kissMA Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλά μην υπερβάλεις. Υπάρχουν κατασκευαστές που αργούν πολύ ή ξεχνάνε τις συσκευές τους μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Διάλεξε κάποιον που να έχει καλή υποστήριξη. Αυτό άλλωστε είναι και η δύναμη του android. Η δυνατότητα να διαλέγεις αυτό που σου ταιριάζει. οι όποιες αλλαγές σε ένα λειτουργικό είναι καλοδεχούμενες. δυστυχώς όμως τί να το κάνεις στο android όπου μία τέτοια είδηση περισσότερο ενδιαφέρει το nexus . οι όποιοι άλλοι και "επώνυμοι" κατασκευαστές μέχρι να το βάλουν, "εάν το βάλουν", θα έχει βγεί ήδη το android 5 ή θα φτιάξουν νέα πανάκριβη συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Προσωπικα παραμενω πλεον αδιαφορος. απο την 4.2.2 και μετα το ανδροιδ εχει βελτιωθει σημαντικα, και εχει γινει αρκετα ευχρηστο και σταθερο.. Το να παρω πρωτος ή τελευταιο μια εκδοση για μερικα bug fixes που δεν εχω, το θεωρω ανουσιο, και οχι κριτηριο αγορας συσκευης. Γενικα εχω ξενερωσει με τις κατα καιρους ασταθειες του λειτουργικου, μιας και ολα εξαρτωνται απο εφαρμογες οι οποιες μια να μην λειτουργει σωστα μπορει να σου χαλαει ολη την εμπειρια χρησης! πραγματικα εχω πεθυμησει το απλο, λιτο αλλα πρακτικο και ευχρηστο symbian. Άν θες κάτι να μην κρασάρει, με απλότητα χρήσης όπως λες τότε πάρε wp. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα