 και να τους δωσω 50, αρα με μενουν 350, μια χαρα ειναι! θα ψαξω στο νετ και θα τηλεφωνησω σε 2 3 να δω τι θα με πουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 <p> αν ειναι να παρω 400 και να τους δωσω 50, αρα με μενουν 350, μια χαρα ειναι!<br /> <br /> θα ψαξω στο νετ και θα τηλεφωνησω σε 2 3 να δω τι θα με πουν<br /> <br />Για να πάρεις 400 θα πρέπει το αυτοκίνητο να εχει τέλη πινακίδες κλπ... Αλλιώς οτι πιάσει σαν σκραπ</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Φοβάμαι ότι δεν είναι έτσι όπως τα λες d_gkal. Τα 400 τα παίρνεις όταν κάνεις απόσυρση (και άρα αυτοί πουλάνε το δικαίωμα της απόσυρσης σε κάποιον που θέλει να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο). Εσύ όμως, αφού δεν κινείται τ' αμάξι, δεν είσαι σε αυτή τη φάση. Και ενημερωτικά ο γνωστός που σου έλεγα δεν πηρε 400-50=350. Απλά έδωσε 50 και δεν πήρε φράγκο. "Χάρη" του έκαναν. (αν πάρεις πιο φρέσκες πληροφορίες ενημέρωσέ μας τι παίζει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ωχ... αρα για παλιοσιδερα θα παει ή θα μεινει στην πυλωτη μεχρι να εξαυλωθει θα καλεσω απο δευτερα και σας ενημερωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 update. καλεσα μια εταιρια που βρηκα στο νετ. σε ουτε μια ωρα φεραν τα χαρτια εξουσιοδοτησης που επρεπεννα παω στα κεπ. εκτος αυτου ΚΑΙ προκαταβολη 100€!!! την επομενη κιολας μερα ηρθαν και το πηραν, δωσανε και τα υπολοιπα χρηματα (320€). δε ζητησαν αδειες, χαρτια του αυτοκινητου,κλπ. μονο το κλειδι τους εδωσα. επισης δε τους ενοιαζε η κατασταση (αρκει να μην ηταν ολο ξηλωμενο) αρα ξεφορτωθηκα το οχημα, πηρα και 420€ μετρητα!!!! απο οτι με ειπαν, υπαρχει και εταιρια που δινει 500€(παιζει διαφημιση σε ραδιοφωνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα