textoras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Νέα στοιχεία για την ενημερωμένη έκδοση του Kit Kat 4.4.3 προκύπτουν ύστερα από πρόσφατες δημοσιεύσεις σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.Τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως η νέα έκδοση δεν θα περιέχει ορατές αλλαγές στο λογισμικό αλλά αποκλειστικά bug fixes . Για την ώρα δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την κυκλοφορία της ενημέρωσης αλλά η φωτογραφία από όπου προήλθαν τα στοιχεία απεικονίζει ένα Nexus 5 με προεγκατεστημένη την έκδοση 4.4.3 KitKat. Η λίστα με τα bug fixes αναλυτικά : •Frequent data connection dropout fix •mm-qcamera-daemon crash and optimization fixes •Camera focus in regular and HDR modes fixes •Power Manager display wakelock fix •Multiple Bluetooth fixes •Fix for a random reboot •App shortcuts sometimes got removed from launcher after update •USB debugging security fix •App shortcuts security fix •Wi-Fi auto-connect fix •Other camera fixes •MMS, Email/Exchange, Calendar, People/Dialer/Contacts, DSP, IPv6, VPN fixes •Stuck in activation screen fix •Missed call LED fix •Subtitle fixes •Data usage graph fix •Internet telephony fix •FCC compliance fix •Miscellaneous fixes Site: GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 οι όποιες αλλαγές σε ένα λειτουργικό είναι καλοδεχούμενες. δυστυχώς όμως τί να το κάνεις στο android όπου μία τέτοια είδηση περισσότερο ενδιαφέρει το nexus . οι όποιοι άλλοι και "επώνυμοι" κατασκευαστές μέχρι να το βάλουν, "εάν το βάλουν", θα έχει βγεί ήδη το android 5 ή θα φτιάξουν νέα πανάκριβη συσκευή. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δεν έχεις άδικο αλλά ευτυχώς έχεις άπειρες επιλογές. Επέλεξε κατασκευαστή που δε το κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πολυ καλα τα fixes αν και προσωπικά δεν μου εχει κάτσει κατι απο τα παραπάνω , αρκετοί ομως λενε οτι εχουν αυτο το θέμα με την κάμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Προσωπικα παραμενω πλεον αδιαφορος. απο την 4.2.2 και μετα το ανδροιδ εχει βελτιωθει σημαντικα, και εχει γινει αρκετα ευχρηστο και σταθερο.. Το να παρω πρωτος ή τελευταιο μια εκδοση για μερικα bug fixes που δεν εχω, το θεωρω ανουσιο, και οχι κριτηριο αγορας συσκευης. Γενικα εχω ξενερωσει με τις κατα καιρους ασταθειες του λειτουργικου, μιας και ολα εξαρτωνται απο εφαρμογες οι οποιες μια να μην λειτουργει σωστα μπορει να σου χαλαει ολη την εμπειρια χρησης! πραγματικα εχω πεθυμησει το απλο, λιτο αλλα πρακτικο και ευχρηστο symbian. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μακάρι να το πάρουμε και εμείς με το Ζ το 4.4.3 έκδοση χωρίς πρόβλημα από την Sony Mobile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Να αλλάξουν τον περιορισμό του πού μπορεί να γράφει η κάθε εφαρμογή, γίνεται; Με την 4.4.2 πλέον οι εφαρμογές μπορούν να γράφουν μόνο στο δικό τους directory στην microSD, με αποτέλεσμα να "σπάσει" η λειτουργικότητα πολλών εφαρμογών. Π.χ. εγώ θέλω να συγχρονίζω το iTunes με το κινητό μου και δεν μπορώ, επειδή πρέπει τα αρχεία να είναι στο φάκελο της εφαρμογής. Εγώ τα θέλω σε άλλο φάκελο γτ τα ανοίγω και από άλλη εφαρμογή που δεν υποστηρίζει read από άλλο folder εκτός του default. Κατά τ' άλλα η KitKat σε S4 με απενεργοποιημένα τα ανούσια motion/eye sensor καλούδια πάει σφαίρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sp_Ark Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 νομίζω ότι το 4.4.3 θα αφορά αποκλειστικά το n5, τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πριν καιρό. Και τώρα όλα τα fixes που βγήκαν, είναι για το n5 και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μακάρι να το πάρουμε και εμείς με το Ζ το 4.4.3 έκδοση χωρίς πρόβλημα από την Sony Mobile οι Zetakides θα το πάρετε οι έχοντες ΤΤ δεν θα το πάρουν μάλλον.. αλλά ποιος ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos47ki7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 αρχιζουν ηδη να κυοφορουν την ιδεα στους καταναλωτες "ερχεται η νεα εκδοση, αγοραστε τις καινουριες συσκευες που θα την εχουν" και γινεται ολως τυχαιως τωρα που βγαινουν οι νεες ναυαρχιδες και μετα θα εχουμε χρηστες που θα κλαινε επειδη στην περσινη τους ναυαρχιδα εχουν μεινει με 4.4.2 και δεν πηραν την 4.4.3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εδω ακομα δεν μπαινει η 4.4.2 στο s4 ...την 4.4.3 θα περιμενουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Περιμένω να δω πότε θα το ενσωματώσω στο nexus 4 που έχουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 το moto g λετε να την παρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieccast Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μακαρι να παρει αυτο το update το moto G !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μακάρι να το πάρουμε και εμείς με το Ζ το 4.4.3 έκδοση χωρίς πρόβλημα από την Sony Mobile ας παρουμε το 4.4.2 πρωτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα