zizu21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θελω να αγορασω ενα κινητο μεταχειρισμενο απο καπου που δεν εχω προσβαση να το δω.Τι να του ρωτησω να μου δειξει για να πιστω οτι ειναι το γνησιο του;Μου ειπε οτι θα μου δωσει την αποδειξη αγορας του...Επισης τι να κανω για να ειμαι καλλυμενος σε περιπτωση απατης (περαν του οτι θα μου πει το ονομα του κλπ στοιχεια)
Panagiotis32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καταρχήν απο που θα το αγοράσεις? Απο κάποιο online κατάστημα ή απο αγγελία? Πάντως καλυμμένος 100% δεν μπορείς να είσαι με τίποτα. Ακόμα και τα στοιχεία του να έχεις και να σου βγεί το κινητό χαλασμένο στις 2 μέρες δεν μπορείς να κάνεις πολλά δυστυχώς... Πάντως αν θέλεις την γνώμη μου εγώ δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένο κινητό (εκτός απο γνωστό μου μόνο). Καλύτερα κάποιο κατώτερο και καινούριο, παρά μεταχειρισμένο που δεν ξέρεις τι έχει περάσει...
eddie1996 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Να του πεις να στο στείλει με κούριερ αντικαταβολή με όλα τα χαρτιά αλλά με εντολή ελέγχου κατά την παράδοση από τον παραλήπτη δηλαδή είσαι εσύ που να το ελέγχεις εσύ και να δεις ότι είναι όλα εντάξει. Το καλύτερο θα ήταν να του πεις και την αρχή να σου στείλει και κάποιες φωτογραφίες του κινητού και την απόδειξη αγοράς. Αυτά από εμένα ότι άλλο θελήσεις μην διστάσεις να μιλήσεις.
zizu21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Να του πεις να στο στείλει με κούριερ αντικαταβολή με όλα τα χαρτιά αλλά με εντολή ελέγχου κατά την παράδοση από τον παραλήπτη δηλαδή είσαι εσύ που να το ελέγχεις εσύ και να δεις ότι είναι όλα εντάξει. Το καλύτερο θα ήταν να του πεις και την αρχή να σου στείλει και κάποιες φωτογραφίες του κινητού και την απόδειξη αγοράς. Αυτά από εμένα ότι άλλο θελήσεις μην διστάσεις να μιλήσεις. Γινεται αυτο με ελεγχο κατα την παραλαβη κι αν δεν μου κανει να το γυρισω πίσω;Γιατι αυτο απλα θα ήταν το ιδανικό!Να κοιταξω αν ειναι κομπλε,αν δουλευουν ολα (ηχεια,μικροφωνα κλπ) σε 10 λεπτακια.Μου ειπε πως θα μου στείλει καθε νομιμο χαρτι με την εγγύηση.
eddie1996 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γινεται αυτο με ελεγχο κατα την παραλαβη κι αν δεν μου κανει να το γυρισω πίσω;Γιατι αυτο απλα θα ήταν το ιδανικό!Να κοιταξω αν ειναι κομπλε,αν δουλευουν ολα (ηχεια,μικροφωνα κλπ) σε 10 λεπτακια.Μου ειπε πως θα μου στείλει καθε νομιμο χαρτι με την εγγύηση. Εάν δεν σου κάνει το δίνεις το κούριερ δηλαδή ο οδηγός που θα σου δώσει το δέμα του λες περίμενε 10 λεπτά και εάν δεν σου κάνει το το δίνεις πίσω στον οδηγό και τελείωσε η υπόθεση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα