mumra Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλημέρα.Έχω ενα nokia lumia 520. Ενω η μπαταρια κράταγε 2,5 μέρες, την τελευταία εβδομάδα έχω παρατηρήσει ότι θέλει κάθε μέρα σχεδόν φόρτιση.Στην αρχή είχα το wifi ανοιχτό συνέχεια.Μετα το έκλεισα και πάλι τα ίδια.Ξερει κανεις τι μπορεί να γίνεται?
disqualified Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Είναι πιθανό να άρχισες να κάνεις πράγματα που καταναλώνουν πολλή μπαταρία. Όπως εφαρμογές όπως whatsapp, skype viber ή να εχεις βαλει tile με συνεχεις ενημερωσεις από site. Ή μεγαλύτερη χρήση του 3G. Μπορεί βέβαια να έχει εξασθενίσει και η μπαταρία.
mumra Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο.Δεν ξέρω τι να πω.Ότι είχα ε΄χω.
tasos555 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μήπως πέρασες καμία ενήμερο ή μήπως έχεις πολλές εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο ξέρεις πώς να το τσεκάρεις αυτό
mumra Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μήπως πέρασες καμία ενήμερο ή μήπως έχεις πολλές εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο ξέρεις πώς να το τσεκάρεις αυτό Οχι δεν ξέρω μιας και νεος σε smartphones γενικοτερα.Αν μπορεις μου λες. Πάντως κατι εφαρμογες που έχω δεν νομιζω οτι καταναλωνουν μπαταρια.Εχω το και καλα αλφαδι οικοδομης, translator, nokia panoramah.
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ρυθμισεις > εφαρμογες > εργασιες στο παρασκηνιο και οποια δεν θες την κοβεις.
mumra Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 sorry αλλα δεν υπαρχει αυτο που μου λες.δεν βρισκω το εφαρμογες μεσα στο ρυθμισεισ ουτε το εργασιεσ στο παρασκηνιο.ειμαι λιγο πολυ ασχετοσ.χεχε
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ειναι διπλα απο εκει που λεει συστημα, πρεπει να κανεις swipe προς τα αριστερα
mumra Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 οκ.το ειχα βρει τελικα απλα δεν προλαβα να απαντησω.το θεμα ειναι οτι δεν εχω εφαρμογες εκει.τι να πω.μου κανει εντυπωση οτι εγινε αποτομα αυτη η αλλαγη της μπαταριας.
mumra Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οχι κλειστο ειναι και αυτο.Εσβησα και μια εφαρμογηtranslator Που είχα και εκανα και κατι αλλα και το παρακολουθω.Απενεργοποιησα και την ταυτοποιηση θεσης.Το λεει η nokia αυτο.Δεν νομιζω οτι αλλαξε κατι ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα